أنا كنت هنا مع زوجتي لمده ٧ أيام بجد فندق كويس جدا والخدمة فوق الخيال الشاطئ كويس جدا والناس الموجدين علي البحر محترمين جدا وبالأخص (حمدي life gurde اللي علي الجيتي محترم وخدوم وكان بيساعدنا. في كل حاجه وكمان إبراهيم ومحمد وزكريا ومصطفي والبقلي شكرا ليهم بجد واكيد أشوفكم قريب و شكر خاص لرجالة البار ناس تمام جدا و شكر عموم لادارة سافوي علي الخدمة العالية جدا
تم الرد 6 يناير 2020
عزيزي السيد شمس تحية طيبة و بعد لقد أسعدنا اختياركم لنا لقضاء اجازتكم و نشكركم إذ منحتونا الفرصة لكى نحظى بشرف خدمتكم و أن ننال استحسانكم. جميع أعضاء فريق العمل ممتنون لتحياتكم و يتطلعون لخدمتكم مرة اخري. مع اطيب التحيات
انا جالس في فندق سفوي من 11/١٢الى ١٤/١٢ وهو فندق جميل وهادى وجميل وانا احببت الفندق والاستقبال جميل وتوجد خدمه نقل الشنط الى الغرفه وتوجد الصاله الرياضيه والمسبح والاطلاله الجميله على البحر وخدمه تنظيف الغرف
استفسر من Hasam3657 عن سافوى شرم الشيخ
أشكر Hasam3657
استجاب MahmoudHashem-Savoy, Guest Relations Manager في سافوى شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 يناير 2020
عزيزي السيدهسام تحية طيبة و بعد لقد أسعدنا اختياركم لنا لقضاء اجازتكم و نشكركم إذ منحتونا الفرصة لكى نحظى بشرف خدمتكم و أن ننال استحسانكم ونتطلع لخدمتكم مرة اخري مع اطيب التحيات
كان المنتجع رائع من ناحية الرفاهيه والاستجمام في البحر ع الساحل والمسابح من نضافه وخدمة ممتازه والعاملين عليه راقين وسريعين في الاستجابه للنزيل بسرعه ومن ناحية المطعم جداً رائع يستاهل الزياره حتى لو لم تكن نزيل في سافوي وزاد منتجع سافوي روعة وجمالاً بالتعرف على الاخوه الاصدقاء الكباتن مندو وسام واحمد في الترفيه في الساحل والمسابح من حصص وفقرات جميلة وممتعه حيث لا تشعر بالملل نهائياً 👍🏻
استفسر من Abdullah12356897 عن سافوى شرم الشيخ
أشكر Abdullah12356897
استجاب SAVOYHotelmanagement, General Manager في سافوى شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 ديسمبر 2019
Dear Abdullah12356897,
Thanks for your feedback. We are very happy that you had a good time at our hotel. We definitely will pass your positive comments about certain employees to them.
We hope for a new meeting with you.
Kind regards, General Manager
أجواء اكثر من رائعة خدمات ضمن المستوى كذلك العاملين غاية باللطف. بالأخص مشريفي البرك والعاملين بالمطاعم الطعام ممتاز وجودة عالية
رحلة جميلة سيتم العودة مرة اخرى
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
استفسر من Dagher1986 عن سافوى شرم الشيخ
أشكر Dagher1986
استجاب SAVOYHotelmanagement, General Manager في سافوى شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 ديسمبر 2019
Dear Dagher1986,
Let us thank you for taking your time to write such a nice comment.
We are very happy to know, that our staff was the best thing for you in Savoy hotel. We do work hard to meet all our guests' expectations and to exceed them.
Hope to see you again as soon as possible.
Kind regards, General Manager
الاقامة ممتازة جداً الغرف نضيفة الأكل جيد جداً البول نضيف والبيتش اكتر من رائع.. موظفى الريسيبشن محترمين جدآ والتعامل كويس جداً.. شكر خاص لمستر اسامه فى الريسيبشن ومستر باسم المسؤل عن البارات فالفندق مثال حى لحسن الخلق وجودة الادارة احب كمان اوجه شكر لفريق الانشطة الترفيهية الانيميشن تيم احمد. ماندو. باميلا. طول الوقت مع الجيست وطول الوقت اكتف مع الناس بالليل والنهار طبعآ اللايف جارد حريصين جدا على الأطفال وخدمه الغرف رائعه . شكرآ لكل حد موجود فالفندق
تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
استفسر من M135ahm عن سافوى شرم الشيخ
أشكر M135ahm
استجاب SAVOYHotelmanagement, General Manager في سافوى شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 نوفمبر 2019
Dear M135ahm,
Thank you so much for your loyalty and high rating of the Savoy Sharm El Sheikh.
We are very happy to know, that you did enjoy your vacation with us and took your time to share your experience with us and our future guests.
Hope to see you again in Savoy in nearest future.
Regards, General Manager