لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
US$ 263
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 16‏/08‏/22
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Expedia.com
US$ 351
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 19‏/08‏/22
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Trip.com
US$ 147
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 14‏/08‏/22
Hotels.comUS$ 351
PricelineUS$ 351
TravelocityUS$ 351
طالع 15 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,892)
تصفية التعليقات
3,892 نتائج
تقييم المسافر
2,721
722
237
119
93
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,721
722
237
119
93
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
10 - 15 من 3,892 تعليق
تمت كتابة التعليق في 4 أغسطس 2021

من ٤ او ٥ سنين حجزت في الفندق و كان رائع ..فحجزنا مره تانيه الايام ده و ده اليوم التاني و محتاجين نعمل check out لان للاسف مكنش نعرف ان الاداره اتغيرت و مبقتش hyatt ...كل حاجه اتغيرت للأسوء جداا..swimming pool not clean
Stuff not friendly..كل ما اعمل اي complain بيردوا بطريقه مختصره جدا و ميكونش في حل في الاخر ..و للصراحه في بعض من Stuff بيحاول يعامل الناس كويس بس الاغلب للاسف المعامله مش كويسه بالأخص اللي بيردوا علي تلفيون ..
كان في مشكله View سئ جدا ..اتصلت بيهم و ادوني option غرفه اسوء في View من الاولي اللي نزلنا فيها ..و نزلنا فيها علي امل ينقلونا مكان تاني و كلمتهم و أكدت عليهم اني محتاجه انقل من غرفتنا لان ده الحاجه الوحيده خلاص هنعملها في الفندق بما ان swimming pool فيها بقايه طعام و المطعم زحمه ..مفيش عندنا حل غير ننقل في غرفه View بتاعها كويس و مكنش في رد و في تتفيه علي اي مشكله بتواجهنا ..
طلبت منهم password WiFi و كان في مشكله و مش عايز يعمل connect و بقله طيب حد يكلمني عشان نحل المشكله عشان WiFi مهم بالنسبه لي ..يرد يقولي "ما اكيد ما هو مهم لكل ناس" !! Just offensive comments.and not professional
Unfortunately
Really not recommended

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر RanaA441
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nataliia Shramenko, Guest Services / Front Office في ‪Park Regency Sharm El Sheikh Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Mrs. Rana,

Thank you for choosing Park Regency Sharm el Sheikh Resort and for taking a part of your valuable time to post your review.

We apologize for the negative experience in the our hotel; our guest satisfaction is always first priority, so we appreciate acknowledging us with the problem once it’s happened, to enable us to take an immediately action for satisfying you during your stay in the hotel.

As for the restaurant being busy, this is entirely natural for a large all-inclusive property and guests who prefer a quieter dining experience are advised to avoid the rush times in the restaurant. Using breakfast as an example, it is expected that the restaurants will be particularly busy from about 8:30 to 10:00. Before 8:30 am they work at close to 60% capacity thus making for a much quieter meal.

However we apologize for any inconvenience that may have been caused during your stay and we are looking forward to welcoming you at Park Regency Sharm el Sheikh Resort in order to let you enjoy a new memorable holiday.

Best Regards,
Guest Relation Service

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 يوليو 2021

من الاول كل شئ زي الزفت وبعدين من اول البوابه الي الرسيبشن زفت ولا تعلم شئ عن السياحه والفندق سئ جدا وخدمه دون المستوي وكل شئ سئ بصراحه الفندق بوظلنا الاجازه بتاعتنا وبنصح اي شخص مينزلش الفندق ابدا ابدا

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر sayedb146
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nataliia Shramenko, Guest Services / Front Office في ‪Park Regency Sharm El Sheikh Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Sayed,

Thank you for taking some of your precious time to provide us with your valuable feedback about your stay in our resort.

We were very concerned to learn of the lapse in services you encountered during your stay and appreciate the sentiments you expressed. It would certainly appear that there was a breakdown in our usual high standards and we shared your comments to our management team for consideration and for taking immediate actions.
Please, accept our sincere apology for all the inconveniences you have faced and we would be glad if you can give us a second chance someday, promising to find a lot of improvements.

Regards,
Guest Relation Service

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 6 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
احب اشكر اداره الفندق على اختيارها لموظفه
Kids club مس إسراء
انها ذات كفائه عاليه للتعامل مع الأطفال و لحسن تعاملها أيضا مع أولياء الأمور و اشكرها لنظافة و تنظيم المكان وحسن الاستقبال و انصح بيها اي عائله لديها أطفال اي اعمار
و أود أيضا اشكر فريق الاستقبال على حسن الاستقبال
و اشكر فريق الشيفات على جوده و نظافه الاكل و كل من في المطعم
و الشكر للاداره على اختيار الموظفين أجمعين و نظافه المكان

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر hamte h
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Nataliia Shramenko, Guest Services / Front Office في ‪Park Regency Sharm El Sheikh Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Hamte,

Thank you for choosing the Park Regency Sharm el Sheikh resort. We are so grateful that you took a part of your valuable time to post your excellent review. We will surely praise the team members who strived to ensure that you receive the finest service available.

We wish to have the pleasure welcoming you soon for further great memories.

Yours truly,
Park Regency Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 16 يونيو 2021

الفندق غايه في الروعه
طريقه التعامل ممتازه
تنوع في الاكل
الڤيو تحفه كل الغرف مطله علي البحر
فريق الانيميشن جبار
حفلات متنوعه
خدمه الاستقبال ممتازه ومعامله فوق الممتازه
السوق الموجود بالفندق ممتاز
حمامات السباحه ممتازه بالنضافه
خدمه الغرف ممتازه

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر N433AEmohamede
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Kristina Orlova, Guest Services / Front Office في ‪Park Regency Sharm El Sheikh Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Mr. Mohamed,

Thank you for choosing the Park Regency Sharm el Sheikh for your holiday.

We are grateful that you took a moment from your valuable time to post your excellent review.

We wish to have the pleasure welcoming you soon for further great memories.

Yours truly,
Park Regency Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 يونيو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المنتجع جدا راقي ونظيف وخدمه عاليه المستوى والاطلاله للغرفه ممتازه والطاقم تعاونه لطيف جدا وانصح فيه للعوايل والافراد والمتزوجين والمسابح

انصح فيه كل شخص حاب يقضي وقت ممتع في شرم الشيخ هو خياري الاول باذن الله

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر 889Dream111
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Kristina Orlova, Guest Services / Front Office في ‪Park Regency Sharm El Sheikh Resort‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Guest,
Thank you for choosing the Park Regency Sharm El Sheikh and for taking the time to give us your feedback.
We are delighted that you enjoyed your recent stay with us. It is encouraging to note that we exceeded your expectations and I have passed on your positive comments to all our associates.

We look forward welcoming you back in the very near future.
Warm regards, Hotel Management.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات