فندق جمل كل شي حلو منسيه للغرف كنت كتير كويسه والاستقبال كان كتير كويس بشكر كل الناس العاملين للفندق بصراحه كنت احسن أجزاء والأكل في الفندق كتير حلو والانيميشن الحفلات والتمارين الصبح ولعبة الكوره في المياءالمزيد
- انتظار مجاني للسيارات
- حمام سباحة
عرض عدد أقلعزيزى محمد
الغرفه ١٠/١٠ الخدمه المتاحه ١٠/١٠ الاكو ممتازة وممتعه
الزيارة الاولى وليست الاخيره
١٠/١٠
الحفلات المقدمه ليلا ممتازه وعروض اكثر من ممتازه تيم الانيميشن على اتم الاستعداد
البيتش ١٠/١٠ حمام السباحه ١٠/١٠
عزيزى مصطفى
اداره الفندق
فندق اكثر من رائع في كل شىء من حيث الاستقبال والاقامة والمطعم والعاملين والاكوا وحمام السباحة ونظافة الغرف والحفلات والشاطىء وموقع الفندق الرائع فندق ذات قيمة عالية اتمني ان اقضي فيه اجازة اخري في القريب العاجل
عزيزى تيتو
اداره الفندق
بحد المكان ساحر جدا والخدمة فوق الروعة من الاول الاستقبال لحد خدمات الغرف واقوي فريق الانميشن شكرا كتير مستر كريم و مس شيماء ومس لوليتا علي الوقت الجميل معاكم ومجهوكم طول الوقت عشان نكون مبسوطين 😘😘😘 روعه وفي تنوعه في الاكل 🍮🍩🍧كل يوم شكرا شيف علاء وشيف عبده 😋😋😋
عزيزى اسلام
اداره الفندق
اجمل فندق طاقم ال عمل كله بشوش وجميل ومتعاون وفريق الانميش جميل وشيمو بجد برافو انتي انسانة مجتهدة ونشيطة وكمان مستر كريم بالنسبة للمطعم جميل والانميشن بحبكو اوي اوي وشيمو احلي واحدة بجد والهاوس كيبنج بجد رائع خصوصا مستر محمد مدير الهاوس كيبنج وعيزة اقول شكرا للمدير العام مستر محمد السمني
عزيزتى توتا
فندق ممتاز الطعام جيد .
هناك مشكله في الرحله الي البحر .
يجب ان يوجد حمام سباحه اخر
.لاكن الملاهي المائيه روعه
.الخدمه جيده جدا
الحفلات جيده والالعاب مع الانيميشن كتير حلوه وكل شي كان مع الانيميشن حلو والغرفه ممتازا والروم سيرفيز كتير حلو ناس محترمه شكرا لكم
عزيزى سيف الدين
الفندق صف تانى على البحر ولاكن وفرنا باص ذهاب وعوده الى البحر مجانا