أنا عبدالعزيز البردعي أعمل محاسب ببنك و كان أسبوع اللي قضيته في هذا الفندق رائع حيث أنه أهم أسبوع لي و هو شهرالعسل و فرحة الجواز, و كان أختيار موفق في فندق الجدير بثقه,
لن أنكر انه حدث معي موقف غير لطيف في بداية أول يوم مع طاقم الإستقبال و كان هذا الموقف يتبلور في حجز الغرفه و علي ماذا تطل sea view Or pool view Or no view :D و كان طاقم الاستقبال تايه جدااا و وقتها قابلت بصدفه مدير حجز الغرف ( أستاذ شاحاته ) الذي أضاء نور البهجه لي في هذا الفندق الرائع الكامل من مجميعوا
1) أكل ممتاز ملحوظه كان في sea food بوفره و كابوريا open buffet
سناكس بوفره في أماكن كتييير بالفندق ( ايس كريم, زلابيا, مشويات, عصائر, برجر, الللللللخ. الخدمة و طاقم العمل بيعملوك كأنك ابن الفندق, مفيش كلمة خلاص كده كفايه عليك الطبق ده :)
2) البحر نظيف بمارينا ( لسان بالبحر ) رائع و رومنسي جدا
3) المسبح واسع و نضيف جدااا
4) حفلات كل ليله دي جي أكثر من رائع for example fum party و الفندق ملياااااااان أحم سياح أوكرانيين و روسيات و انجليز بس أنا متجوز الحمدلله مينفعش الف عيني خلاص
5) شباب الفوتو سيشن للعرسان و العريس ( Alex, ibrahim ) أكثر من رائعيين, و تسعيرت السيشن مش غاليه بالنسبه للجوده و كمية الصور اللي بيصوروها و الوقت اللي بيقضوه معاكوا في التصوير
6) الأكوا: مكان كبييييييييييييييير جدا للأكوا و الألعاب المائيه مع متابعه من طاقم رائعه مفيش سبهلاله في المكان لأن المكان منظم جدااا مع وجود اسعافات اوليه لو حصل لا قدر الله أي خدش
7) شيشه علي العصاري عند محمد الراجل الخلوق علي البحر علطوووول مع أحلي الأغاني ( شعبي, منير, عمرو دياب, طرب أم كلثوم, عبدالحليم, فريد, الللللخ )
8) غرفتي كانت رائعه مع أحلي أطلاله علي البحر علي طول و شامله كل حاجه لحد السشوار في الحمام و هاتف داخل الحمام كمان ههههه انا عارف ان ده اللي المفروض يكون موجود بس الطبيعي في مصر بيكون يا مش شغال يا في مشكله و بتعيش معاها بس في فندق Sea beach Aqua blue khalig nabaa مفيش وجع الدماغ ده
9) هاوس كييبينج منظمين و غرفتك هتتنضف هتتنضف مفيش خليها مهو مواعيدنا كده و خلاص لأنهم شغلين 2 shifts صباحي و مسائي و البشاشه مبتفرقش وشهم زي عبدو و أ. تامر
10 ) في جمل أو اتنين و بيتش بجي داخل الفندق لو أحتجت تركبهم علي البحر في وقت الغروب او اي وقت
11) صيدلية و بها جميع الأدويه و الكريمات المرطبه للبحر sun block
12) محلات داخليه لبيع أدوات البحر و ملابس للتذكار و بأسعار جيده مشابها للأسعار اللي بره الفندق عند محمد جمال البني سويفي الجدع
13) الليموزين متوفر بوفره و لأي مكان و بأسعر سياحيه رمزيه مقدريين أننا مصريين مش سواااح هههههه
14) سر نجاح أي فندق هو
-) الخدمه المتنوعه و الجيده
-) طاقم عمل متعاون يوصلك النقطه الاولي بتميز
و هذا يأتي من إداره قويه و تسعي للوصول للقمه مثل الأستاذ المدير الموقر أ. شاحاته الذي يسعي دائما لصالح راحة السائح و توفير له كل شئ
Inshaallah My anniversary after a year will be there in Sea Beach Aqua