لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
US$ 95
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 15‏/08‏/22
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Expedia.com
US$ 95
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 16‏/08‏/22
Agoda.com
US$ 77
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 15‏/08‏/22
Hotels.comUS$ 85
PricelineUS$ 95
TravelocityUS$ 85
طالع 15 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,300)
تصفية التعليقات
2,300 نتائج
تقييم المسافر
1,531
520
144
54
51
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,531
520
144
54
51
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
20 - 25 من 2,300 تعليق
تمت كتابة التعليق في 3 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الاكل سيء جدا مش متنوع و النضافه زفتتتت لقيت فار في الأوضه غيروا الأوضه اهم حاجه يكون الجست مصري مش اجنبي علشان الفضائح البيتش حلو و البيسين نضيف و علشان كان الجست قليلين ازعجنا عامل البيسين و كان بيطالبنا بخفض الصوت كأننا في عنبر مستشفي الصراحه مهزله عمري ماشوفتها

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Maro1578
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Yasmine Sadek, Owner في منتجع الفيروز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
In receipt of your review we were disappointed with the fact that we missed the opportunity to make your recent holiday with us not up to your expectation, we would like to assure you that your stated note were thoroughly investigated and studied, placing immediate corrective actions.
Fulfilling our guest’s expectation is our motto and main objective, we are pleased to read that your overall stay was satisfactory and we are looking forward to seeing and welcoming you in the very near future.
Sincerely yours,
Khaled A. Latif
Cluster General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحة فندق محترم جدا وشاطئ الفندق تحفة جدا والريسيبشن ناس محترمة خاصة مستر وصيف وعملى ابرجيد للغرفة عشان الهانى مون فى موقع ممتاز غير تورتة هانى مون والاكل ممتاز سواء فى الفطار او العشاء وتعامل الناس معانا فى الفندق كان محترم

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Mohamedelsayed1995
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Yasmine Sadek, Owner في منتجع الفيروز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
First, I would like to thank you for taking the time to write your review.
We are delighted to read your encouraging praise words that you have enjoyed our hospitality services and facilities that shared already with all our Team Members, who proudly demonstrated the upscale quality services known for our team members.
Fulfilling our guest’s expectation is our motto and main objective, promising that we will remain doing our utmost toward improvement, we are all looking forward to welcome you in the not too distant future.
Thank you again for investing your time sharing your feedback.

Sincerely Yours,
Khaled A. Latif
Cluster General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الخدمه ممتازه جدا والرسبشن فوق الممتاز( وواصف) الموظف الريسبشن قمه في الاحترام فندق فيروز شرم من أروع الأماكن والبوفيه جدا رائع وخدمه موظف الاستقبال واصف ساعدتنا كتير في اختيار الغرف والنسب لنا
فكل الشكر والتقدير لحضرتكم

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Ema7726
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Yasmine Sadek, Owner في منتجع الفيروز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
First, I would like to thank you for taking the time to write your review.
We are delighted to read your encouraging praise words that you have enjoyed our hospitality services and facilities that shared already with all our Team Members, who proudly demonstrated the upscale quality services known for our team members.
Fulfilling our guest’s expectation is our motto and main objective, promising that we will remain doing our utmost toward improvement, we are all looking forward to welcome you in the not too distant future.
Thank you again for investing your time sharing your feedback.

Sincerely Yours,
Khaled A. Latif
Cluster General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 يونيو 2021

الفندق جميل جداً والبحر أكثر من رائع استمتعنا فيه عشان فيه أسماك كتيرة وملونة متبقاش عايز تطلع من البحر من كتر الجمال ،، الغرف نضيفة وواسعة وال house keeping بينضفوا الغرف كويس ومتعاونين ،، الغرف بتتسكن بسرعة والاستاف ف الريسيبشن طيبين وذوق جدا مع الجيست ،، شكراً للفندق علي الاقامة الجميلة جداً و إن شاء الله هنيجي تاني .

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Khadega_Badran
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Yasmine Sadek, Owner في منتجع الفيروز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
First, I would like to thank you for taking the time to write your review.
We are delighted to read your encouraging praise words that you have enjoyed our hospitality services and facilities that shared already with all our Team Members, who proudly demonstrated the upscale quality services known for our team members.
Fulfilling our guest’s expectation is our motto and main objective, promising that we will remain doing our utmost toward improvement, we are all looking forward to welcome you in the not too distant future.
Thank you again for investing your time sharing your feedback.

Sincerely Yours,
Khaled A. Latif
Cluster General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 يونيو 2021

انا بكتب ليكم وانا في الفندق تجربه جميله وفندق هيخليك تحس بالراحه والاستمتاع من اول ما وصلنا واستقبلنا استاذ احمد كامل في الريسبشن وكله ذوق وتم التسكين بسرعه ووصلنا الغرفه لقينا نضيفه وهو عباره عن وحدات كلها دور ارضي والجناين والشجر واللون الاخضر حوليك في كل مكان الغرفه كيتل وشاي ونسكافيه والمطعم الاكل جميل والحلويات والشيفات في منتهي الذوق والحفاوه والترحيب نيجي بقي للشاطئ الرائع البحر شاطئ رملي طويل ممتد مليان أسماك ملونه هتحبوه جدا انا واولادي استمتعنا لاني بروح شرم كتير واهم حاجه عندي البحر.. المنظر جميل والطبيعه خلابه والفندق صف اول عالبحر تطلع من غرفتك تلاقي البحر مباشره كمان في منطقه خليج نعمه ... اتمني بس من اداره الفندق انهم يزودوا زراعه ورود في المساحات الخضرا ويهتموا بيها اكتر وهتبقي تحفه شكرا لاداره الفندق وباذن الله هنيجي تاني انا وأولادي

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر Booby142
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Yasmine Sadek, Owner في منتجع الفيروز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Valuable Guest,
First, I would like to thank you for taking the time to write your review.
We are delighted to read your encouraging praise words that you have enjoyed our hospitality services and facilities that shared already with all our Team Members, who proudly demonstrated the upscale quality services known for our team members.
Fulfilling our guest’s expectation is our motto and main objective, promising that we will remain doing our utmost toward improvement, we are all looking forward to welcome you in the not too distant future.
Thank you again for investing your time sharing your feedback.

Sincerely Yours,
Khaled A. Latif
Cluster General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات