celin elmorshdy
دُبي, الإمارات العربية المتحدة

اجمل عطله ف كورال سي ❤️

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 2 أغسطس 2021عبر الأجهزة المحمولة
تجربه كتير رائعه بشرم الشيخ وخصوصا الفندق اللي كنا فيه كورال سي هوليداي انا انسبط جدا وقاطعه مسافه كبيره انا وزوجي من دبي لمصر للانبساط والاستمتاع وفعلا داحصل تعاون من الاصطف غير طبيعي مشاء الله يلي بيميز الفندق ده المساحات الخضراءالشاسعه ف كل مكان الحقيقه ملتزمين بالهاند جيل في كل مكان عندي تعليق ع الروم السيرفس طلبت اوردر وصلني بارد بعض الشيء لاكن كنت مبسوطه من السرعه ف الاوردر دي تكفي عن اي شيء شكرا احمد
الاكل ف المطعم مفيهوش اصناف كتير ف الاكل وفي اكتر من حاجه شدتني بجمالها برده ع البوفيه وبالاخص الحلواني امتياز مع مرتبه الشرف ف التيست وكل شيء الحقيقه مقارنه بمطاعم دبي
كمان الشخص اللي واقف علي بار المطعم لايصلح اطلاقا للعمل بمجال السياحه لأنها مهنه راقيه جدا واللي هيقرأ كلامي هيفهم ده الشخص ده يصلح لمحل عصير مثلا ف السوق علي حد اعتقادي ومش لطيف بشكل نهائي وانا اتكلمت معاه مره قالي الدنيا زحمه عندي ياهانم ومضغوط ف سكت. عكس مثلا اللي بيقف علي البار الصبح تقريبا محمد هزاره كتير مهضوم واعتقد ان الدنيا زحمه معاه برده ولاكن صوته مش بيعلي ومسأله الصوت العالي دي مهمه جدا في اي مطعم سياحي فيه حد اسمه سيد ويتر لذيذ ومهضوم التجربه التانيه مع المطعم الصيني رائع رائع رائع بس للاسف مش ف الاكل لانه معاجبنيش خالص الحقيقه بس عجب زوجي ازاي مش عارفه هي ازواء لاكن الخدمه فيه تستحق خمسه من خمسه وائل اللي بيضحك وضحكني جامد وهو بيبنزلي اكلي وبعده ويتر أمين دخل وسألنا علي جميع ماشريبنا بشكل هادي ولطيف ومتابعنا لو المشوب خلص يزوده اما عن الابيض الاقرع وتقريبا دا مدير اسمه سيد كيوت جدا وسألنا كله تمام معاكو ولو ناقصكو حاجه انا معاكو بصراحه لذاذ كلهم
هتنقل علي مرحله الغرف ممكن لو نغير نوع شاور الاستحمام لشاور افضل من كده وياريت يكون فيه حدود شويه من عامل نظافه الغرفه والمقيمين بالغرفه ف الكلام في اي حاجه ملهاش لازمه
وشكرا ليكم جميعا وهاجي تاني انشاء الله وهبقي من الناس المتميزين حسب كلام الشخص الذوق يلي ف الريسبشن ❤️❤️❤️
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
نصيحة بشأن الغرفة: هاتو كريمات خاصه بيكو لما تنزلو البسين
تم الرد 28 أغسطس 2021
Dear Ms. Celin,

Firstly we want to thank you for taking time to share your impressions about the rest and services in our hotel.
Secondly we are very glad that you had such a wonderful holiday and were satisfied while you are staying with us.
We will be very glad if your next holiday in Egypt will be spent with us.
Sincerely,
على بعد 16.6 كم من كورال سي هوليداي ريزورت آند أكوا بارك
على بعد 9.0 كم من كورال سي هوليداي ريزورت آند أكوا بارك
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
تمت كتابة التعليق في 2 أغسطس 2021 عبر الأجهزة المحمولة

تقيم خمسه من خمسه طبعا اوتيل روعه جدا والخدمه اروع الباربك يو ف التراث جميل جدا من الحجات اللي لفتت انتباهي ميرسي لكل شخص كان مهتم بينا من اول الجولف كار مرورا بالمطعم لحد الريسبشن. الناس الفريندلي اوي من وجهه نظري ونظر العائله محمود من خدمه نظافه الغرف والمشروبات جابر ومحمود .
والمطعم محمد اداء روعه في الخدمه وامتياز في الاهتمام ادهم جيد لاكن مش بيهتم بستمرار . أمين ممتاز في الخدمه والاهتمام هادي جدا في الاسلوب وذوق ف الكلام بس ناقصه يتكلم كتير كلامه قليل جدا ومش رغاي الحقيقه وهو اللي بيجيلنا بنفسه تقريبا كل يوم الصبح وعارف كل حد من العيله بيشرب ايه وبيعمله تلقائي انا من عشاق اللبن بالشاي يوميا في حياتي ف العموم
ميرسي للمستر احمد في المشروبات حد محترم جدا
ميرسي مستر احمد في الريسبشن
ميرسي للانيميشن ممتازين جدا جدا
الغرف ممتازه علي فكره وبشكر الحد اللي مش عارفه اسمه اللي سألني لو عندك اي مشكله ف الغرفه كلمينا ف اي وقت واحنا هنحلها❤️

