لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 19 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Booking.comUS$ 160
Hotels.comUS$ 150
Trip.comUS$ 197
PricelineUS$ 200
TravelocityUS$ 150
Orbitz.comUS$ 150
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,734)
تصفية التعليقات
4,734 نتائج
تقييم المسافر
3,498
765
264
128
79
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,498
765
264
128
79
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
70 - 75 من 4,734 تعليق
تمت كتابة التعليق في 19 سبتمبر 2019

فندق البارون كان من اجمل الاماكن اللي زورتها ف حياتى بدون مبالغه وان شاء الله زيارته تتم مره تانيه . المكان كان شبه خيال ومش ممل هالص بعكس فنادق تانيه هتزهق منها وتخليك تطلع براها ده بالعكس هتفضل جواه من الاستمتلع اللي فيه ..
الاستف كله بجد محترم اوى اوى اوى اوى وزوق وشيك
البحر كان خيال خاصه انه فيه سنوركنج وغوص فري
البسين مع الشالات حاجه فوق الوصف سخن وساقع
باختصار الفندق هادى اوى وجميل وناس كلها زوق ولازم تعدى عليه ف حياتك ..
البارات زى م قولت الاستف كله محترم والبارات عليها كل حاجه محتاجها للشرب فيه اكتر من ٣ بارات ..
فيه ممشي داخل الفندق زى خليك نعمه بس علي صغير . الفندق متكامل فشخ
واخيرا فريق الانيميشن كان رائع وكل يوم حفلات ❤

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Mohamednag
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Regards for picking the time and posting such a brilliant 5-star review on your vacation here with us at Baron Palms, we would like to seize this very chance and thank you for your warmest comments regarding our hotel.

We always do our best and hardest to provide you with an exclusive treatment and guarantee you a most memorable vacation.

We look forward to welcoming you back to Baron Palms someday.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق رائع لا يوجد شئ يعيبه
الخدمة النضافة و المسبح كل شئ رائع
الاكل في المطعم المصري كان رائع
السهرات و الحفلات روعة
الخدمة علي المسبح حلووووة جدا
كل شييييييييييئ روعة
وشكرا خاص للريييبشن الاستاذ ماجد قمة في الاحترام

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر miladm844
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

To begin with, we would like to say a huge thank you for such an inspiring review on your sunny vacation at Baron Palms. It is a true honor for us to welcome our esteemed guests and our entire hotel team is doing their best to provide them with the utmost hospitality.

We are extremely glad we managed to ensure you a holiday full of most wonderful memories and are grateful for your appreciative comments regarding our dining quality and services.

Please consider Baron Palms your home away from home once and forever.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق ممتاز جدا و معامله العاملين فيه ممتازه و محترمه جدا دا و لاستقبال كان الصراحه حاجه ابداع و الراحه النفسيه ف الفندق جميله جدا و هدوء رائع و اشكر فريق لانميشن علي معاملتهم المحترمه و ابداعهم ف شغلهم و لاحترام و المعامله المحترمه ف الفندق يعني الصراحه الفندق يستاهل و كانو احسن 11 يوم قضيتهم و شكرا ❤

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر ayouba742
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We are extremely grateful that you picked the time and posted a positive review on your recent vacation in our sunny property, we would like to seize this very chance and express our genuine gratitude for your lovely comments concerning our facilities, services and efforts of our employees.

We are always there at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost care to guarantee you a most pleasant vacation.

We very much look forward to your next stay.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز ونظيف جدا
والخدمة اكثر من رائعه والغرف بجد حاجة اعلي من ما كنت اتوقع والاسطف بشوش جدا وخصوصاً الناس الي علي حمام السباحة وبجد بشكر مستر محمد حلواني والبارمان الي علي حمام السباحة عز ومستر احمد علي ومستر امير بجد الناس دول اكتر ناس خلونا مبسوطين جدا
بصراحة الفندق جميل ويستاهل 10 نجوم
وربنا يوفق الجميع

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر carlosmH516CI
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We would like to thank you for expressing your opinion on your recent holiday with us at Baron Palms, we are exceedingly charmed with your lovely comments concerning our staff members and their outstanding competence.

We highly appreciate your kind words and we do always go beyond and above to guarantee our esteemed guests an utmost courtesy and highest possible level of satisfaction throughout the entire stay.

We look forward to hosting you again.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 2 سبتمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

المكان حلو ونضيف لكن صغير وفكرة انه للبالغين فقط خلت المكان هادي ومفيهوش ازعاج وخصوصيه اكتر
الاكل معقول ولكن غير متنوع وبكميات صغيرة
حمام السباحه معقول ولكن البار صغير علي العدد الموجود
فريق انيميشن ضعيف والحياه ليلا ضعيفه

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر fathy_habib
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 سبتمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you for sharing your feedback on your recent holiday here with us, we are being grateful for your acknowledgment of our hotel.

The opinions of our esteemed guests are always of paramount importance for us and we are glad that we managed to ensure you a decent vacation.

We are looking forward to welcoming you again.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات