لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 25 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Expedia.comUS$ 150
Booking.comUS$ 163
TravelocityUS$ 150
Trip.comUS$ 171
PricelineUS$ 171
Orbitz.comUS$ 150
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,731)
تصفية التعليقات
4,732 نتائج
تقييم المسافر
3,496
765
264
128
79
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,496
765
264
128
79
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
73 - 78 من 4,732 تعليق
تمت كتابة التعليق في 2 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز ونظيف جدا
والخدمة اكثر من رائعه والغرف بجد حاجة اعلي من ما كنت اتوقع والاسطف بشوش جدا وخصوصاً الناس الي علي حمام السباحة وبجد بشكر مستر محمد حلواني والبارمان الي علي حمام السباحة عز ومستر احمد علي ومستر امير بجد الناس دول اكتر ناس خلونا مبسوطين جدا
بصراحة الفندق جميل ويستاهل 10 نجوم
وربنا يوفق الجميع

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر carlosmH516CI
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We would like to thank you for expressing your opinion on your recent holiday with us at Baron Palms, we are exceedingly charmed with your lovely comments concerning our staff members and their outstanding competence.

We highly appreciate your kind words and we do always go beyond and above to guarantee our esteemed guests an utmost courtesy and highest possible level of satisfaction throughout the entire stay.

We look forward to hosting you again.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

المكان حلو ونضيف لكن صغير وفكرة انه للبالغين فقط خلت المكان هادي ومفيهوش ازعاج وخصوصيه اكتر
الاكل معقول ولكن غير متنوع وبكميات صغيرة
حمام السباحه معقول ولكن البار صغير علي العدد الموجود
فريق انيميشن ضعيف والحياه ليلا ضعيفه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر fathy_habib
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday here with us, we are being grateful for your acknowledgment of our hotel.

The opinions of our esteemed guests are always of paramount importance for us and we are glad that we managed to ensure you a decent vacation.

We are looking forward to welcoming you again.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 31 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز والخدمة بجد كانت فوق المتوقع واتمني اني اقضي اجازتي الجاية في نفس المكان
واحب اشكر بالاخص بارمان حمام السباحة عز بجد هو بيبذل مجهود علشان يرضي الكل ودا كان اكتر مكان بنبسط فية وطبعا مش هنسي مستر امير وكل الاسطف الي هناك بجد متعاونين
وادارة الفندق بجد حاجة فوق الخيال

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر hamadaanwar
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you a great deal for publishing such a wonderful 5 star review on your vacation in our sunny property, we would like to cordially thank you for the abundance of warm comments concerning our service utmost courtesy of our employees.

We look forward to welcoming you back to Baron Palms very soon and hope you will find a second home in our sunny resort.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

مكان جميل جدا جدا وجميع الخدمات ممتازه وفريق الانيمشن ممتاز وكل الشكر لأستاذ عرفات نائب المدير بجد كانت احله زياره لاحله فندق فى شرم بجد فندق فوق الممتاز فى جميع الخدمات بجد انشاء الله لازم اكرر الزياره

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Ahmed S
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you for taking the opportunity and sharing your valuable opinion on your recent holiday at Baron Palms, we are extremely glad to hear your positive feedback concerning our services and efficiency of our staff members.

We do acknowledge and appreciate all your words, we do always apply maximum effort to guarantee our esteemed guests a most pleasurable and memorable stay.

We look forward to welcoming you back at the soonest.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 9 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الخدمه هايلة جدا وشكر خاص جدا جدا لمستر/محمدحلواني راجل خدوم جدا لدرجة انك تحس انه اخ ولو كررنا الزيارة تاني هيكون مستر حلواني سبب اساسي الحقيقه
وكمان طاقم الاستقبال محترم احمد كرم
والاكل فيه تنوع كبير وحلو وفريش كله

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Mohamed F
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 أغسطس 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We are being thankful that you chose the time and shared a beautiful 5 star review on your vacation in our sunny property, we would like to express our gratitude for your nice comments concerning our service.

We are always there at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant vacation.

We look forward to welcoming you back to Baron Palms one day.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات