خدمة رائعة يستاهل خمس نجوم مش اربعة من ناحية الخدمات وجودة الطعام وتفاني العاملين في ارضاء الضيوف اما من ناحية الاسعار باختصار افضل جودة باقل سعر دي اقل كلمة ممكن اقولها وان شاء الله هتتكرر الاجازة دي كتيرالمزيد
عرض عدد أقلضيفنا الكريم
شكرا جزيلا لهذا التعليق الرائع و لاختيارك فندق سوليمار نعمة باي لقضاء اجازتك الماضيه، تشرفت بمقابلتك و التعرف الى شخصكم الكريم و إنه لمن دواعي سرورنا أن نعرف أنك استمتعت بخدماتنا ومرافق الفندق. . نتطلع إلى الترحيب بكم قريبا و أطيب التحيات من كل فريق العمل بالفندق. ونتمنى لك المزيد من الذكريات السعيده دائما معنا
مدير المكاتب الاماميه
احلي فندق باحلي خدمه ❤️احلي تيم انيميشن في شرم كلها يعني الفرفشه والبهججه ♥️ والروح الحلوه الي بتنعش الناس كلها اجازه سعيده وممتعه واكيد هتتكرر كتيير والاكل لذيذ جدا والاستقبال ممتاز جدا شكرا جدا ليكم
مدير المكاتب الاماميه
كانت من احلى وامتع الأجازات اللى قضيتها مع أولادى ومن احلى الفنادق خدمة ممتازو ورائعة وجروب جميل من اللى بيشتغلوا هناك حقيقى ممتازين والحفلات اللى بتتعمل للأطفال شئ فى منتهى الجمال وكمان للكبار وافكار رائعة فى المسابقات واحلى رقص وبرجرام حقيقى انبسطنا انا والأولاد
ضيفنا العزيز
شكرا جزيلا لهذا التعليق الرائع و لاختيارك سوليمار نعمة باي لقضاء اجازتك الماضيه، تشرفنا بوجودكم معنا و إنه لمن دواعي سرورنا أن نعرف أنك استمتعت بخدماتنا ومرافق الفندق. ان النجاح الحقيقى للاداره هو تكوين فريق عمل قادر على تلبيه توقعات ضيوفنا و افخر واتمنى ان نكون على قدر هذه المسئوليه. كل أعضاء الفريق الذي ذكرته سعداء جدا لقراءة رأيك. و نتمنى تشريفكم لنا مرات اخرى. ونتمنى لك المزيد من الذكريات السعيده دائما معنا و افضل تقدير لنا هو تكرار الزياره و اعتبار الفندق هو بيتك الثانى و ترشيح الفندق للاهل و الاصدقاء . نتطلع إلى الترحيب بكم قريبا و أطيب التحيات من كل فريق العمل بالفندق
مدير المكاتب الاماميه
أجازه سعيده جدا من اقصي مراحل الاستمتاع والروقان خدمه جيده جدا ♥️ من الأشياء الجيده في حياتي لتواجدك في فندق سولي مار
الروح الحلاوه والفرفوشه بين جميع النزلاء الكل في حالة سعاده وبجد مستوي الخدامه جميييييل
احلي أجازه دي ولا ايه
مدير المكاتب الاماميه
انا حقا استمتع بأجازه الصيفيه هنا في سوليمار لأنه من أحسن الفنادق التي اقضي وقت فراغي فيها.. وايضا المعامله هناك ممتعه والفطار وإلغداء والعشاء من الأطعمة التي تناولتها والنظافه هي من شخصيتهم الفريد انا حقا احب شرم.. انا حقا احب سوليماار
مدير المكاتب الاماميه
كنت في شرم الشيخ في فندق سوليمار نعمه من اجمل الفندق اللي في شرم الشيخ بصراحة الفندق ممتاز اوى والخدمه 5نجوم والاكل رائع جدا جدا وفريق الانميشن شباب محترمين جدا وانشالله هكون في سوليمار كل سنه علشان بجد الفندق ممتاز
ضيفنا الكريم