يستعرض 7 أشخاص هذا الفندق
Agoda.com‪US$ ‎1,019‬
Vio.com‪US$ ‎962‬
Lol.travel‪US$ ‎976‬
طالع 16 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
83 - 88 من 3,506 تعليق
تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

هتل هتلی بسیار زیبا و دیدنی و شاد انتخاب غذاها و نوشیدنیها نسبت به ۳ سال قبل خیلی متنوع تر شده رفتار پرسنل خیلی خوب و دوستانه که اگر زبان هم بلد نباشی خیلی راحت میشه باهاشون ارتباط برقرار کرد .کمال تشکر از مدیریت محترم اورنج‌کانتی و پرسنل دوست داشتنیش

أشكر Alibostan123456
استجاب GuestRelatons, Halkla İlişkiler Müdürü في ‪Orange County Kemer‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 7 نوفمبر 2019

مهمان عزیز، از شما برای انتخاب هتل اورنج کانتی به عنوان مجتمع تعطیلات خود و برای به اشتراک گذاشتن وقت با ارزش با ما بسیار سپاسگزاریم. ماهر روز با شور و شوق متفاوت کار می کنیم تا بتوانیم تعطیلاتی را ارائه کنیم که شما و عزیزان شما نتوانند فراموش کنند و سزاوار آن هستند. مجددا در ماه های آینده در انتظار شما هستیم

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

هتلی خوب با معماری شهر امستردام هلند هستش که بیشتر مسافران ان ایرانی هستند.حتی ریسپشن هم فارسی بلده شخصا من بار دوازدهمه که ترکیه مسافرت کردم و بار چهارمیه که اوموم انتالیا و بار دوم کمر...این هتل از هتل قبلبه خیلی بهتره..امکاناتش بسیار عالیه. غذاها عالی برنامه شبها جالبه ...ایکاش زمبن والیبال داشت...سالن بولینگ اونم بسته بود ..ولی استخر اب گرم و سرد.داره..و فاصله اونم تا نرکز کمر نزدبکه...در کل بکی ار بهترین هتلهایی هستش که توی ترکبه داشتم

أشكر Afshin1347

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

هتل واقعا عالی با برنامه های متنوع و شاد سرویس پذیرایی هتل بسیار خوب میباشد رزوشن هتل که ایرانی بود بسیار خوب راهنمایی کردن برنامه های شبانه با اینکه فصل تمام شده متنوع و خوب بود اسکله بسیار زیبایی داره من به همه دوستان این هتل را پیشنهاد میدم

نوع الرحلة: سافرت كأزواج

تمیزکردن اتاق
خیابان بسیار عالی

أشكر Behnoush123456789

تمت كتابة التعليق في 6 نوفمبر 2019 عبر الأجهزة المحمولة

تمام امكانات هتل عالى بوداز مديريت هتل بخاطر توجه به به نكات ريز تشكر ميكنم بعنوان مثال به روز تولد من توجه داشتنند وقتي وارد اتاق شدم ديدم يك شيشه شامپاين ودوتا گيلاس و كارت تبريك براي من گذاشته اند كه واقعا براي من جالب بود

أشكر Saeid1339

عرض المزيد من التعليقات