يوم جميل جدا، المركب روعة و المدربين هايلين عدى يوم رائع بكل معنى الكلمة❤️❤️❤️🇪🇬🫱🏻🫲🏼كان يوم... طالع المزيد
أنا النهارد كونت علي مركب راميرا وراميرا احلي مع ريان كان يوم جميل والله وأن شاء الله سوف أكرر هذا... طالع المزيد
اليوم كان جميل جدا والتيم كله محترم ومتعاونين معانا وبيساعدونا في كل حاجه وبجد شكرا لكابتن احمد يوسف علي طوله باله في الغطس معانا واكيد مش اخر مره ️️
عزيزي الضيف،
شكرًا لاختيارك نادي الغوص سي وورلد. نتشرف بخدمتكم ونتمنى ارضائكم في كل وقت. رأيك ذو قيمة بالنسبة لنا وهدفنا الرئيسي دائمًا هو إرضاء عملائنا الكرام. نتمنى عودتك وخدمتك مرة أخرى. لا تتردد في الاتصال بنا للحصول على أي مساعدة إضافية.
شكرا لكم
شكرا جدا ع الرحله كان يوم رائع و جميل و تيم كويس جدا و شكرا جدا كابتن احمد يوسف عن الرحله و الماتبعه طول فتره الراحله و شكرا جدا للتيم كله ❤️❤️👌
شكرا لكم
اول مرة نجرب هاي التجربة كانت في القمة وفريق عمل ممتاز اهتمام و احترام و كانت تجربة الغوص ممتعة مع كابتن مروان له التحية والسلام
شكرا لكم
رحلة ممتعه ومركب نظيف واكل لذيذ وشعب مرجانيه جميلة جدآ واسماك جميله وفريق عمل ممتاز جدآ ومتجواب مع الزوار شكرآ للكبتن مروان والكبتن زيدان والكوتش محمد
افضل رحله غوص مع الكابتن زيدان و كوتش مروان
المركب راقي رحله جمله انصح بتجربتها مركب نظيف و الشباب اكثر من رائع
شكرا لكم
التجربه كامله تحفة والفريق كله ممتاز جدااا والغطس مع كابتن شريف وكابتن ميدو اكتر من تحفة بجد واستمتعنا بكل الوقت
عزيزتي العميلة
لك مننا جزيل الشكر على مشاركة رأيك الجميل و كان لنا الشرف بوجود حضرتك معانا و نتمنى انك تشرفينا تاني