لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
محمد حسن ت

هتل خوبی بود

5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 12 مايو 2022
هتل خوبی بود تنوع غذایی صبحانه و نهار خیلی زیاد داشت پیش غذا فوق العاده بود . پیشنهاد میکنم امتحان کنین بسیار به دریا نزدیک بود ساحل اختصاصی با پذیرایی داشت .لیدر فارسی زبان خیلی مفید بود خانم شیرین بسیار گرم و محترم بودن . برنامه های تفریحی رقص و نمایش و .... واسمون هماهنگ میکرد . سفر بعدی حتما میام همین هتل .به
تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافر مع العائلة
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليق
تم الرد 13 مايو 2022
Dear valued guest,

As a part of Porto Bello Hotel Resort & Spa, we would like to thank you for choosing our hotel as a destination of your vacation and leaving such a positive comment!

It was a great pleasure for us to know that you enjoyed the facilities of the resort and our concept, as well as professional staff.

Our philosophy is to present the highest quality of service and product in the hotel for maximum guest comfort.
All our staff put their heart and soul into work and this gives us opportunity offer to our guest’s high-quality vacation and manage all on high level.

The Entire team looking for the pleasure to be your host again and offer to you our warm hospitality!

Kindest regards,

Porto Bello Hotel Resort & Spa
يعبر هذا الرد عن الرأي الشخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC.
الفنادق القريبة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,695‬
  • Booking.com
على بعد 1.4 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,770‬
  • Priceline
على بعد 22.9 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎628‬
  • Booking.com
على بعد 1.1 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎365‬
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎432‬
على بعد 19.1 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎795‬
  • Algotels
على بعد 22.5 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
انتظار مجاني للسيارات
حمام سباحة
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • Expedia.com
    ‪د.إ.‏ ‎856‬
  • travelup.com
على بعد 21.9 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
احصل على مكافآت مع One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎624‬
  • Trip.com
على بعد 3.3 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
انتظار مجاني للسيارات
مطل على الشاطئ
احصل على مكافآت مع One Key
  • Algotels
  • ZenHotels.com
    ‪د.إ.‏ ‎1,176‬
  • Booking.com
على بعد 23.8 كم من ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬
خدمة واي فاي مجانية
انتظار مجاني للسيارات
طالع المزيد من الفنادق في أنتاليا
التعليقات (3,555)
تصفية التعليقات
3,555 نتائج
تقييم المسافر
2,640
471
228
113
103
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,640
471
228
113
103
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
33 - 38 من 3,555 تعليق
تمت كتابة التعليق في 11 مايو 2022

برخورد پذیرش خیلی خوب بود
برخورد خدمه بار خیلی خوب بود
برخورد بشری خیلی خوب بود
تمیزی خیلی خوب بود
تمیزی توالت خیلی خوب بود
اتاق ها بسیار تمیز بودند
سرویس دهی رستوران بسیار خوب بود
تنوع غذاها خیلی خوب بود
کیفیت غذاها خوب بود
ویو استخر بسیار خوب بود
برنامه های گروه انیمیشن عالی بود
حضور خانم شیری و صحبت کردن ایشون به زبان فارسی بسیار تاثیرگذار بود

تاريخ الإقامة: مايو 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر fannavara
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 مايو 2022
ترجمة Google

Dear valued guest,

As a part of Porto Bello Hotel Resort & Spa, we would like to thank you for choosing our hotel as a destination of your vacation and leaving such a positive comment!

It was a great pleasure for us to know that you enjoyed the facilities of the resort and our concept, as well as professional staff.

Our philosophy is to present the highest quality of service and product in the hotel for maximum guest comfort.
All our staff put their heart and soul into work and this gives us opportunity offer to our guest’s high-quality vacation and manage all on high level.

The Entire team looking for the pleasure to be your host again and offer to you our warm hospitality!

Kindest regards,

Porto Bello Hotel Resort & Spa

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 28 أبريل 2022

از رزپشن تا تمیزی هتل و خدمات‌هتل بزرگی هتل همه بسیار عالی بود غذاها عالی ولی فقط همش به ذاعقه من‌نبود
در کل همه‌چیز خوب بود
استخر و فضاش خیلی خوب بود
حتی باشگاهش خیلی خوب بود
من قبلا در این هتل اقامت‌داشتم به‌خاطر همین باز اینجا را انتخاب کردم

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر 810raminr
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 مايو 2022
ترجمة Google

Dear Guest,
We would like to thank you for your precious time you have spent in the review of the our hotel.
We hope to have the privilege of welcoming you again in our hotel.