نصيحة حول الغرف: اللي هايجي بعربيته الشخصيه يجيب كفر خارجي معاه عشان الشمس ممكن تعمل مشكله ف الصاج من كتر الرطوبه العاليه اوي
تاريخ الإقامة: أغسطس 2021
أشكر Nataliawiliam
استجاب Islam Saad, Guest Services / Front Office في كورال سي هوليداي ريزورت آند أكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 28 أغسطس 2021

Dear Ms. Natalia,
Thank you for taking your time to write about your experience at Coral Sea Holiday.
We appreciate your comments and feedback, wishing to see you again at our hotel.

تمت كتابة التعليق في 31 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

تحياتنا لمصر الحبيبه ام الدنيا الغاليه علي قلوبنا في البدايه اجمل عطله صيفيه بمصر اديش كانت جميله واديش شرم الشيخ جميله تحياتنا للمحترمين القائمين باداره فندق كورال سي حياهم الله شخص شخص وان كان ممكن اقضي بمصر فتره اطول من هيك انا واصدقائي كنت سويت هيك وخصوصا اني كنت بفكر اعمل امداد للعطله بهالفندق الرائع تحياتي لأداره الريسبشن حياهم الله الفندق رائع بما يحتويه علي مناظر خلابه وغرف رائعه واطلاله ساحره حياك الله اسلام سعد المحترم ف الاسلوب والذوق والمشروبات جابر حياه الله. والمطعم تحياتنا للشيف فايز من سوريا واتمني تنورنا حبيبي. تحياتنا لابراهيم حسن ع ذوقك
الخدمه ممتازه ولاكن هناك افضل من ذالك حياه الله محمد غنيم المحترم وادهم وياسين شاكر جدا لذوقكم ف التعامل وماراح انسي المطعم الصيني الديكوريشن ممتاز حياه الله هاني ووائل ومن المشروبات أمين تمنياتي بالتوفيق ياشباب
حياك الله ياحمد من الهاوس مان
تحياتنا للانيميشن وخصوصا الاخ ماريو
تمنياتنا انا واصدقائي بالتوفيق والنجاح لكورال سي

نصيحة حول الغرف: لأري اي شيء غير مقبول
أشكر AhmedFtoh

Dear Mr. Ahmed,

تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق مثالي جدا عن فنادق كتير تانيه وكل فندق ليه مميزاته وعيوبه لاكن فندق كورال سي كويس هي اول تجربه ليا ف الفندق ده ومش هتبقي اخر مره انشاء الله ثانكس مسيو جون علي ترشيحك الفندق ده ليه ولعائلتي هو فيه بس مشكله ان فيه ناموس ف الغرفه عندنا لو يكون فيه حد للموضوع ده يبقي كويس عيالي مبسوطين جدا من حمامات السباحه الدنيا بتبقي زحمه اوي وقت الغدا ف المطعم وبحس بعدم راحه بعض الشيء بس ده مش يعيب ف الفندق طبعا دا راحه شخصيه . انما محمود في اللوبي ثانكس بروفيشنل ف التعامل ومش بيكون زحمه اوي المطعم حكايه تانيه تحفه والاكل كويس نوعيا يعني بس قابلني ف يومين كذا موقف ف المطعم زي انا مثلا طلبت مشروب كحولي حد سألني الانسيال او البريستا لونها ايه انا مفهمتهاش شويه وموقف تاني ف التراث ف اللي هو الفطار المتاخر شخص مهذب اوي جوزي طلب منه اكل لبنتي عشان كانت تعبانه جدا ف الغرفه رده كان ف غايه الاحترام وشرحلنا ان حفاظا علي سلامتنا ممنوع ان الاكل يخرج بره ف الغرف ومع ذالك كان فيه استثناء واستأذن لمده دقيقتين تقريبا وجاب اطباق كرتون وعطاهلنا وزوجي شكره جدا وهو نفس الشخص ده معاه عربيه متحركه ف الفطار ف المطعم واول مابشوفنا يبتسم ويقولنا هعملكو الشاي بلبن لما سألت الشيف اللي علي البوفيه عن اسمه قالولي ده من سيرفيس المطعم واسمه امين❤️ تقريبا والشيف اتخض جدا ونا بسأله عن اسمه قالي دا حد محترم هو عمل حاجه😂 قلتله لا دا انا حابه اشكره ❤️
وثانكس استاذ سعيد❤️ من السيرفس ثانكس استاذ وليد اللي لابس ابيض❤️ ثانكس الهاوس كينبج علي الديكور ونضافه الغرفه ثانكس محمود ثانكس لصطف الريكليشن وثانكس للحد اللي بيرد علي الفون ف الريسيبشن ناس كلها كويسه
وعندي سؤال هل مياه حمامات السباحه بيبقي فيها كلور

