فندق ممتاز واحلي شي الايمنيشن. 😊🙌💕✨ والبحر جميل الغرف ممتازه فيو رائع موقع الفندق مناسب الاكل الي حد ما.. الاستطاف مقبول الايمنيشن ممتاز جداا ودود ومتعاون اكتر من الاستطاف ☺️ البسين جميل سعره مناسب ك 4نحوم
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
تم الرد 16 مايو 2022
ترجم التعليق
Dear M.O,
We would like to thank you for the lovely review you shared following your recent visit to our Cyrene Island Hotel and are delighted to read that we were able to match your holiday expectations.
We thank you for making us your choice hotel when visiting the area. We look forward to your next visit.
Best Regards, Hotel Management
انا مبسوط جدا لأن انا أقيم في هذا المنتجع العظيم الملي بالترفيهيات الكبيره هناك يوجد العديد من الفقرات الجميله مع فريق النيمشن الذي ابهرني بعمله وخدمه الغرف والمطاعم جميله جدا احب اشكر كل من عامل في هذا المنتجع
استفسر من hassanbO9737AT عن Ivy Cyrene Island Aqua Park Resort
1 أشكر hassanbO9737AT
استجاب Cyrene Island Sharm, General Manager في Ivy Cyrene Island Aqua Park Resort, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 مايو 2022
Dear Hassan B,
Best Regards, Hotel Management
صباح الخير علي كل الافراد اللي شغاله في هذا المنتجع العريق الذي يحتوي علي العديد من الخدمات التي تتوفر لي هنا في هذا الفندق بحد بحب اظعو اي حد يحب ياخذ عطله احب ان اقوله ان يذهب الي الفنظق الحميل لان يوجد عديد مت الخمات المميزه مثل الاقواء بارم والمطاعم والغرف واحب ان اذكر فريق الانيمشن الذي ابهرنا بالترفيهيات الحميله وشكرا جزيلا
استفسر من Grugyj عن Ivy Cyrene Island Aqua Park Resort
أشكر Grugyj
Dear Grugyi,
Best Regards, Hotel Management
بجد من اسعد رحلاتي المعامله جميله جدا والنضافه فوق الخيال وكلهم هنا زوق جدا ♥♥وفريق الانيميشن بجد حاجه جميله بيفرحونا من قلبهم ميرسي جداا بجد😍🌹😍 وحمام السباحه جميل جدا بجد شكرا ع المعامله الجميله دي
استفسر من 199omniah عن Ivy Cyrene Island Aqua Park Resort
أشكر 199omniah
Dear 199omniah,
Best Regards, Hotel Management
الفندق جميل جدا من حجات كتير اوي عجبنا الڤيوهات حقيقه حاجه تشرف الاكل طعمه لزيز جدا غير كدا وكدا الغرف دائما بتتنضف بانتظام الاسطف كلهم بصراحه محترمين جدا بيحبو يساعدون الناس والسرفيس في المطعم حقيقي ممتار جدا انصح كل الناس أنهم يجربون المكان التجربه حقيقي عجبتنا اوي وهنكررها اكيد تاني
استفسر من Mohamed687 عن Ivy Cyrene Island Aqua Park Resort
أشكر Mohamed687
Dear Mohamed687,
Best Regards, Hotel Management
مساء الخير الفندق حلوه التجربه جدا بلاخص مع فريق الترفيه و ع البحر القعده جميله اوي حقيقي كان ريلاكس جدا اتبسطنا كلنا انا و اصحابي البيسن قريب من الغرف و كمان الاكل طعمه حقيقي جدا و الاسطف عاما كله كان متعاون جدا معانا و معاملتهم و احترامهم طبعا نشكر كل الناس علي الاجازه الاجميله و اكيد هنكرر الموضوع قريب
استفسر من 702heshamh عن Ivy Cyrene Island Aqua Park Resort
أشكر 702heshamh