لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
الفنادق القريبة
التعليقات (930)
تصفية التعليقات
930 نتائج
تقييم المسافر
360
272
155
67
76
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
360
272
155
67
76
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
6 - 11 من 930 تعليق
تمت كتابة التعليق في 21 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

فندق كويس وجو رائع مع ان الشمس حاميه جدا بس بسين جميل وغرف في غايه النظافه وفريق عمل شغال علب اكمل وجه وفريق عمل في غايه الاحترام والذوق مع ذكر مستر mahouf shams bar man كل الشكر
ا والتقدير تحياتي لجميع فرق العمل

تاريخ الإقامة: يونيو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Badr A
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في منتجع دريمز فاكيشانز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 22 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Badr A,
thank you for choosing the Dreams Vacation Resort and for taking the time to post your kind review. It was a pleasure to host you and we are glad to read that you enjoyed your stay with us. We are looking forward to welcoming you soon.
Best regards,
the Dreams Vacation Resort.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

رقم الغرفة 5806
الغرفة كويسة .
الاكل تمام والمشروبات كويس جدا
الخدمة ع حمام السباحة ممتازة
الفندق بصفة عامة كويس جدا .. والانيميشن كويس جدا
والعروض الليلية هائلة جدا ... شكر لكل العاملين بالفندق .....

تاريخ الإقامة: يوليو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر MaiI258
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في منتجع دريمز فاكيشانز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Mai,
thank you for choosing the Dreams Vacation Resort and for taking the time to post your kind review. It was a pleasure to host you and we are glad to read that you enjoyed your stay with us. We are looking forward to welcoming you soon.
Best regards, the Dreams Vacation Resort.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 11 يوليو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

الغرفة غير نظيفة تماما .. المطعم حلو بس الأكل وحش جدا وغير متنوع . حمام السباحة كويس وكبير .
والانيميشن لذيذ جدا و العروض جميلة . الناس اللي ف البار كويسين بس مفيش تنوع فالمشروبات ولا يوجد عصائر معلبة.

تاريخ الإقامة: يوليو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر Ahmed T
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في منتجع دريمز فاكيشانز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Mr. Ahmed T!
Thank you for choosing the Dreams Vacation Resort and for taking the time to post your review. It was our pleasure to host you. We appreciate your feedback and we will take care to address some of the points of concern raised in your review. Thank you again. We look forward to your next visit and remain at your service.
Best regards,
the Dreams Vacation Resort.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 يونيو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق جميل جدا والانيميشن رائع اوكسانا واوكا هتوحشونا جدا ان شاء الله السنه الجايه نشوفكم ع خير الاكل جميل جدا تسلم ايدك يا شيف
الاكوا بارك والبسين جمال جدا استمتعنا كتير بالوقت الفيو كان روعه جدا

تاريخ الإقامة: يونيو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر AhmedA28195
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في منتجع دريمز فاكيشانز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Ahmed A,
thank you for choosing the Dreams Vacation Resort and for taking the time to post your kind review. We are glad to read that you enjoyed your stay with us. We hope to host you again soon and remain at your service.
Best Regards,
the Dreams Vacation Resort.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 25 يونيو 2018 عبر الأجهزة المحمولة

احلى اجازة في احسن فندق مع احلى انيميشن كاندي هوليداي اوكا واوكسانا وهيما وكيمو .. هتوحشونا كتير .. واكيد هنرجعلكو تاني .. عشان بجد كانت احلى رحلة واتبسطنا معاكم كتيييير .. وكل حاجة حلوة فالفندق الا الاكل نص نص .

تاريخ الإقامة: يونيو 2018
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
1  أشكر AbdelrahmanA789
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب DreamsResortsEgypt, Guest Relations Manager في منتجع دريمز فاكيشانز, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 يوليو 2018
ترجمة Google

Dear Abdelrahman A,
thank you for choosing the Dreams Vacation Resort and for taking the time to post your kind review. We appreciate your valuable feedback and glad to read that you enjoyed your stay with us. We are looking forward to welcoming you soon.
Best regards,
the Dreams Vacation Resort.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات