لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 18 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Booking.comUS$ 109
Hotels.comUS$ 109
PricelineUS$ 109
TravelocityUS$ 109
Trip.comUS$ 109
getaroom.comUS$ 116
طالع 14 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,439)
تصفية التعليقات
4,439 نتائج
تقييم المسافر
2,608
892
461
199
279
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,608
892
461
199
279
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
106 - 111 من 4,439 تعليق
تمت كتابة التعليق في 16 سبتمبر 2019

الحجزعلى الميل جيد جدا ام الاتصال فون سي جدا ولم يتم الرد نهائي الاستقبال جيد الخدمة جيد جدا الأجهزة متوسطة المطعم جيدجدا المشروبات امتياز الانطباع العام جيدجدا
انصحكم بالفندق ده بجد كتير حلو
الفندق يوجد به شاطئ من أروع الشواطئ الموجوده بالبحر الأحمر

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر Ja5433k
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Ja5433k

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 16 سبتمبر 2019

الفندق تحفة من أكل لخدمة لمقابلة الرسيبشن من حفلات مسائية كله فوق الممتاز حاجة جميلة مشرفة اوي و خدمة غرف كله حاجه جميلة اوي و مشرفة وسعيد جدا باقامتي في الفندق و خدمة البسيم جميلة و البحر اجمل .,,,✋

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Mahmou4642
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear mahmou4642

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 14 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

اولا مش ده المستوى ال اتعودنا عليه من قبل كده من مستوى الجست إلى مستوى الاهمال الخاص بالفندق مستوى الغرف وفين التجديدات ال اتعودنا عليها زى مثلا ادخل الكتشن القئ برص على الأكل نزلت بيه للمدير وكان الرد ان احنا فى بيئه صحراويه اوك بس مش بالطريقه ديه اوفر قوى دا مايمنعش ان فى حاجات حلوه زى الحفلات المسائيه كويسه جدا حمامات السباحه كويسه البيتش ممتاز ارجو ياجماعه يامسأولين الارتقاء بمستوى الجست والاهتمام بالفندق اكتر من كده شويه لان لو فضلت الأمور بهذا المستوى اتوقع ان الفندق هاينزل نجمه وياريت اختيار شركات تسويق تكون عندها بعد نظر فى الارتقاء بمستوى الفندق ومايكونش هما الفلوس وبس والكومرشن وبس وشكرا

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Mostafaahmed7777
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Mostafaahmed7777 ,

Thank you for taking the time to write your review.

I have brought all your comments to the relevant departments who will look into this further.

If you would like to discuss this with myself or our General Manager, we would be delighted to speak with you.

My Personal Regards,
T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2019

الاوتيل الجميل بس النظافه مش موجوده
الاكوا بارك جميله
الاكل دايما الاطفال بيتعبوا منه المفروض يبقي في اهتمام اكتر من كده في الاكل علشان فيه اطفال احنا مش بنسافر علشان الاكل يتعب الاولاد او حتي احنا
تيم الانيميشن جميل جدا و كلنا بنحبه السنه ده احلي من كل سنه يارب دايما في تقدم و نجاح

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Hlaamohamad6868
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Hlaamohamad6868

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 سبتمبر 2019

فندق محترم و بجد مفيش حاجه ناقصه في الفندق في اهتمام كبير بي الجيست في اهتمام كبير في النظافه و حابب اشكر الانيمشن تيم علي التفاعل خصوصا المجنون محمود ميسي علي الاكتيفتي كامله و اكيد راح اجي تاني ....

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Beeloo34
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Tamer S, Owner Rep في Muntajae Sharm Drimiz, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Beeloo34

Thank you so much for your wonderful review.

We strive for excellent customer service and we are glad to hear you enjoyed your experience with us.

We look forward to welcoming you to the Sharm Dreams Resort

My Personal Regards,

T Shaheen

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات