فندق ممتاز و ممتع مفهوش ولا غلطه تحياتى لكل الموظفين ممتازين في التعامل مع كل الناس وخصوصا طنط رشا في المطعم الرئسي حسنالاستقبال وانا واخواتى حبنها و هي كمان حبتنا ا
و كمان عماد الشيف الحلويات محترم جدا و طيب اوي ولله و بيتعامل كويس جدا بيعملو حجات حلوه اوي اعدنا ناكول ١٠٠ طبق منو ده غير احترامه لينا انا اتمنا اجي هنا تاني عشان بس
اشوف ناس محترمه دي
و الشيف المخبوزات محترم جدا كان نأس يدينا عينو و احنا ماشين و احنا هنا بجد حميل جدا راجل محترم و بيعود يشفكو لو عايزين حاجه
حسنين احمد قسم السلاطا بردو محترم جدا و يستاهل كلام كتير اوي جميل و سلاطه جميله و شكلها يفتح نفس بجد جمال اوي لو نطول ناكول سلاطه بس حناكل😂
نور العلي الشاطئ محترم و شاب جميل ولله و كفايه الولدتي عملتو في و ساعدها عشان مش بتعرف تعوم و مزهقش و كان بيكلمنا بكل احترام وكمان مش مستنين اي فلوس او حاجه و نور تعب معانا اوي انو ينزلنا و لما ركبنا براشوت سبت مهاه حجاتي و خلبالو عليهم جدا بجد امانا و احترام و حبيت اكلم معاه انا و بابا و اخواتي من احترامه
يوسف حسين كان نطلب اي حاجه منه يجبهلنا علطول و محترم اوي
محمد فاريد محترم اوي بيعملني كويس جدا و مش انا بس كلو ولله و بيتعبو هنا اوي و بردو بيتعملو حلو
احمد علي محترم و تعب معانا اوي كان بيقع حجات كتير شواك و سكاكين و بيلموها بيتعبو اوي بجد و ترطيب التربيزا و كل ده هايل مزبتين كل حاجه
عادل محمد محترم جدا ويساعدنا باستمرار
عبدالله في المطعم الرئسي خدوم جدا و يستاهل كل خير
و شكرا لكل فريق المطعم
بلنسبه لي بسام بقي ده محترم اوي و دمو خفيف حبنا جدا و ساعدنا ف حجات كتير و كان بيهزر معانا و يسلينا علطول و بيخلينا نرقص و نلعب فولي و سلانا اوي انا بجد ابست جدا ان كان موجود ف رحلتنا هنا و بجد اتمنا اجي تاني اشوفو
محمد رفيق موظف خدمه الغرف لطيف جدا كان غرفه ٣ سراير كان عامل ل اخواتي و انا لا لما لأني زعلت عملي قرد بدل بطه ب الفوط بجد بسطني اوي ده غير شامبو والشاور والميه بزياده جداا كتييير جدا و حتي السكر اهتمام كبيير جدا و لوحدو و بيتعب ف الغرفه بتعتنا بشكره جدا علي اهتمامو بينا وكنا بنبهدل غرفتنا كتير وكان بيهتم بيها جدا والغرفه كانت ف منتهي الترتيب مع كده كان بيكلم كويس اوي و محترم جدا من احسن الناس في الفندق
جرجيس و ملاك عامال النظافه محترمين و بيتعبو اوي و مخلين الجنينه و الورد شكلو جميل
و بيأوسو الزرع و بيهتمو اوي
احمد عبد المجيد سيرفيز جميل و محترم اوي ابسط اني اتعملت معاه