285 نتائج
تمت كتابة التعليق في 1 أغسطس 2019 عبر الأجهزة المحمولة

الغرفه ١٠/١٠ الخدمه المتاحه ١٠/١٠ الاكو ممتازة وممتعه
الزيارة الاولى وليست الاخيره
١٠/١٠
الحفلات المقدمه ليلا ممتازه وعروض اكثر من ممتازه تيم الانيميشن على اتم الاستعداد
البيتش ١٠/١٠ حمام السباحه ١٠/١٠

تاريخ الإقامة: أغسطس 2019
أشكر mostafadawoud123
استجاب Alex_at_El_Wekala, Guest Relations Manager في ‪El Wekala Aqua Park Resort, Taba Heights‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أغسطس 2019

عزيزى مصطفى

تمت كتابة التعليق في 1 أغسطس 2019

فندق اكثر من رائع في كل شىء من حيث الاستقبال والاقامة والمطعم والعاملين والاكوا وحمام السباحة ونظافة الغرف والحفلات والشاطىء وموقع الفندق الرائع فندق ذات قيمة عالية اتمني ان اقضي فيه اجازة اخري في القريب العاجل

• نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • الموقع
    • جودة أماكن النوم
    • الغرف
التعليقات التي تم تجميعها بالتعاون مع هذا الفندق.
أشكر tito410

عزيزى تيتو

تمت كتابة التعليق في 31 يوليو 2019

بحد المكان ساحر جدا والخدمة فوق الروعة من الاول الاستقبال لحد خدمات الغرف واقوي فريق الانميشن شكرا كتير مستر كريم و مس شيماء ومس لوليتا علي الوقت الجميل معاكم ومجهوكم طول الوقت عشان نكون مبسوطين 😘😘😘 روعه وفي تنوعه في الاكل 🍮🍩🍧كل يوم شكرا شيف علاء وشيف عبده 😋😋😋

أشكر Eslam19832

عزيزى اسلام

تمت كتابة التعليق في 31 يوليو 2019 عبر الأجهزة المحمولة

اجمل فندق طاقم ال عمل كله بشوش وجميل ومتعاون وفريق الانميش جميل وشيمو بجد برافو انتي انسانة مجتهدة ونشيطة وكمان مستر كريم بالنسبة للمطعم جميل والانميشن بحبكو اوي اوي وشيمو احلي واحدة بجد والهاوس كيبنج بجد رائع خصوصا مستر محمد مدير الهاوس كيبنج وعيزة اقول شكرا للمدير العام مستر محمد السمني

1  أشكر totamody2020

عزيزتى توتا

تمت كتابة التعليق في 31 يوليو 2019

فندق ممتاز الطعام جيد .
هناك مشكله في الرحله الي البحر .
يجب ان يوجد حمام سباحه اخر
.لاكن الملاهي المائيه روعه
.الخدمه جيده جدا
الحفلات جيده والالعاب مع الانيميشن كتير حلوه وكل شي كان مع الانيميشن حلو والغرفه ممتازا والروم سيرفيز كتير حلو ناس محترمه شكرا لكم

أشكر Sifeldin O

عزيزى سيف الدين