فندق لا يليق ان يكون من ضمن الاسماء المشرفه في مجال السياحه المصريه بجد اسلوب الناس غير محترم بالاضافه للاكل دايما بيكون البوفيه كويس في اول وقت الاكل ولو دخلت متاخر بيقولوا الاكل خلص من المطبخ علشان العدد كتير بالاضافة للفاكهة موع واحد بس بجد خدمه سيئه جدا والحفلات دايما في مكان مظلم تحث انك قاعد في عزاء للاسف تجربه سيئة واخر مره افكر ازور الفندق دا
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
الفندق رائع جدا انا كنت مبسوط جدا مستوى الخدمه ممتاز الاستقبال رائع جدا جميع الاصتاف رائع جدا فريق الانيمشين في مستوى رائع جدا محترمين جدا كل يوم حفله جديد شكرا جدا عل الخدمه الغرفه جميل جدا انا سوف أعود مره اخرى شكرا جدا
استفسر من Mohamedahmed14 عن منتجع تركواز سويس إن بلازا
1 أشكر Mohamedahmed14
بصراح فندق جميل جدا انا كنت مبسوط جدا كل حاجه هنا تمام الاكل جميل جدا الغرف لطيف البحر رائع جدا قريب جدا من الفندق الاستقبال في منتهي الجمال انا سعيد جدا لاني كنت في هذا الفندق السوق القديم قريب جدا من الفندق فريق الانيمشين ممتاز كنت مبسوط جدا شكرا جدا
استفسر من Monicezzab عن منتجع تركواز سويس إن بلازا
1 أشكر Monicezzab
من اسواﻋ المعامله علي الشاطي اتمني بجد تغيرو الناس بتوع الشاطئ الوهم بيضر باسم الفندق من سنتين زورت الفندق كان في ناس محترمه شغاله واسلوبهم يشرف شكرا بجد علي الاسلوب الغير لائق انا مش هجي تاني تركواز لان الفنادق الصغيره اجمل بكتير من الفنادق اللي لها اسم علي الفاضي
استفسر من Amartravel2 عن منتجع تركواز سويس إن بلازا
أشكر Amartravel2
فندق ممتازه جدا فندق جميل مستو ي الخدمه ممتاز انا كنت مبسوط جدا فريق الانيميشن كويس جدا كل يوم في جديد ناس محترم جدا البحر رائع جدا الحمدالله اجازه رائع جدا كل عام في هذا الفندق سوف اعود مره اخري ❤️❤️❤️
استفسر من T4406BCahmedh عن منتجع تركواز سويس إن بلازا
أشكر T4406BCahmedh
بلد جميله اوووي واستمتعت بيها جدا بالشاطئ وخدمه الفندق والاماكن الساحره انا كنت سعيده جدا فندق ممتاز جدا الشمس كانت جميل جدا ولطيف الفندق لطيف جدا 💓♥️❤️🎂الفندق لطيف جدا الغرف نظيف 💓❤️😍😍😘💓💞💕🎈
استفسر من Salmhamohamed5 عن منتجع تركواز سويس إن بلازا
أشكر Salmhamohamed5