لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 8 أشخاص هذا الفندق
Booking.com
US$ 128
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 27‏/06‏/21
Hotels.com
US$ 160
US$ 110
طالع العرض
وفّر US$ 50
الإلغاء مجانًا حتى 26‏/06‏/21
Expedia.com
US$ 160
US$ 110
طالع العرض
وفّر US$ 50
الإلغاء مجانًا حتى 26‏/06‏/21
TravelocityUS$ 110
PricelineUS$ 160
Orbitz.comUS$ 110
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,612)
تصفية التعليقات
4,612 نتائج
تقييم المسافر
3,389
756
261
128
78
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
3,389
756
261
128
78
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
5 - 10 من 4,612 تعليق
تمت كتابة التعليق في 29 سبتمبر 2020 عبر الأجهزة المحمولة

الستف كله محترم و خصوصا استف المطعم و خصوصا المدير مستر اسامه
الاكل متنوع و حلو
الفندق و الاوض نضيف دايما
البحر قريب و كبير و يعتبر في جزء رملي
ستف الريسبشن محتاج تدريب اكتر
الفندق هادي للناس الي بتحب الهدوء

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر elhayaniman
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Baron Palms Manager, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 نوفمبر 2020
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Our sincere regards for publishing a review on your vacation in our sister property Baron Resort, we are highly pleased that you had a good time and are grateful for your kind comments.

We value our dear guests at all times and our staff, management and certainly myself are going above and beyond to ensure them a most memorable and superb time.

We hope to see you again in the near future.

Wael Wali
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 سبتمبر 2020

الخدمه فوق الممتازه من كل شئ ومن احسن الفنادق اللي رحتها في شرم الشيخ والعالملين كلهم محترمين وبشوشين والاكل فوق الممتاز والنظافه فوق الممتازه والخصوصيه فوق الممتازه واتمني العوده قريبا الي هناك بكل مصداقيه و احب اشكر مستر مصطفي و مستر عيد علي كل الي عملوة معايا انا و اصحابي بجد ناس محترمة جداا و ان شاء الله مش هتبقي اخر مرة اروح الفندق دة ♥ MuhamedX

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
    • القيمة
    • الغرف
    • الخدمة
أشكر Muhamed7X
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Baron Palms Manager, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 نوفمبر 2020
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

Thank you so much for posting a lovely review on your recent vacation in our sister property Baron Resort, we are being enormously grateful for your nice comments concerning our food quality, crystal cleanness and sublime service.

Our management and staff teams do not spare efforts to meet requirements and expectations of all our esteemed guests. We are glad that we managed to ensure you a decent stay.

It would be an honor to host you again.

Wael Wali
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 10 مايو 2020 عبر الأجهزة المحمولة

انا روحت علي اسم المكان و فعلا شوفت معاملة تحفة من كل فرد هناك كل حاجة كانت جميلة مفيش حاجة كانت نقصانا ⁦♥️⁩
الغرفة و حمام السباحة و البوفيه و نضافة المكان و ديكوراته و خدمته كل حاجة كانت فوق الوصف
نصيحة لأي حد عاوز يقضي هاني مون يجنن ميتنسيش يحجز في البارون بالمز ⁦♥️⁩

تاريخ الإقامة: مارس 2020
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر captainfouad
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 مايو 2020
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We are genuinely thankful that you shared a lovely review on your vacation here with us at Baron Palms and would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comments concerning your vacation experience.

We are always there at your service to provide you with exclusive treatment and utmost courtesy and guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back to Baron Palms in the future to ensure another immaculate holiday.

Wael Wali
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 مارس 2020 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحة الفندق مختلف بهدؤه واكله التحفة وتعامل ال staff
المحترمين واللى بيعملوا اى حاجه عشان نكون مبسوطين
انصح بيه بشكل شديد

ومفيش حاجه هتدايقكم فى الفندق فعلا الدنيا حلوه اوى وجميلة
وبعدين القيمة مقابل السعر فظيعة اوى

تاريخ الإقامة: مارس 2020
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر hassaneinh2020
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 مارس 2020
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

To start with, we would like to express our appreciation for such a nice review on your sunny vacation at Baron Palms. We do value all our precious guests and their feedbacks at all times.

We are endlessly glad that we managed to ensure you a splendid holiday and are grateful for your sweet comments addressed to our attentive employees, food and atmosphere. It is a true pleasure for us to acknowledge your satisfaction.

Please consider Baron Palms your second home.

Wael Wali
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 7 مارس 2020 عبر الأجهزة المحمولة

الخدمه فوق الممتازه من كل شئ ومن احسن الفنادق اللي رحتها في شرم الشيخ والعالملين كلهم محترمين وبشوشين والاكل فوق الممتاز والنظافه فوق الممتازه والخصوصيه فوق الممتازه واتمني العوده قريبا الي هناك بكل مصداقيه

تاريخ الإقامة: مارس 2020
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر 101abdelazizm
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب ManagementBP, General Manager في بارون بالمز شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 مارس 2020
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Palms – Sharm El Sheikh!

We would like to seize this chance and thank you for voicing your opinion on your vacation at Baron Palms and your kind comments in regards to services and staff.

We do always value all our guests and our hotel team is going out of their way to guarantee them a most delightful and unforgettable stay.

We cannot wait to host you again.

Wael Wali
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات