فرج باش وعبدالله النجم

اقامة ممتعة

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 16 يناير 2022
اقامه سعيدة وممتعة في سوليمار نعمة ونشكر فريق العمل علي حسن الاستقبال من اول الاستقبال الاخ احمد الجابري والاستاذ احمد حمامه والاخ علاء وكامل الادارة ونشكر المطعم علي الاكل الجميل ونشكر هم علي النظافة الجيده للغرف والاماكن العامه بالكامل والمكان بالكامل جميل والموظفين محترمين في التعامل ونتمنى أن نزور سوليمار مرة تانيه
تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
استجاب Amr Gamal, General Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليق
تم الرد 25 يناير 2022
Dear Valued Guest,

Greetings from sunny Sol Y Mar Naama Bay
Thanks a lot for posting a positive review on your vacation, we appreciate your cordial praises of our facilities and staff members, which are indicative of the fact that our sunny property does meet your expectations.

It is an honor for us to host our guests and our hotel team is working their skills out to provide them with a high class service and utmost comfort.

• Official Hotel
  • Agoda.com
على بعد 0.4 كم من سول واي مار خليج نعمة
طالع المزيد من الفنادق في شرم الشيخ
تمت كتابة التعليق في 11 يناير 2022 عبر الأجهزة المحمولة

اقامه ممتعه جدا" ووجدنا كل التعامل الراقي والجميل والانيق من التيم العامل ..وهذا دليل علي شعوركم بالمسؤليه تجاه النزيل وراحته
اشكر مستر احمد حمامه ممثلا" للاستقبال والاخ احمد الجابري والاخ جون والشيف محمد والاخ عماد مدير المطعم وكل التيم _واخص بالشكر للاخ عماد وكريم في نظافه وامانه الغرف وكل الجمال لي سوليمار الحب والتميييز ..مع تمتياتنا لكم بالتوفيق والسداد والمحافظه علي المستوي الانيق ولنا لقاء في الاعوام القادمه ان شاءالله تعالي ___نتمني لكم دوام الصحه والعافيه 💙💙💙💙

)العريس)محمد ابراهيم احمد___)العروس)ساميه مضوي احمد
#سوليمار_الحب_والجمال

تاريخ الإقامة: يناير 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر MOHAMED-SAMIA222
استجاب Amr Gamal, General Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يناير 2022

Greetings from sunny Sol Y Mar Naama Bay

We are being genuinely grateful that you chose the time and shared a review about your vacation with us, we would like to seize this chance and express our gratitude for your positive comments.

We are at your service to provide you with an exclusive treatment and utmost courtesy to guarantee you a most pleasant stay.

We look forward to welcoming you back

تمت كتابة التعليق في 11 يناير 2022

فندق سوليمار نعمه من افضل فنادق ال ٤ نجوم في شرم الشيخ ليقدم خدمه محترمه والاصطاف هناك بالكامل متعاون جدا لاقصي درجه والمطعم الاكل فيه جميل جدا وفيه تنوع مستمر الشاطئ جميل علي الرغم أنه بعيد يحتاج الي سياره والفندق بصراحه بيوفرها مجاني للنزلاء بتوعه إن شاء الله زياره هتتكرر تاني كتير

أشكر BYB_MAN20

We look forward to welcoming you back

تمت كتابة التعليق في 23 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

المكان حلو جدا الجو روعه ماشاءالله الخدمه هايله الطاقم كتير متعاون جدا الغرف نظيفه الاكل حلو جدا كل جميل جدا الناس متعاونه وفريق الانيميشن جميل الشو حلو والرقص مع الأطفال حلو جداااااااأاااااااااااااااااا

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Hozznm
استجاب Amr Moustafa, General Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 ديسمبر 2021

Best Regards
,Amr Moustafa

تمت كتابة التعليق في 20 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

صباح الخير بصراحه الاوتيل يجنن كتير كل حاجه هنا حلوه ممتازين جدا كل الناس هنا حلوه وكله متعاون مع الجيست
الأجواء هنا حلوه جدا والاكل ممتاز والشيف احمد اسلوبه كتير حلو
والشو كتير حلو انا مبسوط اني موجود هنااا

أشكر WzAmlkrrppp

Best Regards
,Amr Moustafa

تمت كتابة التعليق في 19 نوفمبر 2021 عبر الأجهزة المحمولة

تاريخ الذهاب من 30. 10 الي 2.11.2021
تم حجز غرفه و لم ابادر بدفع المبلغ الا بعد الاتفاق مع الموظف ع رؤيه الغرفه اولا ودفعت جزء ديبوزت و بعد رؤيه الغرفه والاتفاق عليها و كانت بالدور الاول بول فيو بالقرب من المطعم وال بول قام الموظف ب طلب المبلغ وتم الدفع توتال لم يكن متبق اي مبلغ عليا كنت ارغب ب وضع الشنط بالغرفه تم الرد ب لا نترك الشنط لحين ابلاغ المسؤل بان الغرفه اتسكنت و نرجع هتكون جهزت ع اساسه كان هناك مصداقيه وبعد العوده افاجئ ب ان الموظف بيقول لا اصل غيرنا الغرفه ع ادعاء منه ان التكييف بايظ و بعدها. رفضت و قلت مش من حقك تغير الغرفه وريهالي قام بالزعيق وانا هلغي حجزكم وانا ممكن امشيكم حالا واخر قله ادب امام كل الضيوف ف الفندق و بعد ما جه مدير الفندق مستر ابراهيم قمه في الاحترام والاخلاق احتوي الموقف طيب اوري حضرتك غيرها واختاري الوقت طبعا كل جه بيمر شفت اتنين اختارت واحده حطيتا الشنط بفتح اول شنطه و بشغل التكييف لاقيته بايظ مع ادعاء الفندق ان الغرف لا يمكن ان تسكن والتمييف بايظ ومع تاكيدي للمدير والستاف اني عارفه ان غرفتي الاولي سكنها جست تاني لان الموظف المحترم نسي ياكد حجز الاوضه عالشيستم ف غيرلي انا الححز و لما عرفته اني هحرجك و هخبط ع الاوضه ناو و هعرفك انها فيها جست اعترف الموظف انها غلطه يعني انت غلطان و قليل ذوق و بجح و بتعلي صوتك و بعد تغيير الاوضه ل تالت مره تالت مره دخلت اوضه ف الطابق التاني مع ملف وكنت بتعب من الطلوع لها نظرا ل وجود تمزق اربطه بالرجل و كنت مستاءه جدا انتهت القصه باعتذار استاذ ابراهيم اشد الاعتذار وانه شخص خلوق جدا و سكنت و قال استمتعوا بوقتكم طب حضراتكم انا متسكنه الساعه وصلت 5.45 دقيقه خلاص بول انتهي و بحر انتهي فين يومي وطبعاةيومي محسوب وانا لم انتفع بيه غير حرق الدم والارهاق م السفر
طالبت ف حقي ب ان يومي ده اقل تعويض م الفندق يرجعلي انا ما كنتش قادره اتحرك من البهدله و التسكين المتاخر ده وكان الرد صعب جدا للاسف لان مافيش فندق بيعمل refund
طب حضرتك انا مطلوب مني ك عميل بالنسبالك ادفع تمن يوم وحضرتك تتعبني فيه و تقعدني اتهزق ف الريسبشن انا ووالدتي من موظف استقبال و انا فين حقي كان ابسط تعويض اليوم الي راح انما لم يحدث اي تعويض ليا لا مادي ولا معنوي مجرد اعتذار حضرتك في لغه البيزنس انا مش هسكن عندك ب الكلام عشان حضرتك تعتذرلي بالكلام السكن بالفلوس و الاعتذار ب الفبوس بردو اللي حضرتك خدتها من غير اي وجه حق و حرام و تعبتنا و بوظت رحلتنا كلها و عامه انا اللي افهمهان لما يبقي الخطا من موظف بيتحمله الموظف او الفندق انما جديد عليا جدا ان يبقي غلطكم و يتقالي معلش حضرتك كويسه حضرتك انا تضررت من فندقكم معنويا. وماديا و صحيا لاني جايه ارتاح مش اتعب جايه افصل مش اسمع كذب جايه اعيش يومسن تلاته وارجع حياتي حضرتك عيشتني ف مشاكل نتج عنها كل يوم كلام ف نفس الموضوع لا مني اتمتعت ب ىحلتي ولا مني رجعت فايقه انا مش هستفيد اي حاجه من اذيه موظف ريسبشن وهو ولا ف دماغي ولا يفرقلي انا يفرقلي راحتي انا و اني طالما انا احترمتك تحترمني انما حضراتكم الفندق ما حترمنيش تماما والاحترام مش كلام بس والله المفروض حضرتك تعترف ب غلطك و تنفذ المناسب واللي يرضي العميل
انا عاوزه اعرف ليه يحصل كده من فندق وانا ما اذيتهوش ف حاجه معايا تفاصيل الوقت والساعه وكل حاجه لو حبيتوا بس اتمني تحترموا اللي بتتعتملوا معاه و ترجعولي حقي لاني فلوسي دي بتعب اوي علشان اجي ادفعها لحضرتك مش بلاقيها ف الشارع

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2021
1  أشكر RehamHassan91
استجاب Amr Gamal, General Manager في سول واي مار خليج نعمة, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 17 يناير 2022

Dear guest,
Sunny greetings from Solymar Naama Bay Sharm El Sheikh,
Thank you for posting a review and share your impressions on your recent vacation here with us at Solymar Naama Bay, our whole management and staff teams apply maximum efforts to ensure the highest possible level of our guest satisfaction.

Regarding your kind remark please be informed that our guests’ opinions are of prime importance for us at all times and all your kind outlines will be taken into further consideration in bid to reach further improvement of our services.

We do hope you could revisit us in the future, so that we could prove a first class service

Thanks & Best regards