أقل الأسعار لإقامتك
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
طالع 7 عروض متاحة
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 16 فبراير 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق كويس جدا من حيث تعامل الناس؛ البيسين ؛الشط اللى تبعهم كويس جدا...لكن للأسف أسوأ حاجه هناك الأكل ..مش على المستوى ..مفيش تنوع. فيه أصناف ثابته كتير ..لكن استاذ خالد.مدير التغذيه مشكورا كان بيسمع الأراء وبيحاول يحسن يوم عن يوم ..وهو شخصيه محترمه جدا وكان بيشتغل بنفسه لكن الأكل بالنسبه لفندق 4 نجوم مش كويس ..فيه احسن ..بالنسبه لنظافه الغرف.بتبقي يوم ويوم
.وأعتقد أن كل ده بسبب قله العماله بسبب نسبه الإشغال القليله ..في بنج وبلياردو وملعب طايره واكوا بارك ..وملعب كوره بلاط ..لكن للأسف الدنيا نايمه جامد في شرم الشيخ

تاريخ الإقامة: فبراير 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر Omar_Ashraf2021
تمت كتابة التعليق في 17 سبتمبر 2020

ذهبت الى افندق يوم 11/9/2020 وعند الوصول كانت اول صدمة الريسيبشن غير مكيف تماما وعند قدومك فى الجو الحار تحتاج الى راحه ولاكن الوضع كان على العكس ذهبت الى الريسيبشن الاستاذ امير (برود السنين) تحس ان هو مش طايق نفسة , بكلمه على الحجز والورق الى معايا مش عاوز يتكلم ويقولى طيب استنى هنده عليك وفضلنا على الوضع ده ساعتين فى ريسيبشان ناررررر فعلا وبعد ما جه الفرج واتكلمت معاه وجه واحد صور البطايق وشهادات الميلاد جة واحد يدخلنا الغرفه هو مشى وانا ماشى وراة بالشنط وكان بيجرى قدام محولش ياخد منى شنطة واحده وصلنا عند باب الاوضه وقالى سيب الشنط ادخلهملك قال يعنى مش هعرف اعديهم من باب الاوضه , ريحنا وروحنا البسين الاكوا بارك محدوده جدا مبتشتغلش ساعه على بعضها كل شوية يفصلوها وحالتها بقت تعبانه محتاجه صيانه كتير جينا نروح البحر البسو كمامه عشان كورونا جبنا من الريسيبشن كمامات وركبنا نروح شاطىء صغير جدا وفى كذا فندق بيستخدمه وهو اصلا ميكفيش اتوبيس واحد من الى بيطلع من الفندق بتاعنا دور على مكان تقعد بقى ملقتش افضل واقف جينا رجعين من البحر ولا واحد لابس كمامه خالص كان كورونا ضاعت فى البحر او اتطهرنا منها خلاص وصلنا الفندق ودخلنا المطعم بقى على العشاء الاكل كان محدود جدا غير متنوع وبيحطلك كميه قليلة ولو عاوز اقف فى الطابور تانى وكانت الكارثه الكبرى المشروبات و المايه كنت باكل ونفسى فى كوباية ماية عشان الاكل يتبلع وقفت فى طابور طويل على ما طلبت المايه كنت خلاص نسيت العطش والاكل وكل حاجة نص ساعه فى طابور على المشروبات ومن ضمنها المايه طيب لية مش سايبين المايه للى عاوز يملى كوبايته ليه طابور وانت الى تملالى كوباية بلاستيك صغيرة جدا خلصنا العشاء نخرج نلاقى اغانى شغاله على مسرح فاضى مفيش عليه حد طيب اقدم انا الفقرات بنفسى ولا اية
بعد ساعتين من الملل جه عرض التعبان والراجل بعد ما لاعب التعبان شوية بيقول الى عاوز يتصور يتفضل رحتلو انا والاولاد لقيته بيقولى 20 جنيه ,دخلنا الغرف ونمنا بعد يوم صعب طويل وصحينا تانى يوم نفس كل حاجة بتتكرر ملل رهيب فندق تحس الناس فى مش طايقه نفسها شغالين بالعفيه وخصوصا لو طلبت تانى على الاكل وانت ماسك الطبق بتاعك وكل دة عدى واهو كام يوم وخلاص ولاكن الكارثة الكبرى لا يوجد خدمه غرف ولا تنظيف ولا تغير ملايات ولا حد يشيل ذباله ولا صابون ولا شامبو ولا فوطة جديده طول فترة الاقامه ولمى سالت لقيتهم بيقولو دة النظام لمى تخلص اقامتك بنيجى نغير الملايات عشان النزيل الجديد طيب انا راجل قعدت 6 ايام مش 3 ايام زى اغلب الرحلات يبقى المفروض تغيرهملى فى نص المده حتى قالولى حاضر وطيب ومحدش جة يغير حاجة وبالفلوس يادوب الراجل اخد باسكت الذبالة وحطلى شوية شاور جيل فى الحمام ولحد اخر يوم محدش قرب من الملايات بعد هذه التجربة انصح الناس الى هتنزل فى الفندق دة لو فى مكان تانى بنفس الفلوس والمقارنه بينهم حاول تبعد عن شرم هوليداى كان جميل جدا على كلام ناس كتير هنا ولاكن واضح انهم بقو مهملين ومفيش اى اهتمام غير بالجيست الاجنبى فقط

نصيحة حول الغرف: كلما قل رقم الغرفه كانت فى مكان افضل
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2020
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
1  أشكر FadyVictor
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2020 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ممتاز بمعنى الكلمة
للمرة الثانية اقوم بزيارته ومازال مريحا ومهدئ للأعصاب
👈🏻 حمامات السباحة نظيفة دائما.
👈🏻 الاكل متنوع ويرضي جميع الازواق.
👈🏻 الشاطئ الصخري جيد، اما الرملي فيعيبه ارتفاعه عن البحر مما يمنع متابعة الاولاد اثناء السباحة.
👈🏻 عيبه الوحيد عدم تشغيل المكيفات في الرسبشن وفي المطعم.

تاريخ الإقامة: مارس 2020
أشكر Boky_AHMED
تمت كتابة التعليق في 29 أغسطس 2019

فندق جيدا جدا مقارنة بالاسعار والحقيقة جميع العاملين بيبذلو جهدا كبيرا لارضاء النزلاء
المطعم مفيش تنوع في انواع الاكل الكنافة ممتازة
واشكر مدير المطعم ماستر خالد بيحاول ارضاء الجميع وكذالك مدير الفندق المتواجد باستمرار في كل مكان بالفندق
وانا انصح بالفندق للعائلات

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
    • الموقع
أشكر Ragab A
تمت كتابة التعليق في 15 فبراير 2019

من افضل فنادق شرم الشيخ ....
مستوى خدمة متميز، عمالة محترفة ومدربة، مستوى الطعام ممتاز...
الغرف راقية ومعقولة الى حد كبير، الخدمات متاحة وكافية الى حد ما،
موقع رائع يتوسط مدينة شرم الشيخ ويقع بخليج نعمة