نصيحة حول الغرف: الجو حر جدا ع البسين من بعد الظهر
أشكر Scenic32369687216

تمت كتابة التعليق في 27 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

اوتيل جميل جدا السنه اللي فاتت كنت ف سنستوري امبريال والسنه دي والدي قال هنروح كورال سي هوليداي بصراحه كل حاجه فيه جميله بس هو ناقصه التنويع ف الأكل ع البوفيه وياريت يكون فيه مشروبات غازيه ف الفطار ع حسب الرغبه مثلا.
كنا ف مبني قريب من المطعم الايطالي الاطلاله حلوه اوي والبسين منتهي الروعه والاسبورتس جميل برده اوي كونت اصدقاء اوكران كتير لاني بتكلم روسي كويس جدا وعندي تعليق ع خدمه الغرف التلج مش متوفر الاا من خلال خدمه الغرف وشكر خاص لأحمد الهاوس مان كان مهتم وحريص ع نضافه الغرفه الحقيقه والناس برده اللي شغالين ع البسين محترمين جدا
المطعم الصيني حلو اوي وخدمه ممتازه ناقصه مشروبات فريش بعد الأكل ميرسي للاصطف في المطعم ده جود لاك وائل وهاني و امين . وحابه اقول لجميع اصطف الريسبشن ميرسي . ميرسي لأبراهيم ف المطعم الرئيسي كل يوم كان يسألنا ايه الاخبار ويطمن ان مفيش مشكله شكرا لياسين ومحمد في الخدمه ميرسي لخدمه الغرف كمان مره عشان طلبت اكل بليل متأخر وجالي مع شخص ذوق الحقيقه وجميع اصطف المطعم كلهم كويسين معادا اللي كان واقف ع الفطير في الصبح والكرواسون شكله بيبي اوي واسلوبه مش لطيف وماينفعش يشتغل بأوتيل بالحجم ده شكرا لأحمد في المطعم كان حريص علي انو يبعتلي مشروبي المفضل بمجرد انو يشوفني
وهاجي تاني انشاء الله في شهر 10الجاي.
ميرسي يا اسلام جدا في الريسبشن واتمني تكون حضرتك موجود لما اجي المره الجايه
تمنياتي بالتوفيق لأداره الفندق اشوفكم ع خير

نصيحة حول الغرف: امكانيه امداد الوقت للمغادرين للفندق
أشكر Ragada22

Thank you.
Coral Sea Holiday Resort.

تمت كتابة التعليق في 26 يوليو 2021 عبر الأجهزة المحمولة

مشاء الله اديش اقامه رائعه انا وزوجي احب اشكر كل الشكر م/اسلام سعد كتير جينتل مان ومن الجولف كار علاء مبتسم ومن اللوبي جابر وحد كمان بس ماخدت باللي من اسمه ومن المطعم الهندي ذات الموسيقي الرائعه الاكل محتاج يكون افضل شويه لاكن طقم السيرفس كتير حلو ومتعاون اشكر هاني علي صبره معي من اجل الاوردر واشكر ويتر وائل علي الفرايز لأطفالي واشكر ويتر امين ع كوكتيل البرتقال بالمنجا والكاساتا .وشكرا للانيميشن اديش حلوين ومتعاونين ومن المطعم الكبير الشيف ذات البشره السمراء مابعرف اسمه شو يكون اتمني توصله رسالتي شكرا الك .
طقم سيرفيس المطعم الي حدما جيد جدا لدي اقتراح في طريقه عيد الميلاد ف مثلا ممكن نغير موسيقي المطعم التقليديه بموسيقي عيد ميلاد ودا هيعمل روح تعاوين مابين الضيوف والاصطف بفرحه عيد الميلاد شكرا الويتر محمد علي احترامك وذوقك مع اولادي شكرا لاهتمامك بينا شكرا ويتر سعيد اتمني تبتسم شكرا ويتر وائل ع اللبن السخن الصباحي بتاعي اللي دايما كنت مهتم بيه شكر للويتر امين ع نظافه الطاوله واتيكيت فتح الكرسي لينا للجلوس وكرسي الاطفال شكرا سامح علي انك كنت دائم الابتسامه لينا ع الباب . ومن الهاوس كيبنج مينا ممتاز لحد ما واحمد افضل بكثير واتمني لاصطف الرش ف الغرف الاهتمام اكبر من ذالك شكرا للمغسله وعلي السرعه ف التعامل انا قيمت الفندق لانه يستاهل من حمامات وجاكوزي بالغرف وتكيف تحفه ومعامله رائعه تحياتنا لكم جميعا من السعوديه الحبيبه ❤️

نصيحة حول الغرف: اتمني توافر زجاجات مياه بكميات ف الغرف
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Hager55888

Thank you.
Coral Sea Holiday Resort.