لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 8 أشخاص هذا الفندق
Booking.com
US$ 140
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/08‏/21
Expedia.com
US$ 140
US$ 120
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 07‏/08‏/21
Priceline
US$ 140
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 08‏/08‏/21
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Hotels.comUS$ 120
TravelocityUS$ 120
Trip.comUS$ 139
طالع 14 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,632)
تصفية التعليقات
4,633 نتائج
تقييم المسافر
3,407
759
261
128
78
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,407
759
261
128
78
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
37 - 42 من 4,633 تعليق
تمت كتابة التعليق في 30 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

شكرًا علي كل حاجه في الفندق
الناس كلها الل بتشتغل هناك كلها ناس محترمه جدا
مفيش الا لما كان بيضحك في وشي
الشباب الل في الريسيبشن محترمين جدا جدا
اخص بالذكر احمد واحمد و هدي
وطبعا الأكل هايل جدا والحلو ممتاز
والانيميشن شغال حلو جدا وبيبذل مجهود
واخص بالذكر لانا و نورا وطبعا المصري الجميل ابو دم خفيف
طبعا المديرين ممكن مكنش احتكاكي بيهم كتير بس كانوا متواجدين باستمرار
شكرًا اداره الفندق علي المجهود المبذول

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر AhmedFarghaly65
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We are endlessly grateful that you shared a 5-star review on your vacation here with us at Baron Palms, we would like to express our gratitude for your wonderful comments concerning our animation team.

We are always there at your disposal to provide you with exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant holiday.

We look forward to welcoming you back to Baron Palms again.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 نوفمبر 2019

الفندق فاق كل توقعاتنا بصراحة.
اد ايه ال اصطاف كله يتسابق علشان يخلونا مبسوطين وحابب أشكر جدا :
Mr Ahmed Samir,Front office Manager
أنا عارف انه كره رقم الغرفة ١١٢ من كتر طلباتنا بس الجميل انه ساعدنا بكل ما يستطيع واحرجنا بذوقه .
Mr Ahmed Ayman,Receptionist
شكرا جدا علي ذوقك اد ايه انت supportive
Hebe,House keeping
منتهي الروعة والله بتساعد من قلبها جدا
Salah , Animation team
Gavreat parosky
مشكلة مشكلة مشكلة انا كنت بموووت من الضحك والله موهوووووب جدا ودمه خفيف جدااااا .

أما عن الأكل حدث ولا حرج variety و tasty في نفس الوقت .
نظافة الفندق مبهرة وريحته جميلة باستمرار .
انصح اي حد متفكرش ميفوتكش البارون بالمز ابدا

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر M_Ahmed-Sayed
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We would like to thank you for such an amazing review concerning your sunny vacation at Baron Palms. It is a true pleasure for us to welcome our precious guests and our entire hotel team does their best to provide them with courteous hospitality and high-class service.

We are extremely glad we managed to ensure you a holiday, full of most splendid memories, and are grateful for your appreciative comments.

We are looking forward to your next visit.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 نوفمبر 2019

مكان جميل ويستحق 7نجوم معمله طيبه وكل الاشخاص في منتهي الاحترام والاكل كل يرم جديد وكمان البول حمام السباحه3حمامات سباحه جميلهمع مساحات واسعه

والاكوا جيم بيشتغل كل يوم متعدد الانشطه والستاف جميل جدا وكل الشكر لستاف بارون بارادايس من الخدمات والاكل

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر tossedsalem
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you so much for the effort in posting a review on your vacation at Baron Palms, we are being enormously grateful and pleased with your nice comments concerning our personnel and facilities.

Our whole management and staff teams always strive to meet the requirements and expectations of our dear guests. We aim at guaranteeing ultimate guest comfort and surround them with at-home feeling throughout their entire stay.

We look forward to welcoming you back to Baron Palms very soon.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 نوفمبر 2019

خدمه ممتازه وغرف نظيفه جدا
عروض حقيقيه
حقيقي ممتع جدا
هدايا شهر العسل وحمامات السباحه والانشطه الرياضيه والعروض سواء شوهات او يوجا او العاب الجيم باكملها حاجه ما تتوصفش الصراحه الروم سرفس وفيوهات الفندق تحفه

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 33Kareem
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Many thanks for finding a spare minute to post such a lovely review on your recent vacation here with us, we highly appreciate your kind words, which are indicative of the fact that our sunny resort does meet our guests’ expectations.

It is an honor for us to surround our esteemed guests with the utmost hospitality and our hotel team is working their skills out to provide them with exclusive and privileged comfort.

We are surely looking forward to your next visit.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 نوفمبر 2019

فندق حلو جدا حجزنا شهر عسل ظ وتجربه روعه من هدوء والاستجمام وطقم عمل كله خدوم جدا ومطعم مستر محمد الحلواني متعاون جدا والانيمشن جروب وبالاخص نورا ♥️ وخدمه حلوه جدا ونضافه ممتازه وشاطئ وحمام سباحه يجنن اجمل مكان لهاني مون بجد ا

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2019
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر manar e
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 نوفمبر 2019
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We are genuinely grateful that you decided to share such a lovely 5 star review on your vacation here with us at Baron Palms, we would like to seize this chance and thank you for your sweet comments concerning our professional employees, that made your stay a special one.

We are always there at your service to provide you with exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant vacation with an impulse to revisit us in the future.

We are impatiently awaiting your upcoming stays.

Waleed El Sokkary
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات