ريفيو مفصل عن كيروسيز بارك لاند انا كنت هناك يوم ١٢ /٧ ياريت حد من المسؤلين عن الأوتيل يكونوا موجودين هنا و يشوفوا كلامى ...
اولا الإيجابيات :
الأوتيل نضيف جدا جدا بصراحه و الاستاف كلهم ذوق جدا الأوتيل واسع و كبير و مريح نفسيا إلى أقصى حد
الاكوابارك تجنن و البيسينات جميله و كبيره
آخر يوم كان معايا ناس ضاع منهم دبله دهب و بلغنا الاداره و طلعوا ناس فتشوا الاوضه و الهدوم حته حته لحد ما لقوها جوه الهدوم و دى حاجه تتحسب لهم طبعا
الاوض بتاعتنا كانت جميله و نضيفه وواسعه
اللايف جارد مركزين جدا جدا مع الأطفال
البحر الرملى و البحر الصخرى حلوين جدا و تحفه فعلا
السلبيات :
الاكل لا يتماشى مع اوتيل ٥ نجوم اطلاقا ولا حتى ٤ نجوم انا قعدت ٣ ايام مافيش مره فيهم كان فى مشويات خارج المطعم و الاكل مكرر و مش متنوع بس الكميات مفتوحه عادى و ممكن تاخد اكتر من مره مافيش مشكله بس انا ٣ ايام باكل مكرونه و الحلويات برضو هى هى مافيش اى تنوع
مره كنت راجعين من بره بالليل هنموت من العطش و دخلنا الريسبشن نشرب قالوا الميه اخرها الساعه ١١ و مافيش ميه حاليا إلا لو هتشترى هيبقى فى عادى 😏😏😏
أسوأ و أسخف حاجه فى الأوتيل و إللى قفلتنى منه حرفيا هى مواعيد الباص بتاع البحر .... لازم يفوت عليك وجبة الغدا 😂😂 لأن فى ٣ مواعيد للرجوع. ميعاد فيهم هترجع الاوتيل ٣ و ميعاد هترجع ٥ و طبعا كده الغدا خلص يا اما تروح ٨ و ترجع ١١ و ده الميعاد الوحيد إللى هتلحق فيه الغدا ... و لو فكرت تعتمد ع الاسناكس إللى ع البحر هتندم ندم حياتك لانها ماتتاكلش و احنا اضطرينا نرجع فى تاكسى لان الولاد ماكلوش اى حاجه ع البحر طبعا و كان صعب يفضلوا من غير اكل لحد ٧
فترة اقامتنا مكنش فى اى انيميشن تيم بالمستوى المقبول و كانت كلها حاجات فاشله كده بس و احنا ماشيين كان فى حفله ع البيسين
ياريت اكون قدرت اوضح الصوره بشكل كويس يساعد اى حد عايز يروح الأوتيل ❤