اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
نسیم یوسفی

بهترين هتل براي ماه عسل

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 19 أبريل 2022عبر الأجهزة المحمولة
ما الان تو فروردین ماه هستیم که اومدیم
آنتالیا و هتل پورتوبلو رو انتخاب کردیم اتاق ۵۰۳ که طبقه پنجم هستش و ویو خیلی خوبی به استخر و دریا داره این هتل به خاطر نحوه ی قرارگیری ساختموناش اکثر اتاقاش ویو خوبی رو به دریا دارن حتی استاندارد روم ها خیلی خوشحالم از اینکه اینجا اقامت داشتیم برای ماه عسل عالی بود رستوران و پذیراییشون خیلی خوبه و وعده های زیادی داره حتی وقتی میری بیرون برای گشت و گذار و خرید بازم میتونی خودت رو به پذیرایی رستوران برسونی تنوع غذاییشون خیلی بالاست و غذاها خوشمزه هستن
هر روز تمیزکاری اتاق ها انجام میشه و ملحفه ها و حوله ها تعویض میشن
استخر و حمام ترکی و سونا عالی هستن
میز پینگ پونگ و بیلیارد و تنیس برای سرگرمی هستش

تیم انیمیشن خیلی خوبه وبرنامه هاشون سرگرم کننده ست
خانم شیرین از اعضای تیم انیمیشن خیلی خوش برخورد و حامی با ما رفتار کردن اصلا احساس غربت نکردیم
شب ها برنامه های سرگرم کننده و رقص و بار و پذیرایی مجزا داشتیم
دی جی اهنگ های ایرانی پلی کرد که برامون خاطره ساز بود
لابی خیلی محیط گرم و دلنشینی داره
درخت های جلو هتل خییلی زیبا کاشته شدن
که چشم نوازه
در کل من اولین بار بود که اومدم آنتالیا و عاشق اینجا شدم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنین و هتل پورتوبلو هم انتخاب خیلی خوبیه که پشیمون نمیشین
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
تم الرد 20 أبريل 2022
Dear Guest,
We would like to thank you for choosing Porto Bello Hotel as a place of your holiday and share your opinion. We are very glad to know that you are satisfied with our service, staff, kitchen. Our aim is to provide a healthy and comfortable holiday to our guests and we are happy to know that we have reached this aim. Our management and staff appreciate your kindness and hope to see you all the time among our guests.

Best Regards,
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎268‬
على بعد 19.1 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
انتظار مجاني للسيارات
Akra Hotel Main Building with Sea View
‪د.إ.‏ ‎771‬
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
36 - 41 من 3,610 تعليق
تمت كتابة التعليق في 18 أبريل 2022

اذ این هتل کمال رضایت را دارم بر خورده رزروشن عالیبرخورده بار معمولی اتاقها خیلی تمیز حمام خیلی خوب کیفیت شامپو و صابونها ضعیف از نظر غذایی تنوع زیاد امامعمولی لوکیشن عالی موزیک عالی گروهه انیماسیون خیلی خوب‌ از نظر راهنمایی و صمیمیت و ایجاد ارتباط با زبان فارسی حرف ندارن. یه خانم در این گروه هست به اسم شیرین خانم هرجا کارتون گیر کرد راهنمای ایرانیهاست. تشکر فراوان

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر AximaRt
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 أبريل 2022

Dear Mr. Guest,
We would like to thank you for your precious time you have spent in the review of the our hotel.
We hope to have the privilege of welcoming you again in our hotel.

Sincerely,

درنهایت گروه انیماسیون خیلی خوب و عالی
مخصوصن خانم شیرین که هندل کردن مسایل و راهنمایی گرفتن از ایشون عالی هست

نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر 623behradm
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أبريل 2022

Dear Guest,
Thank you for your precious time to share with us your review about your holiday. We are very happy that we could much your expectation.
On behalf of Sea Life Group Hotels, we will be happy to welcome you again in our hotel chain. Looking forward to seeing you at Porto Bello Hotel Resort & Spa.

Best regards,

تمت كتابة التعليق في 14 أبريل 2022

اهلين هذا الفندق في قاية الجمال لقد مكثت شهرين وقد كان كل شي في قاية الجمال الطعام الصالة الرياضة مكتملة والمسبة والساونة وجمع الخدمات وخدمة الزباين كذلك وسوف اقوم بزة كل مرة عند قدومي الي هذة المدينة ( نه شي جميل )

نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر AMERGFHGKF
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 15 أبريل 2022

Dear Guest,

Thank you for taking the time to share your review. Your feedback is very essential for us. We were pleased to learn that our service and amenities offered you the comfort and pleasure you were looking for. It is certainly our goal to consistently provide sincere, unique, and memorable experiences. It will be an honour for us to welcome you back soon.

تمت كتابة التعليق في 4 أبريل 2022

با سلام ما برای ماه عسلمون اومدیم ولی متاسفانه هیچ برنامه خاصی برای ما نداشتید .
از لحاظ امکانات واقعا ضعیف بود هیچ امکانات تفریحی نداشت از جمله پلی استیشن نداشت پاستور نداشت تخته نرد نداشت بیلیارد نبود میز پینگ پونگ و دسته هاش بد بود .
استخر داخل هتل و باشگاه خیلی زود تعطیل میشد باید شبانه روزی باشه .
پدیکور مانیکور و رنگ مو تو سایت شما رایگان بود ولی اینجا پول میخواستن اگر پولی هست لطفا از سایتتون بردارید .
غذاهاتون خیلی گرم‌نیست و تایم غذاییتون کم هست .
وقتی غذا تموم نشده متاسفانه سریع از جلو ما برمیدارند .
دوچرخه هتل نداره و متاسفانه باید برای هتل دوچرخه رایگان باشه .
والیبال بسکتبال و تفریحاتی توپی نداره و این خیلی برای هتل بده .

نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر mojtabam564
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 أبريل 2022

میهمان گرامی،

از اینکه وقت گذاشتید و نظری درباره اقامت خود در هتل پورتو بلو هتل ریزورت و اسپا نوشتید متشکریم. نظرات شما ما را هدایت می کند.
رضایت مهمانان ما در اولویت قرار دارد. متاسفیم که نتوانستیم انتظارات شما را برآورده کنیم.
به اطلاع شما می‌رسانیم که نظر شما را با مدیریت خود به اشتراک گذاشته‌ایم و اقدامات مرتبط با آن‌ها را انجام داده‌ایم.
باعث افتخار است که شما را داشته باشم و به هتل ما خوش آمد بگویم.

با احترام،
هتل پورتو بلو ریزورت و اسپا

تمت كتابة التعليق في 2 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

أز نظر غذا عالي بسيار تميز وپرسنل خوش اخلاق از نظر منظره عالي
امكانات بسيار خوب حمام تميز ًوماشاژ خوب گروه رزوشن خوب در محله خوب وغذاها بسيار خشمزه سيريني عالي عالي وهمه مكانها تميز بسيار زياد گروه انيماسيون بسيار خوش أخلاق وعالي

تاريخ الإقامة: مارس 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر shiring769
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2022

Dear valued guest,

Thank you so much for taking your precious time to write a comment regarding your recent stay at Porto Bello Hotel Resort & Spa.

We truly appreciate the fact that you enjoyed the facilities and services of our hotel. Our employees constantly strive to create the friendliest and most relaxing atmosphere for all of our guests.

We hope to see you soon again.
Best regards,

عرض المزيد من التعليقات