مكان جميل وخصوصاً ماركو وهاني الشيشه قيمه في الاحترام والادب وتعامل مع الضيوف بشكل جميل جداً انصح في المكان وبشده
Soho-Square - View Lounge شكرا جزيلا علي تعليقك الكريم
ونحن سعداء ان نسمع من حضرتك ان الخدمة قد نالت أعجابكم .نحن نعمل جاهدين علي تقديم الخدمه الممتازه . وأيضا نقوم بتدريب كل الموظفين على أعلى مستوى من التدريب لضمان راحة كل ضيوفنا الكرام.
والسيد وهاني سيكون سعيدا عند معرفة تعليقك
ونحب نوجه عنايه حضرتك انه يوجد مطاعم اخري رائعه في سوهو سكوير
فهناك المطعم الصيني و مطعم الاقصر وده مطعم شرقي وايضا مطعم ماي تاي والتبنياكي وده مطعم ياباني و مطعم هندى واخيرا مطعم لانتركود استيك هوس وده افضل مطعم ستيك في شرم
وتسعدنا رويتك ايضا في واحد من البارات الموجوده في سوهو سكوير وايضا امام خشبه المسرح لتستمتعوا بالعروض اليوميه وكذلك عرض النافورة الراقصه
مكان جميل وخدمة ممتازة بالاخص الويتير جرجس كان ظريف وخدوم
المشروبات ممتازة والجو جميل والنافورة رائعة
والسيد جرجس سيكون سعيدا عند معرفة تعليقك
Soho square management
الخدمه ممتازه وبجد انا كنت سعيد جدا الوقت اللي كنت فيه في الفندق وبشكر كل العاملين بالفندق وأخص بالذكر
🙏جرجس جورج🙏.
هذا الموظف بجد خلاني احب شرم الشيخ كلها مش الفندق بس فعلا انتم ممتازين لأنكم حطين كل واحد في مكانه ودي فعلا الاداره الناجحه اشكركم كثيرا واتمنا ان أعود المره القادمه انا وعائلتي وأصدقائي معا وشكرا جدا يا استاز
جرجس
والسيد جرجس سيكون سعيدا عند معرفة تعليقك
Soho square management
الخدمة متوسطة - صادف وجودي هبوب رياح مما ازعجنا لأن المنطقة مكشوفة - طاولات محددة فقط يمكن لها الاستمتاع ومشاهدة المسرح - اذا لم تكم مهتم بالمسرح فالمنطقة بعيدة عن الصخب والزحام وتناسب الاجواء الرومانسية والعائلية
Soho-Square - View Lounge شكرا جزيلا علي تعليقك الكريم
ونحن سعداء ان نسمع من حضرتك ان الخدمة قد نالت أعجابكم و ناسف بان الظروف المناخيه كانت توثر علي استمتاعك و اثرت علي تقيمك في الموقع .نحن نعمل جاهدين علي تقديم الخدمه الممتازه . وأيضا نقوم بتدريب كل الموظفين على أعلى مستوى من التدريب لضمان راحة كل ضيوفنا الكرام.
الخدمة ممتازة وسريعة
الموقع جميل ويتميز باطلالة جميلة على الساحة