أنا نزلت في الفندق ده مرتين وهو جميل جدا والقريه كبيره جدا وفيها معظم الأنشطه اللي انت محتاجها ومن ناحية الاكل والشرب فهما ممتازين والنظافة علي أعلي مستوي والانيميشنز جامدين جدا. أحب أشكر sara هي إيطاليه من الانيميشنز وكانت بتسلينا كتيير وكمان أحب أشكر سعيد ده مصري جدع وهو أسمر كده شويه وقف جنبي في المرتين وكان دايما بيقولنا نعمل ايه عشان نستمتع أنا وأصحابي فأنا أشكره جدا.
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2016
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
تم الرد 19 يوليو 2021
عزيزي النزيل, انه لمن دواعي سرورنا تفضلكم بزياره منتجع دومينا كورال باي شرم الشيخ . ويسعدنا حرصكم الدائم علي تكرار زيارتكم باستمرار هنا مما يعكس مدي نجاح اداره منتج دومينا كورال باي في توفير سبل الراحه والخدمات للنزلاء باستمرار والحرص علي التجديد. نسعد بتشريفكم لنا في اجازاتكم في المره القادمه ونتمني ان نكون عند حسن ظن حضراتكم باستمرار فرج ابراهيم
الاستقبال كان رائعاً والخدمة ممتازة،الغرفه واسعه و جميله والأكل ممتاز ارسلو لنا الفواكه و الحلويات إلى الغرفه جميع الترفيهات موجوده في الفندق و شاطئ الفندق ممتاز عائلي و يوجد ترفيه للاطفال ، الفندق من أروع الفنادق في شرم الشيخ و أنصح بالسكن فيه بقوة
نصيحة حول الغرف: انصح بالغرف التي تطل على البحر
تاريخ الإقامة: أغسطس 2016
استفسر من amjadgz عن Domina Coral Bay Oasis
2 أشكر amjadgz
استجاب Guest Relations Manager, Guest Services / Front Office في Domina Coral Bay Oasis, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 نوفمبر 2021
Dear Guest,
Thank you so much for writing in with this lovely review and for choosing the Domina Coral Bay yet again for your vacation. Your compliments are very welcome and we all look forward to, welcoming you back again soon.
Kind regards, Guest Relations Manager
AmalG105
تمت كتابة التعليق في 16 أغسطس 2016 عبر الأجهزة المحمولة
رحله متوسطه الى سيئه نظافه غرف 2/5 ،تنقلات داخليه طفطف 2/5 بنقف فى الشمس لحد مانزهق على مايوصلنا وكمان مليان ،نظافه مطعم 5/5 جوده طعام 3/5 ، رعايه طبيه 0/5 العائله كلها جالها حساسيه مش متاكده من ايه الطبيب موجود ب 100ج الفرد والصيدليه مغلقه ولا يوجد بالمركز الطبي اى علاج ، اطلاله الغرف وحمام السباحه 5/5، المسرح بيقدموا ويشرحوا جمال المكان قبل العرض ب3 لغات مافيهمش عربى بالرغم من ان 80% من الموجودين عرب، مافيش حد فى الاستقبال عرفنا بالمكان فيه ايه ونتحرك فيه ازاي ولا حتى وصلونا الغرف بس قالوا اركبوا الطفطف وقولوا رقم الغرفه وشيلنا الشنط لحد الغرف.
تاريخ الإقامة: أغسطس 2016
استفسر من AmalG105 عن Domina Coral Bay Oasis
12 أشكر AmalG105
استجاب Guest Relations Manager, Guest Services / Front Office في Domina Coral Bay Oasis, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 نوفمبر 2021
Dear Guest, We read with pleasure that you enjoyed your stay in Domina Coral Bay Elisir hotel. We apologize if we stole some moments of your holiday for review but the suggestions of our Guests will help us to improve our services and management. In this way they will reflect better your expectations. We thank you for choosing Domina Coral Bay as destination for your holiday and we hope to have you again as our guest.
Best regards Guest Relations Manager
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
شهر العسل بتاعى كان هناك الفندق ممتاز خدمه الغرف النظافه الاهتمام المطعم الاكل رائح لانهم بيزرعو الخضار والفاكه مشكله الماكن الوحيدة انه كبير جدا جاا فا الانتقالات من الغرف الى الشاطى او المطعم او حمامامت السباحه عن طريق باصات تبع الفندق فا وقت الزحمه ووقت انتظار الباص بيبقى مرهق جدا
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2015
استفسر من SherifM841 عن Domina Coral Bay Oasis
4 أشكر SherifM841
استجاب Front Office Manager, Guest Services / Front Office في Domina Coral Bay Oasis, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 يوليو 2021
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
كل شيء سيء باعتراف الموظفين نفسهم مش ممكن بكون ده اكل فندق خمس نجوم قافلين كل المطاعم في القريه و مشغلين مطعم واحد بس و مفيش اي تنوع في الاصناف الغرف حالتها مزريه و النظافه مش علي المستوي و حمام سباحه واحد فقط و كان مغلق يومين كاملين للصيانه
تاريخ الإقامة: أبريل 2016
استفسر من amrshams عن Domina Coral Bay Oasis
6 أشكر amrshams
استجاب Guest Relations Manager, Guest Services / Front Office في Domina Coral Bay Oasis, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 نوفمبر 2021
ضيفنا الموقر يداية نود ان نشكركم على اهتمامكم بكتابة التعليق السابق بخصوص الاجازة فى فندق دومينا كورال باى , نشكركم على التكرم بأبداء رأيكم الموقر فى خدمات و موظفى الفندق , و انه ليسعدنا ان نقوم بنقل رأيكم الموقر الى موظفى الفندق ليكون دافع لهم للتقدم و الارتقاء اكثر و لتقديم كل ما هو افضل لكى ننال رضاكم. نتمنى ان نسعد بزيارتكم لنا مرة اخرى.
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
نزلت فى هذا المنتجع 4 ايام وتمتعت بموقع الفندق الرائع الغرف اكثر من رائعة شاطئ الفندق يضاهى الشواطئ العالمية من حيث الشعب المرجانية والمناظر الخلابة وحمامات السباحة داخل البحر مطعم الفندق متميز ومختلف يوم عن يوم والاكل رائع طاقم العمل والعاملين بالفندق متعاونين الى اقصى حد الفندق به حفلات يومية ومناطق ترفيهية كثيرة
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2015
استفسر من Yahia M عن Domina Coral Bay Oasis
1 أشكر Yahia M
استجاب Harem M, Front Office Manager في Domina Coral Bay Oasis, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 فبراير 2017
عزيزنا الضيف
بداية أود أن أتقدم لكم بجزيل الشكرعلى تعليقكم الايجابي فيما يتعلق بقضاء اجازتكم مؤخرا بفندق دومينا كورال باي الحارم . و انه لمن دواعي سرورنا ان الفندق قد حاز علي اعجابكم بما به من وسائل ترفيه و تسليه و كذلك رضائكم عن مستوي االطعام و الغرف .
ونحن نتطلع إلى الترحيب بكم و كل عائلتك لقضاء أجازه ممتعه مره أخري في" دومينا كورال باي الحارم ". محمود شوقي