أقل الأسعار لإقامتك
‪US$ ‎178‬
Expedia.com‪US$ ‎237‬
Algotels
Priceline‪US$ ‎205‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 17 سبتمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة

اكيد هنيجي تاني والمكان حلو اوي
وشكرا اوي الفندق كورال سي

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2018
1  أشكر Ismail D
استجاب YanaY259, Guest Relations Manager في كورال سي هوليداي ريزورت آند أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 سبتمبر 2018

Please feel free to let us know once you have booked your next holiday; we will do everything we can to make your stay with us even more fantastic.

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل .. هادي وراقي .. غرف ممتازة .. ڤيو جيد .. الانيميشن فيه روعة .. احمد الشو بتاعه حلو اوي .. و الروك سبورتنج جيد جدا .. فيه اكثر من حمام وألعاب ماءية .. مطعم كويس وفيه كذا مكان للمشروبات .. شكراً

تاريخ الإقامة: نوفمبر 2017
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
1  أشكر Samir S
تمت كتابة التعليق في 3 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

هلا كنت مع العائلة واستمتعت كثيرا في هذا الفندق والانيميشن كان كثير مهضوم وجميل وفي الاجازة الثانية سوف نختار هذا الاوتيل ثانيا
والغرفة كانت جميلة مطلة على البحر والطعام كان جميل
لكن ليس يوجد اختيارات كثيرة وشكرا كان معكم ماس

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2017
أشكر masabdarny
تمت كتابة التعليق في 11 أغسطس 2017 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق كويس والاكوا ممتازه مستمتع بالمكان جدا انا والاسره والغرف جميله والبيسين ممتاز بالخدمه بتاعته وناس زوق جداا والاكل كمان متنوع حداا ونضافه كمان ممتازه وانا بتمني ان اكرر زيارتي للمكان تاني وتالت باذن الله

تاريخ الإقامة: أغسطس 2017
2  أشكر tarek y
تمت كتابة التعليق في 10 أغسطس 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انا كنت مستمتع جدا بالاجازه كنت قعد في الفندق خمس ايام مستمتع جدا بيها من حيت الاكل والاستف والمطعم و الغرف و الانيمشن (animation) وكنت سعيد جدا بالفريق الانيمشن مع (ahmed barakat _amr_ahmed bawezy) وكل حاجه هنا ف الفندق كانت جميله
شكرا جدا

تاريخ الإقامة: أغسطس 2017