eDreams
Vio.com
Destinia.com
Etrip
Booking.com
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
285 نتائج
تمت كتابة التعليق في 11 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

من اجمل الفنادق اللي ممكن تستمع فيها بكل مناظر طبيعيه هدوء سهر استجمام الاكل كويس والمكان نظيف بس اغرب حاجه هناك الانيمشن اول مره اشوف انيمشن تيم موجود في كل مكان وكل وقت معاك وفي بنت هناك اسمها سما تقريبا مديره الانيمشن بجد نفسي اشكرها جدا علي كل حاجه عملتها هي والفريق كله

نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر MohamedS17064
رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 12 سبتمبر 2017

بنشكرك يا محمد
دائما ما نبذل جهدنا لاسعاد حضراتكم

تمت كتابة التعليق في 2 سبتمبر 2017

مكان جميل وفريق عمل ممتاز افضل كثيرا من توأمه " ستراند طابا " .. حمام سباحة رائع ونظيف، ويوجد مشرف عليه طول الوقت .. مطعم جيد جدا وشيف ممتاز وأصناف جيدة ومتنوعة عدا الحلويات، هى صنف واحد من الكيك السواريه بالوان عجيبة احمر وبنى وبمبى ولكنها كلها نفس الطعم.. تكييف المطعم جيد جدا عكس ستراند.. الحجرات واسعة وتكييفها قوى ولكن طرازها قديم وغير جذاب.. حدثت بعض حالات سرقة للملابس من شرفات الغرف بالدور الارضى وهذه سلبية خطيرة يجب على الإدارة معرفة الفاعل واستبعاده من العمل بالمكان حتى لا يضر بسمعة الفندق.
الشاطئ الخاص بالفندق سئ ولا يصلح للسباحة او الغطس او السنوركلينج.. فريق الانيميشن رائع
والحفلات اليومية مسلية واحبها الاطفال .. بالمناسبة هو نفس فريق الانيميشن بفندق ستراند..
يقومون بجهد كبير.. صالة الجيم جيدة ومكيفة ومجانية..
اشكر العاملين بالفندق على حسن الضيافة.

نصيحة حول الغرف: ابتعد عن الحجرات بالدور الارضى ...
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة

بنشكرك يا مصطفى على وقتك وتقييمك
وسوف يتم النظر فى جميع النقاط التى تم طرحها
شكرا ليك مره أخرى

تمت كتابة التعليق في 25 أغسطس 2017 عبر الأجهزة المحمولة

اول حاجه انا مستغرب هو ازاي ٤نجوم المكان تحفه بجد وراءع وخدمه ممتازه اول حاجه احنا وصلنا الساعه ١٠والتسكين المفروض الساعه ٢والله مقعدتش اكتر من ١٠دقايق وكنت مستلم الغرفه بفضل م عاطف في الريسيبشن كان محترم جدا وبعد كده م مصطفي البيلمان وصلني لحد الغرفه ببتسامه هايله جدا واسطاف المطعم كله ممتاز بجد شيفات وسيرفيس وخاصه م اشرف في المطعم ونبيل وكلهم مفيش حد كان بيقصر خالص وانا عارف انا بقول ايه عشان انا شغال في المجال ده وعارف يعني ايه يبقي فيه استرس ومع ذلك بتخدم كل الناس بلا استثناء ومن الناس الممتازه اسطاف البارات باسم في حمام السباحه وبحر ع البيتش والله انا كنت قلقان عشان سعر الفندق مش غالي بس بجد اتبسط والاكل والله ممتاز جدا ونضيف اوي والهاوس كيبينج متواجد باستمرار وبينضف الغرف والغرفه كانت واسعه جدا مع اني حاجز غرفه عاديه دبل الناس يعتبر نزلوني في سويت وسرير زياده لما لاقوا معايا طفلين بدون اي مقابل والانيميشن ممتاز برضوا والناس كلها بتكون عايزه تسعدك والماركت في الفندق اسعاره مش غاليه نهاءيا ويوم التشيك اوت المفروض اسلم الغرفه الساعه ١١ولما طلبت منهم اني اسمها الساعه ٣عشان المدام حامل ومش هينفع تقعد ٤ساعات في الريسيبشن وعرضت عليهم فلوس مرديوش ياخدوا اي مقابل مادي وسابونا زي مطلبت منهم مع ان الغرفه كانت محجوزه لحد تاني .
بجد بشكر اداره الفندق وكل الاسطاف الموجود عشان اتبسطنا بجد وانتم السبب هيثم علي غرفه ٢٠٢٧

2  أشكر HaithamA300
رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 27 أغسطس 2017

بنشكرك يا هيثم جدا على مشاركتك لتجربتك و سعداء ان احنا كنا عند حسن ظنك
و نتمنى نشوفك مره تانيه قريب

تمت كتابة التعليق في 23 أغسطس 2017

فندق جميل والخدمة اكثر من رائعه“ ... الفندق جميل جدا و خدماته رائعه مستوى النظافة عالي الخدمات راقية و متوفرة العاملين في الفندق ودوديين و محترمين و سريعيين برغم من قلة العمالة والشاطئ جميل-الخدمة ممتازة -الاستجابة ممتازة-الموقع ممتاز “بصراحة المكان تحفة وكل شئ هنا جميل دي أول مرة ليا يروح طابا وأن شاء الله مش هتبقي آخر مرة ... “الفندق قمه فى الروعه والاستقبال هائل والخدمه ممتازه (وجميع.العاملين.فيه.محترمين.جدا.بس.فيه.حاجه.بسيطه.بس. ... فقط برجاء العمل على تغييرمفتاح الغرفة من مفتاح الى كارت)

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
4  أشكر ebrahim10332016
رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 27 أغسطس 2017

بنشكرك يا ابراهيم على مشاركتنا تجربتك
ونتمنى نشوفك حضرتك دايما

تمت كتابة التعليق في 9 أغسطس 2017 عبر الأجهزة المحمولة

فندق اكثر من رائع من حيث الخدمة الغرفة ممتازة ونظيفه ومرتبه المطعم ممتاز السيد/ علاء والسيد/ اشرف و كل من يعملون فى المطعم ودودون فهم يقومون بعملهم والابتسامه مرسومه على وجوهم والاستقبال اكثر من رائع السيد / خالد فى بار حمام السباحة دائما مبتسم و موظفين حمام السباحة يعملون دائما على راحة النزلاء والسيد/ بحر الذى يعمل على بار الشاطئ ممتاز فى عملة اما بالنسبه الى الطعام فهو لذيذ ورائع فى المجمل انه فندق ممتاز انصح بمن يفضل الهدوء والاستجمام ان يذهب الى فندق الوكالة طابا هايتس

3  أشكر 280hishamg
رد الإدارة:تم الرد بتاريخ 10 أغسطس 2017