لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
Mona H

أجازه اكثر من رائعة

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 7 سبتمبر 2021عبر الأجهزة المحمولة
بصراحه فندق أكتر من رائع من أجمل وأنظف وأشيك الفنادق الي قضيت فيها اجازه من أول ما تدخل الفندق العصير الفريش والفوطه الساقعه بمياه الورد ☺️حاجه تحفه الغرفه في منتهي النظافه والتعقيم والمطعم الاكل فيه ممتيز للغايه وتنوع غير عادي والطعم تحفه والبيتش بتاعه رائع والبيسين تحفه طبعا مش عارفه أوصف أد أيه العاملين في الفندق محترمين ومبتسمين ودايما في خدمتك من أول موظف الاستقبال لحد عمال الجنينه بجد أتمني أروح كل سنه
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليق
تم الرد 8 سبتمبر 2021
Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

We would like to thank you for expressing your opinion on your stay at Baron Resort, we are glad to hear your positive comments concerning our elegant ambiance and exemplary hospitality.

We appreciate your feedback and always go out of our way to guarantee our esteemed guests utmost courtesy and highest possible level of satisfaction throughout the entire stay.

We surely hope to see you again in our sunny resort.

Abdelhamid Ahmed
General Manager
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
Booking.com
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎316‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎413‬
على بعد 2.7 كم من فندق بارون شرم الشيخ
حمام سباحة
مطل على الشاطئ
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,189‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,506‬
على بعد 1.9 كم من فندق بارون شرم الشيخ
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎699‬
  • Priceline
على بعد 0.3 كم من فندق بارون شرم الشيخ
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎764‬
  • Algotels
على بعد 9.1 كم من فندق بارون شرم الشيخ
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎1,289‬
  • Rixos Hotels
    ‪د.إ.‏ ‎1,288‬
  • StayForLong
    ‪د.إ.‏ ‎1,038‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,289‬
على بعد 7.4 كم من فندق بارون شرم الشيخ
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Booking.com
  • Algotels
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎274‬
  • Hotels.com
على بعد 7.2 كم من فندق بارون شرم الشيخ
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎1,130‬
  • Trip.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,129‬
  • StayForLong
    ‪د.إ.‏ ‎970‬
  • Rixos Hotels
    ‪د.إ.‏ ‎1,129‬
على بعد 6.6 كم من فندق بارون شرم الشيخ
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
Booking.com
  • Priceline
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎602‬
  • Algotels
على بعد 16.5 كم من فندق بارون شرم الشيخ
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,260‬
  • Vio.com
على بعد 66.3 كم من فندق بارون شرم الشيخ
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
Hotels.com
احصل على مكافآت مع One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎231‬
  • Booking.com
على بعد 10.6 كم من فندق بارون شرم الشيخ
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
التعليقات (8,109)
تصفية التعليقات
8,109 نتائج
تقييم المسافر
6,761
839
249
116
144
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
6,761
839
249
116
144
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
138 - 143 من 8,109 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 سبتمبر 2021

زياره كانت ممتعه جدا وفريق الانيميشن مميز جدا ومتعاون شكرا جدا على الايام الجميله والغرف جميله ومرتبه ونظيفه وشكرا ايضا الي المطاعم الجميلة والاكلات المميزه وشكر خاص الي الشيف احمد فوزي وجميع العاملين بالمطعم الشرقي والاستقبال المميز وسرعه الاستجابة في جميع الاوقات شكرا شكرا شكرا

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mohammeddemo
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Baron Hotels Egypt, Owner في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 21 يناير 2024
ترجمة Google

Dear Guest,
Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!
We immensely appreciate your review contribution on Tripadvisor platform; we are more than grateful for your positive comments regarding our landscape, cleanliness, Beautiful beach, buffet variety, and animation team.
Our hotel team does not spare efforts to meet requirements and expectations of our guests. We are always at your service to fulfill your needs and grant you with luxury and supreme hospitality.
We hope to see you again.
Yuksel Uysal
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 30 أغسطس 2021