Sincerely,
Porto Bello Hotel Resort & Spa

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 19 أبريل 2022 عبر الأجهزة المحمولة

ما الان تو فروردین ماه هستیم که اومدیم
آنتالیا و هتل پورتوبلو رو انتخاب کردیم اتاق ۵۰۳ که طبقه پنجم هستش و ویو خیلی خوبی به استخر و دریا داره این هتل به خاطر نحوه ی قرارگیری ساختموناش اکثر اتاقاش ویو خوبی رو به دریا دارن حتی استاندارد روم ها خیلی خوشحالم از اینکه اینجا اقامت داشتیم برای ماه عسل عالی بود رستوران و پذیراییشون خیلی خوبه و وعده های زیادی داره حتی وقتی میری بیرون برای گشت و گذار و خرید بازم میتونی خودت رو به پذیرایی رستوران برسونی تنوع غذاییشون خیلی بالاست و غذاها خوشمزه هستن
هر روز تمیزکاری اتاق ها انجام میشه و ملحفه ها و حوله ها تعویض میشن
استخر و حمام ترکی و سونا عالی هستن
میز پینگ پونگ و بیلیارد و تنیس برای سرگرمی هستش

تیم انیمیشن خیلی خوبه وبرنامه هاشون سرگرم کننده ست
خانم شیرین از اعضای تیم انیمیشن خیلی خوش برخورد و حامی با ما رفتار کردن اصلا احساس غربت نکردیم
شب ها برنامه های سرگرم کننده و رقص و بار و پذیرایی مجزا داشتیم
روز ها پیلاتس و ورزش و مسابقه ی دارت داشتیم
بار لابی هتل عالیه و نوشیدنی های خیلی خوبی برامون سرو میکنن
آقای دوان duğan
بارمن خیلی خوبی بوووود و اخلاقش و نوشیدنی هاش حرف نداره
رسپشن خیلی خوش برخورد هستن و سریع رسیدگی میکنن
خانم تومبیز مسابقه ی دارت خیلی خوبی برگزار میکرد
آقای ولکان که رئیس انیمیشن است همه چیز رو خیلی خوب مدیریت میکند
و تیمشون عالی هستن
پیانو تو لابی برامون نواختن که بسیار زیبا بود
دی جی اهنگ های ایرانی پلی کرد که برامون خاطره ساز بود
لابی خیلی محیط گرم و دلنشینی داره
درخت های جلو هتل خییلی زیبا کاشته شدن
که چشم نوازه
در کل من اولین بار بود که اومدم آنتالیا و عاشق اینجا شدم پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنین و هتل پورتوبلو هم انتخاب خیلی خوبیه که پشیمون نمیشین

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر C1556NQ_
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 20 أبريل 2022
ترجمة Google

Dear Guest,
We would like to thank you for choosing Porto Bello Hotel as a place of your holiday and share your opinion. We are very glad to know that you are satisfied with our service, staff, kitchen. Our aim is to provide a healthy and comfortable holiday to our guests and we are happy to know that we have reached this aim. Our management and staff appreciate your kindness and hope to see you all the time among our guests.

Best Regards,
Porto Bello Hotel Resort & Spa

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 18 أبريل 2022

اذ این هتل کمال رضایت را دارم بر خورده رزروشن عالیبرخورده بار معمولی اتاقها خیلی تمیز حمام خیلی خوب کیفیت شامپو و صابونها ضعیف از نظر غذایی تنوع زیاد امامعمولی لوکیشن عالی موزیک عالی گروهه انیماسیون خیلی خوب‌ از نظر راهنمایی و صمیمیت و ایجاد ارتباط با زبان فارسی حرف ندارن. یه خانم در این گروه هست به اسم شیرین خانم هرجا کارتون گیر کرد راهنمای ایرانیهاست. تشکر فراوان

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت في رحلة عمل
أشكر AximaRt
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 أبريل 2022
ترجمة Google

Dear Mr. Guest,
We would like to thank you for your precious time you have spent in the review of the our hotel.
We hope to have the privilege of welcoming you again in our hotel.

Sincerely,
Porto Bello Hotel Resort & Spa

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 أبريل 2022

سرویس و خدمات ضعیف
هتل با اینکه یو ال هست ولی ساعت پذیرایی جالب نیست
سفارش چایی دادیم بجای دوعدد چهار عدد برای دونفر
وهمچنان سرد بود
وهزینه چای دم در اتاق انجام شد
در صورتی که میشد در موقع خروج تصویه شود
برخورد پرسنل واقعن خوب و عالی
درنهایت گروه انیماسیون خیلی خوب و عالی
مخصوصن خانم شیرین که هندل کردن مسایل و راهنمایی گرفتن از ایشون عالی هست

تاريخ الإقامة: أبريل 2022
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر 623behradm
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Misafir İlişkileri, Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في ‪Porto Bello Hotel Resort & Spa‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أبريل 2022
ترجمة Google

Dear Guest,
Thank you for your precious time to share with us your review about your holiday. We are very happy that we could much your expectation.
On behalf of Sea Life Group Hotels, we will be happy to welcome you again in our hotel chain. Looking forward to seeing you at Porto Bello Hotel Resort & Spa.

Best regards,
Porto Bello Hotel Resort & Spa

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات