الفندق بجد تحفه والخدمه فوق الممتاز وعجبني جدا الاكل والركن الاطفال هبه بجد بتريح الاطفال واحنا كمان ابصتنا جدا معاها وعجبني كمان فقرة التنوره والعلم لما دخله الجراب وكل حاجه والنظافة كمان بجد احلي وقت معاهم
استجاب Mahmoud A, Manager في Mövenpick Resort Taba, لهذا التعليق
تم الرد 2 فبراير 2019
ضيفنا العزيز ,
لك كل الشكر والتقدير على تعليقك الإيجابى عن فندقنا والثناء على موظفة نادى الأطفال هبة . ونحن نتطلع للترحيب بك خلال زيارتك القادمة. مع خالص تحياتى مدير قطاع الغرف محمود امين
الفندق جيد جدا بصراحه ومستوى الخدمه ممتاز والنظافه ممتازه وبروجرام يومى رائع بما يحتوي من برامج للكبار و الاطفال والاكل كان كويس المعامله كويس من العاملين بالفندق الغرف كان روعه و قريبه من حمام السباحه واكيد ههود مره اخري
استفسر من AmalA1007 عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر AmalA1007
استجاب Mahmoud A, Manager في Mövenpick Resort Taba, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 2 فبراير 2019
ضيفتنا العزيزة الأستاذة أمال ,
شكرا على تعليقك الجميل عن الفندق وخدماته , و من الرائع ان نجد انك قد حصلت على عطلة رائعه وهادئة لدينا . و سيكون من دواعى سرورنا ان نلتقى بك مره اخرى . مع تحياتى الخالصة مدير قطاع الغرف محمود امين
yyasery2
تمت كتابة التعليق في 27 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة
انا اول مره ليه في موفنبيك انا و زوجتي و اطفال وكل رحله تجنن لأن الأكل كان جيد جدا و الخدمه سريعه و الخدمين معاملتهم تجنن و العروض الليله للكبار و الصغار أحلي حاجه و الغرف قريبه جدا من البحر اكيد هرجع مره ثانيه انا و عايلتي
استفسر من yyasery2 عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر yyasery2
ضيفنا العزيز ,
شكرا جزيلا على تعليقك الجميل من الرائع ان نجد انك قد استمتعت بإجازتك لدينا نحن نعمل دائما على تقديم أفضل خدمة لضيوفنا الكرام ويسعدنا استمتاعك بذلك . ونتطلع للترحيب بك فى أقرب وقت ممكن . مع خالص تحياتى مدير قطاع الغرف محمود امين
Gogoyt2
تمت كتابة التعليق في 27 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة
فندق جميل وتحفه الخدمه هايله وحفلات الاطفال تحفه والعاملين بالفندق في منتهي الذوقك والتعاون والفندق يتميز بالنضافه والهدوء وفعلا يستاهل اكثر من خمس نجوم وفعلا انصح الناس يجو يجربو الفندق تحفه شكرا لكل العاملين بالفندق
استفسر من Gogoyt2 عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر Gogoyt2
ضيفنا العزيز ,
أود ان اشكرك على تعليقك الشيق عن الإقامة لدينا ونحن سعداء ان اقامتك كانت سعيده وان الأطفال كانو سعاداء . ونحن نتطلع للترحيب بكم خلال زيارتكم القادمة. مع تحياتى الخالصة مدير قطاع الغرف محمود امين
Ahmed I
تمت كتابة التعليق في 27 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة
الإستقبال كان روعه و حبيت المكان جدا و الغرف نظيفه جدا و مرتبه و كمان الفين بتاعها كان يجنن ع البحر و الحديقه كمان فعاليات فريق الانيميشن كل يوم بتجنن كتير إنبسطتنا معهم و الاكل كان منوع و مختلف كل يوم و الحفلات اليوميه المسليه و العروض الحلو اللي بيقدموها بجد انا حابب ارجع موفنبيك تاني
استفسر من Ahmed I عن Mövenpick Resort Taba
1 أشكر Ahmed I
ضيفنا العزيز الأستاذ أحمد ,
لك كل الشكر والتقدير على تعليقك الإيجابى عن فندقنا ومن دواعى سرورنا ان نجد انك استمتعت باقامتك والخدمه بالفندق كانت عند توقعاتك . ونحن نتطلع للترحيب بك خلال زيارتك القادمة. مع خالص تحياتى مدير قطاع الغرف محمود امين
Hnin987
تمت كتابة التعليق في 27 يناير 2019 عبر الأجهزة المحمولة
من ارقي الفنادق ف طابا عن جد كمان مساحته كبيره جدا و الشاطئ تبعه كتير نظيف و الفندق شكله شبك و ديكوراته تحفه جدا و عجبني النظافه ف الغرف و انواع الاكل و الحلويات و كمان الخدمه فوق الممتاز و كمان العاملين بالفندق مزواقين جدا و محترمين كتير ف تعاملهم معنا
استفسر من Hnin987 عن Mövenpick Resort Taba
2 أشكر Hnin987
ضيفتنا العزيزة الأستاذة حنين ,
اشكرك جزيل الشكر لاختيارك فندق موفنبيك طابا , اننا نعمل دائما على توفير اقامة مريحة ومميزة لضيوفنا الكرام ويسعدنا استمتاعك بذلك . و اتمنى ان تشرفينا بزيارتك مرة اخرى في القريب العاجل. لكم منا جزيل الشكر. مع أطيب التمنيات مدير قطاع الغرف محمود أمين