اجازه جميله جدا بكل اللي في الفندق بداية بتنظيف الغرف محترمين جدا خاصة محمود والانيميشن تيم بيعملو حاجات كتير جدا و العاب كتير وحفله فيها حاجات متنوعه كلهم لطاف جدا خاصة أوسكار والشباب اللي شغالين في البار سواء البحر او البيسين متعاونين و والاكل في كل المطاعم متميز ومتنوع جدا الشيفات محترمه خاصة شيف مصطفي ان شاء الله نكررها تاني

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر Aliaa-112233445
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Many thanks for posting a review on your holiday at Baron Resort, we appreciate your kind comments concerning our pristine cleanness, animation activities and efficient personnel.

It is a true honor for us to host our esteemed guests and our management and staff teams are doing their best to provide them with high class service and utmost comfort.

We are looking forward to your future stays.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

لقد قضيت اجازة جميلة انا وصديقي وكان الانميشين تيم جيد جدا والفندق يتاهل ٧ نجوم مو خمسة نجوم والخدمة جيدة والاكل جميل انصح الجميع ان ياتو الى البارون والشاطىء جميل الغرف احلى حاجة كمان كانو قاعد في بيتك وعندهم عروض كل يوم على الساعة ٩:٣٠ رقص مصري وعروض النار والقزاز وعندهم كمان عرض الرقص حق الاطفال

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Azofd
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 30 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Many thanks for publishing a nice review on your vacation here with us. We value our esteemed guests at all times and our staff and management teams are going out of their way to ensure our them a most delightful time.

We are pleased to know that you thoroughly enjoyed your stay in our sunny property. Thank you for the high praises of our exemplary service, food quality and animation team.

We are impatiently looking forward to host you again.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

البحر جميل جدا و مميز و فندق مريح مش ممل الانيميشن تيم نشاطاتهم كتير و الحفلات مشابه و متنوعه اما المطعم نضيف جدا و الأكلات متنوعه كل يوم اكلات مختلفين مع جوده ممتازة و الاستاف متعاون جدا و لطيف و حمام سباحه جميل و راضيين عن الاقامه جدا و نكررها مرات كتير.

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Nardinee N
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Many thanks for sparing a minute and posting a review on your vacation at Baron Resort, we highly appreciate your highlights concerning our efficient staff, food selection and animation activities.

It is an honor for us to welcome our precious guests and our hotel team is working hard to provide them with exclusive and supreme comfort. We are extremely happy that you enjoyed your stay with us.

We hope to consistently host you in our sunny property.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 أغسطس 2021

فندق محترم جدا وجميل ومهتمين جدا برضا النزلاء احب اشكر جداااا مستر احمد عبد الفتاح الرجل المحترم الراقي ومستر محمد حامد ومستر احمد شافعي ومستر طلعت وشيف شاذلي والشيف عماد والشيف سعيد وطبعا كابتن عثمان وطبعا فريق الانميشن تيم ومستر علاء طبعا بالرسبشن شكرا جدا جدا جدا اسعدتونا وخليتو الاجازه جميله. احنا بنيجي الفندق. علشانكم وعلشان الروح الجميله اللي بالمكان والاداره المحترمه ❣️♥️❣️♥️❣️♥️❣️♥️❣️♥️❣️♥️❣️♥️
مقدرش انسي مستر عماد فتحى اللي ساعدنا في الحجز بمكتب القاهره 😍♥️

تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر NairaTraveler150
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Abdelhamid Ahmed, General Manager في فندق بارون شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Madam,

Greetings from sunny Baron Resort – Sharm El Sheikh!

Sincere regards for expressing your opinion on your holiday at Baron Resort, we cannot thank you enough for your warm comments concerning our asset personnel and animation team.

Vacation impressions of our valuable guests are always of paramount significance for us and we are extremely delighted that you found our property worth a stay.

We look forward to welcoming you back on numerous occasions.

Abdelhamid Ahmed
General Manager

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات