مش اول مره بس المرادي احلي من كل مره الاكل احلي متنوع واحب اشكر الشيف احمد والخدمات كويسه جدا والتعامل مع الرسبيشن محترمين جدا وبشكر مستر علاء شكر خاص المكان مؤهل تماما لمستخدمي الكرسي المتحرك...كل مكان في الريزورت و لغاية البحر ممكن تروحه عادي الانيميشن تيم تحفة...كل يوم حاجة جديدة و مختلفين عن اي تيم كان موجود هنا قبل كدة
تم الرد 13 يوليو 2021
عزيزي الضيف، شكرًا جزيلاً على الوقت الذي أمضيته في نشر رأيك حول إقامتك الأخيرة في تروبيتال نعمة باى نحن نقدر تقديرا كبيرا التعليقات التي أبداها ضيوفنا ونسعى باستمرار لتحقيق أعلى معايير الجودة نتطلع إلى متعة الترحيب بكم مرة أخرى. في غضون ذلك ، إذا كان بإمكاني تقديم أي مساعدة ، فيرجى عدم التردد في الاتصال بي.،
مع تحيات ادارة فندق تروبيتال نعمة باى
مكان جيد والاكل لذيذ والانميشن خطييير من الاخر يعني ده رقالة وحتة حفالات خطيرين وجداولهم ممتازة والاجواء تنفع للاسترخاء وللاحتفال مقسوم الاوتيل نصين انتا ومودك عاد لاكن تجربتي كانت فيه اول مرة ومش حتكون الاخيرة ❤️❤️ رقم الغرفه ٤٤٨
استفسر من Mshemaly عن فندق ومنتجع نعمة باي
أشكر Mshemaly
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق ومنتجع نعمة باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يوليو 2021
Sherpa59227395608
تمت كتابة التعليق في 11 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة
شكرا على الاجازة الصيفية في تربتيل نعمه باي بجد شي جميل في الاوتيل بجد الاكل والشرب والحمامات السباحة بجد شي جميل في كل شي والناس محترم وشكرا اوي على الناس شغاله في المطعم بجد حاجه حلوه اوي بجد اجازة زي العسل شكرا ❤️
استفسر من Sherpa59227395608 عن فندق ومنتجع نعمة باي
أشكر Sherpa59227395608
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق ومنتجع نعمة باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 يوليو 2021
مع تحيات ادارة فندق تروبيتال نعمة باى
الغرف نظيفه المسبح حلو البحر القديم والجديد احلي من بعض الاكل متنوع ولذيذ حفالات الفوم والبول بارتي مبهره الانميشن كويسين جدا ونشاطات كل يوم وحفالات وسهرات مره ممتعه البار حلو المعامله كويسه والاستطف ممتاز وموقع الفندق كويس رقم الغرفه 328
استفسر من Raed2891 عن فندق ومنتجع نعمة باي
أشكر Raed2891
مع تحيات ادارة فندق تروبيتال نعمة باى
المكان رائع والخدمة جميله جدا ومحترمين جدا المكان أحلي من الصور بكتير الواقع كل حاجه متاحه حفلات وأنشطته البحر رملي وجميل القديم والجديد الاكل متنوع ومتغير يوميا فريق الترفيه مرفهين جدا وحفالات والعاب الاطفال والكبار 🥰🥰🥰👏 رقم الغرفه ٣٣١ اول مره ومش اخر مره إن شاء الله موقع الفندق متميز جدا بجانب كل شئ
استفسر من Ahmedelbsateny70 عن فندق ومنتجع نعمة باي
أشكر Ahmedelbsateny70
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق ومنتجع نعمة باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يوليو 2021
مع تحيات ادارة فندق تروبيتال نعمة باى
الفندق جميل جدا والموظفين بشوشين وحسن التعامل قربه من المشايه وقربه من الشاطى الطعام متنوع ولذيذ الطاقم متعاون وخلوقين الشاطئ رملي وممتع وفريق الترفيه الانميشن جامدين وحفلاتهم مره حلوه ❤️❤️ عرفتي 422 الاطلاله جميله علي المسبح وعلي البحر المغادرة 16/6/2021
تاريخ الإقامة: يونيو 2021
استفسر من Nawaf4472 عن فندق ومنتجع نعمة باي
أشكر Nawaf4472
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق ومنتجع نعمة باي, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 يونيو 2021