لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 25 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Booking.comUS$ 172
Hotels.comUS$ 136
PricelineUS$ 181
Trip.comUS$ 181
TravelocityUS$ 136
Orbitz.comUS$ 136
طالع 13 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,725)
تصفية التعليقات
4,726 نتائج
تقييم المسافر
3,490
765
264
128
79
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,490
765
264
128
79
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
75 - 80 من 4,726 تعليق
تمت كتابة التعليق في 30 يوليو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مكان جميل والإقامة جميله
المطعم ممتاز والأكل ممتاز من حيث تنوعه وجودته

والقائمين عليه حقيقي متعاونين وعلى مستوى المسؤولية
الغرف والقائمين عليها شىي جميل يعني الفندق ممتاز فى كل شيء والخدمة ممتازه والعاملين بها

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر milad a
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you indeed for sharing your feedback on your stay at Baron Palms, we highly value all your beautiful comments concerning our food quality, services and employees.

The vacation opinions of our valuable guests are always on top of the importance scale for us, needless to say we are extremely delighted that we managed to ensure you a decent holiday.

We hope to be welcoming you back to Baron Palms very soon.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 يوليو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز
نظيف جدا بشكل خيالي
خدمه ممتازه
ناس كلهم متعاونين من اول مدير لحد اصغر حد
بجد اللي هيروح هيتبسط جدا
من انظف فنادق شرم الشيخ
الاكل ممتاز ومتنوع كل حاجه
كمان سعر الفندق مش غالي قوي يعتبر كويس بالنسبه للجوده

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر soookii_joo
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We are thankful that you decided to share a review on your sunny vacation here with us, we would like to seize this very opportunity and express our gratitude for your sweet comments regarding our food options, cleanness and friendly personnel.

We are always there at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant vacation and we will surely consider all mentioned small issues of concern and do everything possible to ensure our guests a flawless holiday experience in the future.

We look forward to welcoming you back and prove a first class service.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2019

الفندف جميل جدا والناس اللي شغاله بصراحه في قمة الذوق والادب وبيحاولوا يعملوا كل حاجه عشان نبقى مبسوطين. المطعم والاكل متنوع وجميل. الفندق بشكل عام رائع والمديرين بشكل مستمر متواجدين وبيسألونا اذا كنا محتاجين حاجه او ناقصنا حاجه ودي حاجه سابت انطباع عندي جميل جدا ان فيه حد مهتم وبيحاول دايما يوفر كل سبل الراحه لينا .
شكرا جزيلا

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر hano2a
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you so much for publishing a review on your fourth vacation at Baron Palms, we are pleased to hear that you indulged into a wonderful holiday experience and are back home with most positive memories.

We would like to cordially thank you for your warm comments in regards to our services and helpful personnel. All the efforts we apply serve to ensure total guest satisfaction.

We are ready to prove a high class service and supreme hospitality again and again.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2019

الفندق مش يستاهل ٥ نجوم ده يستاهل 10بس انا عايزه اقول موقف حصل معايا ف البار بتاع حمام السباحه ليه الفندق بيشغل عيال صغيره مع اني الفندق جامد جدا لما انا ست ابقي واقفه عشان اشرب بيبسي القيي واحد اسمو احمد و التاني محمد و بيشتمو ف بعض بس واضح ان هما بيهزرو يعني و واضح ان هما واخدين علي كدا عشان بيشتمو و بينزلو تحت البار يشتمو ف بعض و ازاي ابقي انا واقفه و يشتمو ف بعض لا و كمان الي اسمو احمد ده نزل تحت البار و جاب ازاز بيراا و شربها و انا واقفه و ياريتوو شربها و رماها لا ده كان ف واحد واقف جنبي عايز بيرا ف راح فضهالو بلاش الفندق الجميل ده يقع بسبب اشكال زي دي انا مش اول مره انزل ف البارون ولا اخر مره بس الاشخاص دي خلتني افكر اني اخير المكان

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 201Reemayman
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you for publishing a review on your vacation at Baron Palms.

However, it came to our focus that you highlighted an issue of concern. Regarding the staff competence, please note that the pinpointed matter has been efficiently scrutinized by those concerned with proper staff training and supervision provided on-site to ensure efficient customer service and eliminate and prevent cases of the kind.

We wish to be able to consistently host you in our sunny resort.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 يوليو 2019

الاوتيل يستاهل فوق ٥ نجوم مش عشان الاوتيل بس قد ما عشان خدمة فعلا فوق ٥ نجوم بمراحل.. الستاف رائع و معاناه فوق الخيال لو فضلت اتكلم عنها مش حوفى حقها...مستر عرفات فعلا من أرقى الناس إلى اتعاملت معاها فى حياتى كلها.. واحد فعلا يتعلم من أخلاقه و اسلوبه فى شغله. قدوة لأى حد.. انسان جنتل جدا و قمة فى تعاون و بيحترم كل النزلاء و بيساعد فعلا انه يخلنا مبسوطين.. بيساعد اى حد فى اى حاجه و بيخدم جدا فى اى حاجه نزيل محتاجاها. بيخدم فاى حاجه و مش بيتاخر عن اى حاجه ممكن يساعد فيها.. مستر حلوانى انسان بشوش جدا و راقى جدا مهتم بكل حاجه فى الاوتيل. عاوز كل نزيل يكون فرحان و راضى.. بيكون مضغوط جدا عشان شغل رغم ده عالطول مبتسم و هادى و بيسعى ان كل حاجه تكون مظبوطة و كله راضى.. كل إلى شباب الرائع إلى شغال فى ريسبشن فعلا فى منتهى الأخلاق و مستواهم عالى جدا رغم صغر سنهم بس خبرتهم كويسه جدا و بشوشين و متعاونين... House keeper جمال شاب خلوق جدا قمه فى الادب فعلا مشفتش اخلاق كدا.. مهتم بكل تفصيله فى تنضيف الاوضه غير ديكور رائع رومانسي و لمساته إلى بيضيفها دايما الاوضه و نظافة على أعلى مستوى و قمه فى الامانه.. احلى اسبوع قضيته فى حياتى.. من فرحتى مضيت مدة و كان هاين عليا افضل موجوده مش امشي..
الاوتيل فى كل حاجه بمعنى الكلمه.. الاكل رائع و عروض الانميشن و البسين و كل حاجه على أعلى مستوى و ستاف و نظافة و الاوض.. فعلا إلى حيروح حنبسط جدا..

تاريخ الإقامة: يوليو 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Sofia_15216
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يوليو 2019
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We are genuinely grateful that you decided to share such a lovely 5 star review on your vacation here with us at Baron Palms, we would like to seize this chance and thank you for your sweet comments concerning our professional employees, that made your stay a special one.

We are always there at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant vacation with an impulse to revisit us in the future.

We are impatiently awaiting your upcoming stays.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات