لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
‪US$ ‎199‬
+ ‪US$ ‎57‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
احجز الآن، ادفع عند الإقامة
Priceline
‪US$ ‎199‬
+ ‪US$ ‎57‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
Agoda.com
‪US$ ‎170‬
+ ‪US$ ‎49‬ الضرائب والرسوم
طالع العرض
eDreams‪US$ ‎199‬
FindHotel‪US$ ‎176‬
Destinia.com
طالع 14 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,604)
تصفية التعليقات
3,604 نتائج
تقييم المسافر
2,290
761
303
123
127
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,290
761
303
123
127
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
22 - 27 من 3,604 تعليق
تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2022

كانت دى اول زيارة لينا لمدينة طابا الفندق رائع والفيو هناك يجنن مليان شجر وورد ..المطعم الاكل فيه طعمه حلو قوى قوى وبشكر كل الشيفات والعاملين فى البوفيه على جمال وطعامه الاكل روحت فنادق كتير وكانوا بيوفروا فى الخامات والاكل اوقات بيبقى شكل بدون طعم .وكل يوم بيبقى فى تغيير ف المنيو .المخبوزات عندهم لذيذة وطازة
..البحر محتاج شوز للبحر ..فى عدد ٢ بيسين كبار واتنين اطفال فى السبا ممكن تستخدموه مجانا .. كل يوم بعد العشا بيبقى فى شو للاطفال ..فى بحيرة مالحة هناك ممكن تعوموا فيها وهتلاقوا فيها سمك بيلعب حواليكم ..الغرفة كانت واسعة جدا ومريحة والعفش ممتاز وفوقق ده كله موظفين الهارسكيبنج محترمين
و كان المدير بتاعهم مستر أحمد نصر قمه في الزوق و الاحترافيه ..بصراحة اتبسطنا قوى هما مهتمين بالنظافة قوى وده هتلاحظوه فى كل مكان هناك شكرا جدا وان شاء الله نيجى تانى

تاريخ الإقامة: يوليو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 831fatenk
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Strand Hotel taba, Guest Services / Front Office في إنتركونتيننتال طابا هايتس, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يوليو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

We are pleased to read that we could exceed your expectations and that you enjoyed your holiday with us.
An exceptional holiday experience for all of our guests is our daily aim and our guests reviews is vital to our constant efforts to improve our service.

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights team is looking forward to welcoming you again and wish to meet your expectations once again!

With Best Regards,
Guest Relations.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 يوليو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه المان صحف
الخدمه فوق الممتاز المطعم فوق الممتاز الغرف فوق الممتاز
انا اول مره ازور هذا المنتجع
انبسط فوق الممتاز حد❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

تاريخ الإقامة: يوليو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر nayern2022
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Strand Hotel taba, Guest Services / Front Office في إنتركونتيننتال طابا هايتس, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أغسطس 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights team is grateful for your choice to spend your holiday with us and for the time you taken to share your review on TripAdvisor!

We are always happy to make your staying with us remarkable. We continue to update, improve and do our best to become a truly unique place which provides fabulous holiday experience.

We are looking forward to welcoming you in near future and wish to meet all your expectations to present you a memorable holiday experience at Strand Beach & Golf Resort Taba Heights,

Sincerely,
Guest Relations.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 يوليو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

كل طلباتك مجابه نخص بالشكر مستر شمس والشيف الجامد محمد علي ذوقهم وتعاملهم الراقي بالنسبه للأكل لذيذ ومتنوع والاستقبال لطيف جدا منتهى النشاط الاستاف ممتاز متعاون جدا وبشوش الفيو رااائع المكان يختص بالهدوء وياريت تطوير في
وفعاليات اكتر فريق الانميشن يحتاج للابهار وتجديد الفقرات

تاريخ الإقامة: يوليو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر sunsN9120XR
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Strand Hotel taba, Guest Services / Front Office في إنتركونتيننتال طابا هايتس, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 يوليو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your feedback and for leaving 5-star review of your recent stay with us.

It was an absolute pleasure to have you and great to know that with us you felt relaxed. Your comments related to our team members and service are very much appreciated!

We can not wait to have you back as well for more memorable moments with us!

With Kind Regards,
Guest Relations.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 24 يوليو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

انا الفندق ده ياجماعه انبسط فيه جدا جدا جدا اى يا باشا الجمال والحلاوه والأدب والأخلاق ده ناس محترمه وخدومه جدا وشخصيات نظيفه وجاده وكمان يخلوك تحب المكان كتير قوى وكمان أنا عن نفسي انبسط اوى ومشوفتش ده فى فنادق أنا روحتها كتير بس مش زى كده خالص جدا ألف شكرا فندق استراند

تاريخ الإقامة: يوليو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Gdndndjx
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Strand Hotel taba, Guest Services / Front Office في إنتركونتيننتال طابا هايتس, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يوليو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Warm greetings from Strand Beach & Golf Resort Taba Heights!

It was a great pleasure welcoming you at our resort and we would like to thank you for choosing Taba Heights for your holidays as well as for taking the time advising us of your experience.

We are delighted to know that you have enjoyed your time with us. We always strive to provide a pleasant journey for each of our valued guest. We appreciate your kind words and do wish to welcoming you in the future once again!

Strand Beach & Golf Resort Taba Heights team is always will be here for you and will gladly greet you on your next visit to us!

With best regards,
Guest Relations.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 يوليو 2022 عبر الأجهزة المحمولة

المكان جميل اوي وشكر جزيلا لكل من ، عبد الفتاح مدير المطعم و نشوة الشيف هاني الخدمه بالمطعم ممتازه كل طائم المطعم ممتاز والخدمه ممتازه والمكان حلو اوي. وارجو ان اجي هنا كل سنه ولنا حتكلم مع صحابي يجو المكان.

تاريخ الإقامة: يوليو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر adamaV3041OX
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Strand Hotel taba, Guest Services / Front Office في إنتركونتيننتال طابا هايتس, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 يوليو 2022
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

Thank you for choosing Strand Beach & Golf Resort Taba Heights for your recent holiday and for your feedback. We are delighted to know that you enjoyed your vacation and created new nice memories. We consider it necessary to note that we follow the reviews with great attention and are constantly working on the quality of the services provided.

We will be sincerely glad to see you again!

With best regards,
Guest Relations.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات