أقل الأسعار لإقامتك
StayForLong
Prestigia.com‪US$ ‎1,055‬
Vio.com
طالع 17 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
88 - 93 من 3,508 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

تمام امكانات هتل عالى بوداز مديريت هتل بخاطر توجه به به نكات ريز تشكر ميكنم بعنوان مثال به روز تولد من توجه داشتنند وقتي وارد اتاق شدم ديدم يك شيشه شامپاين ودوتا گيلاس و كارت تبريك براي من گذاشته اند كه واقعا براي من جالب بود

أشكر Saeid1339
استجاب GuestRelatons, Halkla İlişkiler Müdürü في ‪Orange County Kemer‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 نوفمبر 2019

مهمان عزیز، از شما برای انتخاب هتل اورنج کانتی به عنوان مجتمع تعطیلات خود و برای به اشتراک گذاشتن وقت با ارزش با ما بسیار سپاسگزاریم. ماهر روز با شور و شوق متفاوت کار می کنیم تا بتوانیم تعطیلاتی را ارائه کنیم که شما و عزیزان شما نتوانند فراموش کنند و سزاوار آن هستند. مجددا در ماه های آینده در انتظار شما هستیم

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

با سلام من در پاییز رفتم کمر هتل اورنج کانتی.اول که وارد شدیم با برخورد بزیار عالیروبرو شدیم .پرسنل بسیار با ادب و خنده رو بودن .رستوران بسیار شیک و لاکچری.انواع غذاهای متنوع و همه چیز عالی بود.خواستم از همینجا از پرسنل هتل تشکر کنمبخصوص از سعیده جان که بسیار خوشبرخوردو خانم بودن.امیدوارم بتونم باز هم به این هتل زیبا سفر کنم و لذتشو ببرم.

أشكر Farnaz656

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

من در این هفته خیلی خوشگذرانی داشتم و از همه امکانات هتل استفاده کردم هنه چیز خوب بود
از دی جی رضایت کامل داریم
در مجموع میشه گفت یکهفته بدون استرس رو پشت سر گذاشتیم

نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Pooran1359

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

یک هفته بسیار خوب در این مجموعه داشتیم .
پذیرایی رستوران ، بار ، اسنک بار عالی و متنوع
رفتار کارکنان خیلی خوب و مهربان و مودب