اتصل بمكان الإقامة للاستعلام عن مدى التوفر.
تتوفر فنادق مماثلة.
طالع الكل
nahid.hebrani303@gmail.com

golben

تعليق حول ‪Orange County Kemer‬
5.0 من 5 دوائرتمت كتابة تعليق 25 أكتوبر 2019عبر الأجهزة المحمولة
سلام.
از ابتدای ورود بعد از تحویل اتاق همه چیز خوب بود در قسمت خدمات خوب بودند فقط در شارژ وسایل دقت لازم و نداشتند.
در قسمت سالن های غذا خوری گارسن ها بسیار خوش برخورد و صبور بودند و خیلی دقیق بودند.
در قسمت بار هم بسیار خوش برخورد بودند.
به طور کلی هتل خوبی بود و اگر دوباره به آنتالیا صفر کنم این هتل و انتخاب میکنم.
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
تم الرد 25 أكتوبر 2019
مهمان عزیز، از شما برای انتخاب هتل اورنج کانتی به عنوان مجتمع تعطیلات خود و برای به اشتراک گذاشتن وقت با ارزش با ما بسیار سپاسگزاریم. ماهر روز با شور و شوق متفاوت کار می کنیم تا بتوانیم تعطیلاتی را ارائه کنیم که شما و عزیزان شما نتوانند فراموش کنند و سزاوار آن هستند. مجددا در ماه های آینده در انتظار شما هستیم
الفنادق القريبة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
146 - 151 من 3,789 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2019

من بار سوم هست که به این هتل میام و بسیار هتل شاد و عالی با برنامه های متنوع هست و بار سوم که اومدم پانزده نفر از دوستان خودم رو هم آوردم که به همشون حسابی خوش گذشته فقط کاشکی که یکم غذاهای ایرانیشم بیشتر کنه که خیلی عالی میشه در کل هتل بسیار شاد و عالی هست به من که واقعا خوش گذشت

أشكر mohammadreza63416010
استجاب GuestRelatons, Halkla İlişkiler Müdürü في ‪Orange County Kemer‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 أكتوبر 2019

تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

هتل 5 ستاره ای که برای اولین بار واردش شدم جای تمیز و مرتبی بود. اول از همه از نمای ورودی خیلی ساده ی آن تعجب کردم ولی بعد از فضای داخلی و فضای بیرون خیلی لذت بردم. تنها ایرادش معطلی بیش از حد برای گرفتن اتاقهامون بود که واقعا یک روز مفیدمونو با الافی خراب کرد و حسابی باعث خستگیمون شد. در کل رسیدگی خوبی داره ولی پیشنهاد میشه استفذده از کلیه امکانات رایگان باشه مثلا استفاده از خشکشویی هتل. چون فکر نمیکنم مسافران زیاد از این امکان استفاده کنن مگر برای ضرورت. درضمن استفاده از صبحانه خیلی یکنواخته و بعد از یکهفته خسته کننده میشه. برنامه های فوق العاده زیبایی داشت و از اونها لذت بردیم. واقعا بینظیر و تکرار نشدنی بود. پیشنهاد میکنم مثل کشورهای دیگه سرگرمی و بازی های ابی برای تفرج مسافران هم در برنامه های تفریحیتون بگنجونید واقعا لذت بخش خواهد بود. مانند والیبال توی اب و بازیهای سرگرم کننده. برنامه های شبانه و کلاپ و دیسکو و بیچ کلاب عالی هستند و میشه گفت جزو کمتر هتلهایی هست که این امکانات و داشتند. رفتار احترام امیز پرسنل قابل تحسین و زیبا بود. شوخی پرسنل با بچه ها جزو بهترین عادات ایشان است. امیدوارم بازم بتونم تو هتل شما اقامت خوبی داشته باشم.

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر YaldaVahedi56

تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2019

سلام به همگی ما توی آبان یک تجربه فوق العده ورویایی داشتیم بسیار عالی بود همه چی از غذا وبار گرفته تا اتاق ها وخدمات. من واقعا لذت بردم اگر یه روزی بخوام دوباره به آنتالیا سفر کنم صددرصد مقصد من اورنج کانتی خواهد بود😍😍😍👌👌👌👌

أشكر Zahra M

تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

همه چی در حد عالی بود به من واقعا خوش گذشت تا حدی که دوس ندارم برگردم🤗
اگه بخام دوباره به انتالیا سفر داشته باشم دوباره این هتل رو انتخاب میکنم
پرسنل واقعا با عشق کار میکنن به جز چن مورد که با تمام خوبیاش آنها به چشم نمیومد

از همتون ممنونم خسته نباشید♥️😘🌹

أشكر Maryam56896

تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2019

ارامش شبا رو خیلی دوست داشتم برنامه تکرار خیلی داشت اهنگها هر شب تکراری بود و اصلا جدید نبود .ممنونم بابته غذاهای ایرانی در کل خدمات و مهمان نوازی قوی داشتید امیدوارم سال دیگه هم بتونم برای تعطیلات و استراحت بیام

أشكر Imansaeedi64

عرض المزيد من التعليقات