هتل از هر نظر عالی بود. خدمات خوبی ارائه شد ، پرسنل بسیار محترمانه و دوستانه برخورد کردند ، علی الخصوص خانم ماریا پرسنل فارسی زبان هتل با دلسوزی سعی در حل مشکلات مسافران داشتند ، لوکیشن هتل بسیار عالی بود نسبت به فصل زمستان خدمات خوب بود فقط کمی تنوع غذا کم بود ، هتل امنی بود به همه توصیه میکنم
نوع الرحلة: سافر مع زوجته
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
تم الرد 19 يناير 2024
مسافر گرامی سرکار خانم سهیلا : از اینکه برای تعطیلات خود هتل ما را انتخاب کرده اید بسیار خرسند و ممنون هستیم و از اینکه لحظات خوبی در این هتل گذراندید خوشحال هستیم ، همه پرسنل هتل بر این تلاش هستند که بهترین خاطرات را برای شما مسافرین عزیز رقم بزنند . بی صبرانه منتظر دیدار مجدد شما در هتل اورنج کانتی هستیم . مدیریت روابط عمومی هتل اورنج کانتی
الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
با احترام نسبت به فصل زمستان هتل خوبی بود ماریا جون جزء بهترین هابودن.لابی بار عالی بود سرویس دهی خوب بود نظافت خوب بود. فقط تنوع غذا کم و تکراری بود این هتل را به همه توصیه میکنم نسبت به فصل زمستان امکانات خوب بود ، تعطیل خوبی گذروندم
استفسر من Sepideh S عن Orange County Kemer
أشكر Sepideh S
استجاب GuestRelations department , Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في Orange County Kemer, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 18 يناير 2024
مسافر گرامی سرکار خانم سپیده : از اینکه برای تعطیلات خود هتل ما را انتخاب کرده اید بسیار خرسند و ممنون هستیم و از اینکه لحظات خوبی در این هتل گذراندید خوشحال هستیم ، همه پرسنل هتل بر این تلاش هستند که بهترین خاطرات را برای شما مسافرین عزیز رقم بزنند . بی صبرانه منتظر دیدار مجدد شما در هتل اورنج کانتی هستیم . مدیریت روابط عمومی هتل اورنج کانتی
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
در فصل زمستان مسافر هتل بودم. امکانات هتل به عنوان هتل یوآل در سطح متوسطی بود. کارکنان مودب و در زمان مناسب پاسخگو بودند علی الخصوص خانم ماریا بسیار رفتار دوستانه ای داشتند و در زمان مناسب به امور رسیدگی می کردند. در کل به نسبت هزینه هتل خوبی بود.👏
استفسر من hoora m عن Orange County Kemer
أشكر hoora m
استجاب GuestRelations department , Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في Orange County Kemer, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 يناير 2024
مسافر گرامی : از اینکه برای تعطیلات خود هتل ما را انتخاب کرده اید بسیار خرسند و ممنون هستیم و از اینکه لحظات خوبی در این هتل گذراندید خوشحال هستیم ، همه پرسنل هتل بر این تلاش هستند که بهترین خاطرات را برای شما مسافرین عزیز رقم بزنند . بی صبرانه منتظر دیدار مجدد شما در هتل اورنج کانتی هستیم . مدیریت روابط عمومی هتل اورنج کانتی
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
من به همراه خانواده به این هتل امدم همه چی عالیبود ، فقط کیفیت غذا میتونست بهتر باشه ، از پرسنل هتل مخصوصا خانم ماریا در رسپشن ، اقای تانسو در بار ، اقای فکری مینی بار بسیار خوش برخورد و خوشرو بودند ، حراست هتل بسیار عالی بود
استفسر من 503atefeha عن Orange County Kemer
أشكر 503atefeha
استجاب GuestRelations department , Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في Orange County Kemer, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 13 يناير 2024
مسافر گرامی؛ از اینکه در مسیر تعطیلات خود هتل ما را انتخاب کرده اید بسیار خرسند هستیم. ما می دانیم همه لحظاتی که مسافران در تعطیلات دارند بسیار ارزشمند می باشد و همه پرسنل هتل بر این تلاش هستند که بهترین خاطرات را برای شما رقم بزنند. بی صبرانه منتظر حضور مجدد شما در هتل ما هستیم. مدیریت روابط عمومی هتل اورنج کانتی
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تعطیلات زمستانی عالی ما در هتل آورند کانتی واقعا خاطره انگیز بود ، غذای عالی ، خدمات عالی و پرسنل عالی ، تشکر ویژه از خانم ماریا پرسنل فارسی زبان هتل که با لبخند همه مشکلات ما را حل کردند و کمک بسیار خوبی بودند ، این هتل را به همه توصیه میکنم
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2023
استفسر من FarhadB61 عن Orange County Kemer
أشكر FarhadB61
استجاب GuestRelations department , Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في Orange County Kemer, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 ديسمبر 2023
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تعطیلات دلپذیری را در هتل اورنج کانتی کمر سپری کردیم کارکنان خوشرو و مهربان بودند. تشکر ویژه از خانم ماریا که مهربانی پاسخگوی ما بودند موقعیت جغرافیایی هتل فوق العاده زیبا و خوش آب و هوا دارای ساحل اختصاصی
تاريخ الإقامة: ديسمبر 2023
استفسر من Mohammad Javad T عن Orange County Kemer
أشكر Mohammad Javad T
استجاب GuestRelations department , Müşteri Hizmetleri / Ön Büro في Orange County Kemer, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 ديسمبر 2023