يستعرض 28 شخص هذا الفندق
JAZ‪US$ ‎55‬
Agoda.com‪US$ ‎53‬
Trip.com‪US$ ‎60‬
طالع 12 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
تمت كتابة التعليق في 5 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل اول مره اسيب تعليق لفندق علشان ارتحت جدا واصحابي كتبو رأيهم بكل صراحه وانا كمان حبيت اشارك رأي مع الناس مطعم محترم جدا المعامله في منتهي الرقي وانا مبسوط جدا اني قضيت اربع ايام مختلفين شكرا لكل الناس عنا

أشكر MostafaM4403
استجاب TarekSanad, General Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 مارس 2018

ضيفنا العزيز
تحيه طيبه و مرحبا بكم فى بيتكم و شكرا جزيلا لهذا التعليق الرائع و لاختيارك سوليمار نعمة باي ريزورت لقضاء اجازتك الماضيه ، تشرفنا بوجودكم معنا و التعرف عليكم و إنه لمن دواعي سرورنا أن نعرف أنك استمتعت بخدماتنا ومرافق الفندق. كل أعضاء الفريق الذي ذكرته سعداء جدا لقراءة رأيك. ونتمنى لك المزيد من الزيارات السعيده دائما معنا و افضل تقدير لنا هو تكرار الزياره و اعتبار الفندق هو بيتك الثانى. و تقدمنا هو ان يصل رائيكم الامين بترشيح الفندق لكل الاهل و الاصدقاء و المعارف و نتطلع إلى الترحيب بكم قريبا فى بيتكم الثانى و أطيب التحيات من كل فريق العمل بالفندق

تمت كتابة التعليق في 5 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

فندق حلو جدا والمراتب الي فيها حلوه وتجيب النوم ❤️ والاكل حلو والعروض جميلة جدا والبلكونات منظرها جميل والبحر حلو والطلوع مع الاصدقاء ممتع جدا وحما السباحة جميل والمباه حميلة والخدمة ممتازه والطبخيم علي اعلي مستوي

أشكر anaw1099

تمت كتابة التعليق في 5 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

بجد كنت محتاج رحله زي دي انا كنت مع اصحابي واتبسط جدا والغرف نضيفه والسرير مريح جدا بجد اتبسط جدا انا واصحابي واول رحله بعد التخرج هتكون هنا وانا هحاول ازود اربع ايام تاني انا واصحابي علشان وانا ارتحت جدا هنا

أشكر AhmedK7195

تمت كتابة التعليق في 4 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

كنت ضد اني اسافر مع العيله علشان كنت حاسس اني مش هكون علي راحتي.. بس في سولمار لقيت مكان مناسب للعيله والاصدقاء حمام السباحة دايما نشيط والعروض اليليه مسليه مكان الفندق مناسب لكل الناس ممكن اروح خليج نعمه مشي احب اشكر كل الناس اللي موجودين

أشكر OmarM5130

تمت كتابة التعليق في 4 مارس 2018 عبر الأجهزة المحمولة

تاني مره ازور شرم الشيخ فندق روعه المطعم مختلف والغرف مصممة بطريقة جميله و طاقم العمل في منتهي الاحترام انا ارشح للأصدقائي فندق سولمار وكنت عايز امد يومين بس للأسف عندي دراسه بس افتكر ان انا ممكن ارجع تاني

أشكر AhmedG5595