أقل الأسعار لإقامتك
Vio.com
Lol.travel‪US$ ‎1,033‬
Expedia.com
طالع 16 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
99 - 104 من 3,508 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

هتل واقعا عالی و مناسبی هست .محلی ارام و دنج از نظر امنیت ارامش نظافت و غذاهای ایرانی و خارجی طعم غذاها واقعا خوشمزه ولذیذ برای ایرانی های عزیز .اگر واقعا به دنبال هتل مناسب هستین که برنامه های شاد و مسابقه های جالب و دیدنی داشته باشه حتما به اینجا سفر کنید

أشكر Neda7680
استجاب GuestRelatons, Halkla İlişkiler Müdürü في ‪Orange County Kemer‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 نوفمبر 2019

مهمان عزیز، از شما برای انتخاب هتل اورنج کانتی به عنوان مجتمع تعطیلات خود و برای به اشتراک گذاشتن وقت با ارزش با ما بسیار سپاسگزاریم. ماهر روز با شور و شوق متفاوت کار می کنیم تا بتوانیم تعطیلاتی را ارائه کنیم که شما و عزیزان شما نتوانند فراموش کنند و سزاوار آن هستند. مجددا در ماه های آینده در انتظار شما هستیم

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

تمام امکانات بسیار عالی و خوب بود و از بین تمام سفرهایی که به کشورهای خارجی داشته ام این سفر به این هتل بهترین سفری بود که تا به الان داشته ام و از تمام امکانات راضی بوده ام و کمال تشکر رو از مدیریت هتل آورنج کانتی دارم با آرزوی موفقیت

أشكر Nader56255625

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019

باسلام
هتل شما از همه نظر عالی فوق العاده بود انشاا...
دفعات بعدی هم پذیرای همه ایرانی ها باشین امیدوارم
باز هم بتونیم تو این هتل اقامت خوبیو داشته باشیم و از بس پر از برنامه های مهیج بود فرصت پیدا نکردیم به بقیه ی برنامه های بیرون رسیدگی کنیم

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Hamid112233

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019

من وخانواده ام به سفرها وهتلهای زیادی رفته و دیده ایم واین سومین سفر ما به هتل اورنج کانتی میباشد.بی تردید به لحاظ تفریحات،،سرگرمی،تکریم مسافر و مشتری مداری شما و پرسنل زحمت کش هتل از بهترینها هستید
بهترین تبلیغ برای شما رفتار شایسته وارائه خدمات بهینه ی شماست .با این وجود ما سه سالی است از مبلغین فعال شما هستیم.و آرزوی ما دیدار مجدد شماست..شایسته است از عملکرد وتوان قابل ستایش همه کارکنان به خصوص خانم سعیده ،آقای بیلگی،مصطفی،، تقدیر بعمل آمده سزاوار است از سوی مدیریت هتل نیز قدر دانی گردد.در پایان از رفتار نا مناسب احتمالی برخی مسافران(مجرد) پوزش میطلبیم و ممتنی است این رفتار احتمالی را به پای همه ی ایرانیان نگذارید
برایتان بهترینها را آرزومندم

أشكر Said6e637

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

ما قبلا اين هتل را دو بار آمديم و به خاطر فضاي گرم و صميمي اين هتل را انتخاب ميكنيم و به دليل برنامه هاي شاد و ارتباط خوب آقاي مصطفي با إيراني ها ما اين هتل را دوست داريم.همچنين احساس مسئوليت و رفع مشكلات توسط خانوم سعيده بسيار به ما احساس آرامش ميدهد.

أشكر Sahar7613

عرض المزيد من التعليقات