أقل الأسعار لإقامتك
Vio.com
Lol.travel‪US$ ‎988‬
Expedia.com
طالع 16 عرض متاح
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
72 - 77 من 3,506 تعليق
تمت كتابة التعليق في 7 نوفمبر 2019

این هتل از همه لحاظ عالی .از نظر اتاق ، رستوران ،و تفریحات و پرسنل و تنوع غذایی فوق العاد و اگه قرار باشه دوباره بیام آنتالیا حتما و حتما این هتل رو انتخاب میکنم. وهمچنین اگه دوستانم نیز قصد سفر با این آنتالیا رو داشته باشند پیشنهادم این هتل هست . این هتل از همه لحاظ عالی و خیلی خیلی امکانات عالی داشت.

أشكر Alireamza838474
استجاب GuestRelatons, Halkla İlişkiler Müdürü في ‪Orange County Kemer‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 نوفمبر 2019

مهمان عزیز، از شما برای انتخاب هتل اورنج کانتی به عنوان مجتمع تعطیلات خود و برای به اشتراک گذاشتن وقت با ارزش با ما بسیار سپاسگزاریم. ماهر روز با شور و شوق متفاوت کار می کنیم تا بتوانیم تعطیلاتی را ارائه کنیم که شما و عزیزان شما نتوانند فراموش کنند و سزاوار آن هستند. مجددا در ماه های آینده در انتظار شما هستیم

غذاهاش خوشمزه بود و متنوع
پرسنل ایرانی خوش برخورد داشت که واقغا کمکتون میکنن
نظافت اتاق و سرویس ها خوب بود
فاصله تا استخر کم بود و راحت میرفتیم
جسن های شب خوب بود و کلا تو هتل وقتتون پره و خوش میگذره
همع چیز سر وقت انجام میشه و کلا خوش میگذره

أشكر Moh3en400
استجاب GuestRelatons, Halkla İlişkiler Müdürü في ‪Orange County Kemer‬, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 11 نوفمبر 2019

ساحل تمیز و زیبایی داره. برنامه های هتل متنو
ورفتار پرسنل بسیار عالی بود انکانات استخر بسیار عالی بود غذاهای بسیار متنوع و باب دل ایرانیها را داشت تمیزی اطاقها مرتب انجان نمیشد تنوع غذای خارج ار رستوران خوب بود.برنامه های رقص عالی بود.برنامه های تفریحی خوبی داشت.ع

أشكر 123456789kobi

سه شنبه خيابون روبروي هتل بازار محلي داشت كه قيمتاشون خوب بود
در كل خوب بود

أشكر Mahnaz400ghbc

تمت كتابة التعليق في 7 نوفمبر 2019

با سلام. اینجا بسیار زیبا و خاص بود. سالن ورزشی خوبی داشت اب استخر سرد بود کاش جکوزی داشت ولی محیط بسیار ارام و زیبا بود دیسکو ساحلی جالب
بودم رستوران خوبی داشت همه جیز اوکی بود عالیییییییییییی بود من از مجموعه راضی

أشكر Mostafa2845856