فندق كتير رائع وجميل جدا كل اشئ في بجنن. الإستقبال كتير طيب. والغرف مريحه جدا و نظيفه . والاكل كتير زاكي. والبحر اشئ روعه. واشكر فريق الانيميشن تيم. وانا كتير كتير عنجد انبسطت في هاد الفندق واحب اشكر كل شخص بيشتغل في
استجاب Mahmoud A, Manager في Mövenpick Resort Taba, لهذا التعليق
تم الرد 1 يناير 2019
ضيفنا العزيز ,
أود ان اشكرك على تعليقك الشيق عن الإقامة ونحن سعداء ان كانت اقامتك سعيده لدينا . ونحن نتطلع للترحيب بك خلال زيارتك القادمة. مع تحياتى الخالصة مدير قطاع الغرف محمود امين
عجبني الاستقبال و الغرف كانت منيحه و نظيفه جدا و حبيت الاكل كان كتير منوع و طعمه لذيذ جدا و حبيت الحفلات اليوميه تبعهم كتير مسليه و منوعه من قبل فريق الانيميشن عن جد احل ي فريق اتعاملت معه و كمان الاوتيل كتير مساحته كبيره
استفسر من S6D8A2K9 عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر S6D8A2K9
استجاب Mahmoud A, Manager في Mövenpick Resort Taba, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 يناير 2019
ضيفنا العزيز ,
شكرا جزيلا على تعليقك الجميل من الرائع ان نجد انك قد استمتعت بإقامتك لدينا والحفلات اليومية وأعجبك الطعام والخدمات بالفندق . ونتطلع للترحيب بك فى أقرب وقت ممكن . مع خالص تحياتى مدير قطاع الغرف محمود امين
A5K7F4l8
تمت كتابة التعليق في 27 ديسمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
من اروع الفنادق ف طابا و كتير عجبنا الاستقبال تبعهم كمان حبيت الاكل كتير طيب و منوع و مساحه الاوتيل روعه عن جد مساحته كتير كبيره و بيه برك كتيره و الحدائق مهتمين فيها كتير و عجبني الحفلات تبعهم و العروض اللي يقدموها
استفسر من A5K7F4l8 عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر A5K7F4l8
ضيفنا العزيز ,
شكرا على تعليقك الجميل عن موظفيين الفندق وخدماته , و من الرائع ان نجد انك قد حصلت على عطلة رائعه لدينا . و سيكون من دواعى سرورنا ان نلتقى بك مره اخرى . مع تحياتى الخالصة مدير قطاع الغرف محمود امين
Discover53740629077
تمت كتابة التعليق في 27 ديسمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
انبسطنا كتير في هاد الاوتيل اشكركم على حسن المعامله وغرفه كتير نظيفه والاكل كتير طيب الابحر كويس والبركه السباح رائعه والمشروبات زاكيه والعروض كثير ممتازه ومعمله مع الاطفال رائعه وفريق انميشن حلو وانا انبسط كتير في هذا الوتيل واحب اشكر كل شخص بيشتغل فيه
استفسر من Discover53740629077 عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر Discover53740629077
ضيفنا العزيز ,
لك كل الشكر والتقدير على تعليقك الإيجابى عن فندقنا . ونحن نتطلع للترحيب بك خلال زيارتك القادمة. مع خالص تحياتى مدير قطاع الغرف محمود امين
Jolen J
تمت كتابة التعليق في 25 ديسمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
فندق في قمه الروعه كامل من كل النواحي من ناحيه النظافه وطعام وكل حاجه من خدمه العمال وخدمه غرف عدا عن ذالك يتميز باطلاله رائعه على البحر والبرك نظيفه والاستقبال في الفندق والاحترام الكامل للزائر في الفندق.
استفسر من Jolen J عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر Jolen J
ضيفتنا العزيزة الأستاذة جولين ,
نحن نقدر تعليقك الايجابى و سعداء بأستمتاعك باقامتك لدينا . و نتمنى الترحيب بك مره أخرى بفندق موفنبيك طابا . مع خالص تحياتى مدير قطاع الغرف محمود امين
Dina A
تمت كتابة التعليق في 25 ديسمبر 2018 عبر الأجهزة المحمولة
الفندق جميل جدا والخدمه ممتازه والنظافه عشره على عشره وفرقه الانيميشن عامله جو حلو بالفندق كله ومعامله ولا احلى بصراحه انصح الجميع بزياره هذا الفندق المثالي وخصوصا لفلسطين عرب الداخل بسبب قربه على المعبر
استفسر من Dina A عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر Dina A
ضيفتنا العزيزة الأستاذة دينا ,
شكرا على كتابه تعليقك الأكثر من رائع ونحن فى غايه السرور ان رحلتك كانت سعيده مع أصدقائك لدينا . ونتمنى ان نستقبلك فى القريب العاجل مع تحياتى مدير قطاع الغرف محمود امين