خدمات هتل خوب ولی زمان ورود وخروج رضایت بخش نبود..اماهمه چی عالی کارکنان این هتل خیلی خوش برخورد بودن غذا عالی اتاق تمیز فضای هتل خوب کنار دریا عالی واقعا زیبا بود همه چی دوست داشتنی من به همه این هتل پیشنهاد میکنم به نڟرخواهی های توجه نکنین و خودتون از نزدیک ببینن عالی بود
تاريخ الإقامة: أبريل 2018
نوع الرحلة: سافر مع الأصدقاء
هل تواجه مشكلة مع هذا التعليق؟
تم الرد 28 أبريل 2018
ترجم التعليق
Thank you for nice comments.We are glad you were pleased with our services.Waiting you again here as soon as possible.
best regads, Claudia
الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
کیفیت پاسخگویی نسبت به ایرانی ها جالب نبود بین مسافرها فرق میگذارن... برنامه ها زیاد جالب نبود نسبت به تبلیغی که داشتن البته شاید شرایط خاص بوده یا زمان طوری بوده که نتونستن مدیریت کنن ، تنوع غذاها به نسبت مثلا هتل های انتالیا تنوع کمتری داشت
تاريخ الإقامة: أبريل 2018
استفسر من K2357OZalis عن Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive
1 أشكر K2357OZalis
استجاب Le Bleu H, Halkla İlişkiler Müdürü في Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 3 أبريل 2018
Dear Guest
We would like to thank you for staying in Lebleu Hotel and for taking your valuable time to evaluate and review our hotel.
We have read your feedback thoroughly. We are sad to hear that we could not satisfy you completely with our services during your stay with us. Your comments will be shared with responsible departments surely. We hope that you could give us a second chance to make your Holiday extremely perfect.
mehrabon j
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة
هتل خیلی خوبی بود از همه ی لحاظ عالی بود و یه تعطیلات عالی در اونجا گذروندم استخر و پارک عالی بود به همراه برنامه های تفریهی غذا های خوشمزه و متنوع بود همه چی عالی و احمد چیف یه مدیر عالی در بر قراری برنامه ها بود
استفسر من mehrabon j عن Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive
أشكر mehrabon j
استجاب Le Bleu H, Halkla İlişkiler Müdürü في Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 31 ديسمبر 2017
مهمان عزیز
با تشکر از شما برای این بررسی بزرگ
ما بسیار خوشحالیم که بسیاری از تعطیلات را صرف کرده ایم و امیدواریم که بتوانیم به زودی به آینده بازگردیم.
دوستانه
Farzaneh M
تمت كتابة التعليق في 19 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة
هتل خیلی عالی بود مخصوصا دیسکو هاش غذا ها عالی متنوع سه تا استخر داشت سه تا سرسره هرشب برنامه های باحال کارکنانش خیلی با ادب خوب بودن و آقای یاشار و خانم جید بسیار مهمان نواز بودن... مرسی از اجرای قشنگ مینی دیسکو...
استفسر من Farzaneh M عن Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive
أشكر Farzaneh M
استجاب Guest Relation Manager, Diğer في Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 12 فبراير 2024
Dear guest,
Thank you for your feedback. We are proud to hear that we have met your expectations. We are looking forward to welcome you again.
Kind regards, LeBleu Guest Relations
amiralitabi
Babol, إيران
تمت كتابة التعليق في 7 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة
خيلي هتل خوبي بود! رفتار كاركنان عالي بود! اتاق ها بسيار تميز و غذا ها عالي بود استخر هاي عالي بود. ساحل بسيار تميزي داشت. فعاليت گروه انيمشين عالي بود. خدمات ميني ديسكو براي كودكان. ديسكوي هتل بسيار عالي با اهنگ هاي مخصوص ايراني
استفسر من amiralitabi عن Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive
أشكر amiralitabi
استجاب Le Bleu Hotel E, Ön Büro Müdürü في Le Bleu Hotel & Resort Kusadasi - Ultra All Inclusive, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 8 سبتمبر 2017
ترجمة Google
Thank you very much for choosing Le Bleu Hotel& Resort for you wedding and for sharing this nice post about your experience.
We do our best and take pride in catering to our guests and appreciate every feedback that shows us the way for providing the best service. It is a big pleasure for me to read that you had a comfortable time with us.
Thank you very much for recommending us and we are looking forward to welcome you and your family in the very nearest future.
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
سیستم پاسخگویی ریسپشن بسار عالی و با احترام از زمان رسیدن تا دریافت هتل نیم ساعت بیشتر طول نکشید چمدانهایمان را در اتاقی مطمئن نگهداری کردند تا اینکه اتاق را به ما تحویل دادند در اتاق همه چیز کاملا تمیز و لوکس بود حتی انواع شامپو و لوسیون و نرم کننده در حمام موجود بود بعلاوه گاوصندوق دیجیتال . ما چون uall بودیم به من و همسرم دو عدد دستبند دادند تا همه چیز برای ما رایگان باشد برای دریافت حوله باید به اسپا میرفتید و حوله تمیز میگرفتید و بهد از استفاده به اسپا تحویل و کارت دریافت میکردید تیم انیمیشن fifi بسیار خوش برخورد و حرفه ای بودند برای تمام سنین برنامه جدا گانه داشتند خصوصا برای بچه 2 ساله من هر روز شعرهای کودکانه اجرا میکردند یک قسمت هم خانه کودک داشت برای نگهداری چند ساعته از کودکان شما و رستوران و غذاهای بسیار مختلف و خوش مزه و عالی ضمنا رستوران ایتالیایی هم داشتند که باید روز اول رزرو کنید برای شام بسیار عالی است که یک شام رایگان دارند سرسره آبی باحالی هم داشتند و اسنک بار کنار استخر پیتزا و ساندویچ رایگان سرو میکردند هر روز ساعت 4 عصر هم بستنی سرو میشد در کل برایه یک خانواده با بچه کوچیک بسیار عالی بود و بسیار بیشتر از هزینه ای که کردیم به ما سرویس ارائه کردند
نصيحة حول الغرف: sea view rooms are quieter and pool view rooms are cool
تاريخ الإقامة: يونيو 2016
الموقع