لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 34 شخص هذا الفندق
Booking.com
US$ 166
طالع العرض
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Priceline
US$ 166
طالع العرض
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Destinia.com
US$ 94
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 19‏/08‏/22
Agoda.comUS$ 166
eDreamsUS$ 166
Expedia.com
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,921)
تصفية التعليقات
3,921 نتائج
تقييم المسافر
1,950
924
503
274
270
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,950
924
503
274
270
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
27 - 32 من 3,921 تعليق
تمت كتابة التعليق في 26 يونيو 2021

فندق ريجنسى بلازا اكوابارك شرم الشيخ
اسوء فندق دخلته بالرغم انى كنت اقمت فيه من خمس سنوات ولاكن الحال تبدل تمام
اسوء ريسبشن ممكن تقابله هو مش موجود وموكل حد اسمه استاذ اسلام هو بتاع رحلات ومديله صلاحية التسكين واستقبال الجيست
طبعا يعمل ما يحلو له
العملين البلمان والهاوس كيبينج محترمين
الغرفه زفت
ملايات وفرش مقرف
مفيش ماشية فى الارض
شاشة تلفزيون 24بوصة
مفيش مياه للشرب فى الغرفة
مطعم اخر همجية
اكل سئ سئ سئ
الاكوابارك فى لعبتين من اصل خمس لعب خارج الخدمة
فريق انميشن تحت السلم على عكس فريق جادا الى كان موجود وقت مكنت هنا
نظافة الفندق عامة 60٪
نادمان على المسافة الى قطعتها علشان فندق زى ده

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
3  أشكر mohamedaK3352BS
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Sharm El Sheikh!

Thank you for sharing your holiday impressions, however, it came to our focus that you remained concerned about a number of issues during your stay with us.

We do sincerely apologize that certain points affected your general holiday impression, however we are always aiming at constant improvement and will do our best to reach the highest possible level of quality and guest satisfaction.

We wish to be able to host you once more in our sunny resort in order to prove a first class service.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 يونيو 2021

حظيت بأحلى اربع ايام في فندق ريجنسي بلازا اكوا بارك فعلا من احلى الفنادق التى زرتها بشرم اوصي به بشدة كل الخدمات فوق الروعة وبالأخص المطعم والتنوع في الاكل بشكل رائع وتوفر العديد من اختيارات الاكل الشكر الموصول لمستر عبد الباسط مدير المطعم لاهتمامه الشديد بالضيوف

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Aminafettaj
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يونيو 2021
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as VIP guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 6 أبريل 2021

فندق ميت و مفيش نظافة بالنسبة للخمس نجوم اللى واخدها وريحة الغرف و الفوط فيها زفارة و البيسين مش نضيف و و بيحصل قطع للكهربا و الماية بصورة متقطعة و ده طبعا شئ غريب حتى ماية الخزنات المستخدمة فى الحمامات ريحتها مش حلوة. ندمانة انى حجزت و جيت الفندق ده فعلا و حاجات تانية كتير الزملاء كاتبنها. فندق يستحق نجمة و بالعافية.

تاريخ الإقامة: أبريل 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
1  أشكر yasoo94
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أبريل 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Sharm El Sheikh!

Thank you for sharing your holiday impressions, however, it came to our focus that you remained concerned about a number of issues during your stay with us.

We do sincerely apologize that certain points affected your general holiday impression, however we are always aiming at constant improvement and will do our best to reach the highest possible level of quality and guest satisfaction.

We wish to be able to host you once more in our sunny resort in order to prove a first class service.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 5 فبراير 2021

من اجمل الفنادق اللي انا روحتها الاكل جميل ونضيف جدا والغرف جميله ومنظر طبيعي جميل واحسن استف قابلته وخدمات جميله واكوا بارك ممتعه وكمان الانيميشن مبدع وسبورت جدا اكتر ناس اسعدتنا في رحلتنا ومن احسن الناس اللي قابلناها في تيم الانيميشن كوكي واتمني ان ااتي ثانيه قريبا

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Sherifreda25
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 فبراير 2021
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 يناير 2021

مكان جميل بكل الخدمات حدائق جميله موظفين بيساعدو للتعرف على كل حاجه طعام حلو حريه الاختيار الجو جميل بيساعد على السباحه موجود العاب جميله سباحه جميله سياحه كبيره الامن يساعد للذهاب لاي مكان واي حاجه محتاجها

تاريخ الإقامة: يناير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Dergha-abumariagmai
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Maria GuestRelation, Other في ريجنسي بلازا أكوا بارك آند سبا ريزورت, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يناير 2021
ترجمة Google

Good day!

A sunny welcome from the Regency Plaza Aqua Park and SPA!

Thank you for choosing our hotel for your holiday. We are glad to read a positive review about our employees.

We hope to meet you again as guests of our hotel.

Respectfully,
Guest relation
Maria

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات