363 نتائج
تمت كتابة التعليق في 4 مايو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

فندق سئ للغاية لا يوجد احد للاستقبال و تسكين النزلاء ، لا يوجد تليفون للاتصال بالاستقبال ، طبق او ملعقة او كوب للاستخدام داخل الغرف وعند الطلب قدمولي كباية بلاستيك للماء ، الاكل سئ ووجدت بن صرصار ، البسين مش نظيف وًملئ بالذباب والناموس ، لايوجد رووم سيرفيس ولا تنظيف ، طوال النهار مشغلينً اغاني شعبي و حاجة قرف

تاريخ الإقامة: مايو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
13  أشكر 329rafika
تمت كتابة التعليق في 21 يوليو 2017

انا كنت سعيد بوجودى هناك والاستف بجد محترم جدا وانا سعيد ان اتعرفت بيهم كلهم والمعامله كويسه جدا وشابوه لمدير الفندق والطباخين حتى المساعدين ومش ننسى الناس المهمه الاستقبال وع راسهم استاذ احمد بجد جميع العاملين بمستوي كويس جدا وانا صاحبتهم كلهم اتمنى مش ينسونى غرفه 240

نصيحة حول الغرف: كل الاماكن حلوه
تاريخ الإقامة: يوليو 2017
  • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    • الغرف
4  أشكر lovem491
تمت كتابة التعليق في 31 يناير 2017

بصراحة فندق اكتر من رائع وممكن كمان ياخد اربع اوخمس نجوم مش تلاتة بس والناس هناك محترمة والخدمة ممتازة والغرف نضيفة ولو احتجت حاجة مبيتاخروش عنك والبسين بينضفو مرتين او تلاتة في اليوم والاكل ممتاز وكل حاجة تمام فعلا

تاريخ الإقامة: يناير 2017
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
30  أشكر aya65
تمت كتابة التعليق في 28 يناير 2017 عبر الأجهزة المحمولة

اقذر مكان ممكن تحجز فيه فعلا
و شركة الرهف للسياحه اوسخ شركه ممكن تتعامل معاها
فندق لا يليق باي مستوى بشري
و تعامل العيال اللي شغالين زي الزفت تحسهم مش شغالين يخدموك... هما موجودين يتخانقو مع الجيست بس
و بيسين عمقه متر و البيسين التاني بايظ و فيه ميه مجمعه حشرات و طبعا ناموس كتير جدا !!!
و غرفه ريحيتها مجاري !!
و غرفه تانيه فيها صراصير !!
و الاضاءه في الغرف عموما زي الزفت
والله فعلا فندق قذر قذر قذر و لو حبيت تكنسل الحجز يقولك ممنوع ! لو مش عاجبك روح فندق تاني و طبعا مش هتاخد باقي فلوسك !!!
و وكلاء شركة الرهف اللي هي اصلا متعاقده مع الفندق معاملتهم زي النييييله تقوله عايز اكنسل الحجز يقولك ارجع كانسل من الشركه و تعالى خد فلوسك من هنا !!!
والله فعلا كلمة قذر قليله على الفندق و الشركه دي

تاريخ الإقامة: يناير 2017
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
92  أشكر mostafa a
تمت كتابة التعليق في 8 يونيو 2016

عند وصول السيارات تبدأ المعاناة فلا تجد من يستقبلق أو يقوم بنقل الحقائب ومكان الاستقبال ضيق ولا يوجد به تكييف ، الغرف غير مقبولة وبها حمام صغير غير مقبول بالمرة والفرش ردئ ، المطعم صغير جدا والطعام وحش وكأنهم بيأكلونا ببلاش والبخل يظهر حتى فى التعامل مع الضيوف ، الشاى فى ترمس وعبارة عن لون شاى واللبن بدرة مخلوط بكثير من المياة والطعام عينات ، والقرية ليست قرية فى شرم الشيخ وأنما هى قرية فى قرى الأرياف الفقيرة ، والناموس يستقبلك بالليل لتقدى السهرة معه

تاريخ الإقامة: مايو 2016
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة