لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 19 شخص هذا الفندق
Booking.com
US$ 171
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 19‏/08‏/22
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Expedia.com
US$ 190
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 20‏/08‏/22
Agoda.com
US$ 148
طالع العرض
Hotels.comUS$ 190
PricelineUS$ 177
TravelocityUS$ 190
طالع 13 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (6,545)
تصفية التعليقات
6,545 نتائج
تقييم المسافر
5,400
724
220
101
100
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
5,400
724
220
101
100
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
71 - 76 من 6,545 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 يوليو 2021

لأول مره ليا بالبارون و عجبني اوي اول حاجه من ناحية فريق العمل بجد فريق لطيف بشوش حقيقي فريق عمل اكتر من رائع بيحببك بالمكان اكتر و الفندق جميل و منظم و مرتب و ريحتوه دايماً جميلة و الاكل و النظافه و فريق الأنميشن شكر خاص ليهم ع فعاليتهم الجميله و روحهم الحلوه و عروضهم تجنن,, شكرا
بارون ع اجمل اجازه قضيتها فيك

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر shorouq_waleed
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Many thanks for posting a nice review on your vacation here with us. We value our esteemed guests at all times and our staff and management teams are going an extra mile to ensure them a wonderful time.

We are pleased to know that you thoroughly enjoyed your holidays. Thank you for acknowledging our courteous employees, neat premises and animation activities.

We are looking forward to you returning in the future.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 6 يوليو 2021

احنا تاني مره في الاوتيل وبجد الڤيو حلو جدا دا غير السيرفيز وال stuff اللي موجود كله ناس محترمه جدا + ان الاكل علي جوده عاليا وخصوصا مطعم السي فود وكل يوم الانييميشن تيم بيعملو حفلات + الشاطي نضيف + الغرف نضيفه وشامله كل الاحتياجات اليوميه حابه اشكر كل التيم الموجود في المنتجع بداية من الريسيبشن لغايت الروم سيرفيز

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Reeplanne
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

A large thank you for posting a wonderful review on your recent stay here with us, we highly appreciate your kind comments concerning our exemplary service and dining quality.

It is a true honor for us to host our esteemed guests and our staff and management teams are doing their best to provide them with high class hospitality and utmost comfort.

We are looking forward to consistently host you in our sunny property.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 يونيو 2021

بجد اوتيل تحفه وشيك الاصطاف كله من شيفات وعاملين ريسبشن وانيمشن تيم حاجه جميله ونظافة فوق الوصف بجد مبسوطه وان شاء الله ده فندقي المفضل في شرم واو بجد الشوهات تحفه والاكل واو روحت فنادق كتير مشوفتش بجمال وشياكه الاوتيل
زمالك زمالك

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Sherenghonim
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Many thanks for publishing a nice review on your vacation here with us. We value our esteemed guests at all times and our staff and management teams are going out of their way to ensure them a most delightful time.

We are pleased to know that you thoroughly enjoyed your holidays with us. Thank you for the high praises of our immaculate cleanness, courteous personnel and animation team.

We are impatiently looking forward to host you again.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 يونيو 2021

المكان أكثر من رائع
الخدمة ممتازة
العاملين في غاية الأدب والمهنية يمتصون غضب أى شخص حتى وإن كان الحق معهم ويحققون طلبات ورغبات الضيوف بكل سرعة وأدب
لم نحتاج لطلب الريسبشن تليفونياً طوال مدة إقامتنا لنسألهم أو نطلب منهم شئ ناقص بالغرف فكل شئ متاح ومنظم
النظافةأكثر من رائعة ومواعيد تنظيف الغرف مناسبة
التجهيزات لإستقبال الضيوف لاينقصها شئ
فريق الأنيميشن لطيف ودمهم خفيف وقاموا بالتسوية عن الضيوف بأفضل طريقة ممكنة
نراكم في العام القادم على خير وستوصي بكم لكل أصدقائنا ومعارفنا
وفقكم الله للخير

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر allosa55
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Many thanks for publishing a review on your recent vacation at Baron Resort, we highly appreciate your positive feedback, which is indicative of the fact that our sunny resort does meet our guests’ expectations.

It is an honor for us to surround our guests with utmost hospitality and our hotel team is doing everything and more to provide them with exclusive and privileged comfort.

We are looking forward to your next visit.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 يونيو 2021

So nice
ايه الروعه دي بجد بجد آكتر حاجه جامده الاستاف كله محترم ومتعاون جداا جداااااااا وذوووق اوووي
إما المكان تحفة شط إيه وجناين و الخدمة ممتازه والبحر ممتاز والاكل رائع
الفيو تحفة
الغرف جميله وفيها كل الاحتياجات
الفندق مش هتحتاج تخرج منه في أي مكان

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر islammC2718VA
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Sir,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Many thanks for posting a positive review on Baron Resort, all the efforts we apply always serve to guarantee our esteemed guests a most joyful and memorable stay.

Opinions of our guests are always of high importance for us and we are endlessly glad that we managed to ensure you a wonderful holiday in our sunny property.

We are already looking forward to your next visit.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات