لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 24 شخص هذا الفندق
Hotels.com
US$ 72
View deal
الإلغاء مجانًا حتى 22‏/04‏/21
Expedia.com
US$ 72
View deal
الإلغاء مجانًا حتى 22‏/04‏/21
Trip.com
US$ 77
US$ 63
View deal
وفّر US$ 14
الإلغاء مجانًا حتى 18‏/04‏/21
Booking.comUS$ 77
PricelineUS$ 77
TravelocityUS$ 72
طالع 13 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (1,580)
تصفية التعليقات
1,580 نتائج
تقييم المسافر
1,132
232
95
55
66
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,132
232
95
55
66
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
49 - 54 من 1,580 تعليق
تمت كتابة التعليق في 25 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

بصراحه احسن حاجه فى الفندق الاستقبال ومعاملتهم ومنهم الأستاذ أحمد تريكه اما بعد كده باقى الاصطاف فى السرفيس والشيفات معاملتهم بالذات للمصريين زفت
وسيئه للغايه فى حاجات كتير ناقصه الفندق بارات قليله فريق الانيمشن بيهتم بالاجانب عن المصريين عشان كده فى المجمل الفندق متوسط او تحت المتوسط فى فنادق روحتها المعامله غير تماما

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
1  أشكر raedzezo
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب seabeachaquapark2017, Public Relations Manager في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أكتوبر 2017
ترجمة Google

Dear Sir,
We thank you for spending your vacation at Sea Beach Aqua Park and for taking the time to share your experience on TripAdvisor.
We greatly appreciate your feedback and we constantly strive to achieve and maintain the highest quality standards. Many thanks for your feedback.
We are sad to learn from your review that we were not able to meet all your expectation. Please accept our sincere apologies and allow us to assure to your good self that your comments were communicated to all concerned for necessary corrective action to be taken where applicable.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 أكتوبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق زباله والغرف سيئه جدا بلا صيانه ولا اهتمام من موظفي الغرف بجد بنندم علي وجودنا فيه بلا سرفيس اطلاقا والمعامله قذره جدا محتاج اداره واصطف وصيانه مباني لا انصح اي جست النزول في هذا الفندق مصري او اجنبي ودا مش تشويه ولا اي شئ اكثر من كونه تقييم فعلي احنا ما كملناش يومين ومش قادرين نقعد الثالث مع اننا حاجزين اسبوع فندق خرا خر ا خرا '' ''

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2017
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
7  أشكر SayedR182
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب seabeachaquapark2017, General Manager في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 أكتوبر 2017
ترجمة Google

Dear Sir,
We thank you for spending your vacation at Sea Beach Aqua Park and for taking the time to share your experience on TripAdvisor.
We greatly appreciate your feedback and we constantly strive to achieve and maintain the highest quality standards. Many thanks for your feedback.
We are sad to learn from your review that we were not able to meet all your expectation. Please accept our sincere apologies and allow us to assure to your good self that your comments were communicated to all concerned for necessary corrective action to be taken where applicable.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 21 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

فندق ومنتجع اسوء من السئ . الصور لا تعبر بالحقيقة عن قرف ووساخة المكان . الفرش للسراير مقرف . والمخدات رائحتها مثل رائحة روث الحمار .. والباقي فهمكم كافي . الاستقبال زفت اسود . وبعيد جدا تحتاج تكسي بارة 500 جنيه في كل مشوار ذهاب او اياب

تاريخ الإقامة: أكتوبر 2016
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
2  أشكر hishama229
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب seabeachaquapark2017, General Manager في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 سبتمبر 2017
ترجمة Google

Dear Sir,
We thank you for spending your vacation at Sea Beach Aqua Park and for taking the time to share your experience on TripAdvisor.
We greatly appreciate your feedback and we constantly strive to achieve and maintain the highest quality standards. Many thanks for your feedback.
We are sad to learn from your review that we were not able to meet all your expectation. Please accept our sincere apologies and allow us to assure to your good self that your comments were communicated to all concerned for necessary corrective action to be taken where applicable.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 18 سبتمبر 2017

أنا عبدالعزيز البردعي أعمل محاسب ببنك و كان أسبوع اللي قضيته في هذا الفندق رائع حيث أنه أهم أسبوع لي و هو شهرالعسل و فرحة الجواز, و كان أختيار موفق في فندق الجدير بثقه,
لن أنكر انه حدث معي موقف غير لطيف في بداية أول يوم مع طاقم الإستقبال و كان هذا الموقف يتبلور في حجز الغرفه و علي ماذا تطل sea view Or pool view Or no view :D و كان طاقم الاستقبال تايه جدااا و وقتها قابلت بصدفه مدير حجز الغرف ( أستاذ شاحاته ) الذي أضاء نور البهجه لي في هذا الفندق الرائع الكامل من مجميعوا

1) أكل ممتاز ملحوظه كان في sea food بوفره و كابوريا open buffet
سناكس بوفره في أماكن كتييير بالفندق ( ايس كريم, زلابيا, مشويات, عصائر, برجر, الللللللخ. الخدمة و طاقم العمل بيعملوك كأنك ابن الفندق, مفيش كلمة خلاص كده كفايه عليك الطبق ده :)

2) البحر نظيف بمارينا ( لسان بالبحر ) رائع و رومنسي جدا

3) المسبح واسع و نضيف جدااا

4) حفلات كل ليله دي جي أكثر من رائع for example fum party و الفندق ملياااااااان أحم سياح أوكرانيين و روسيات و انجليز بس أنا متجوز الحمدلله مينفعش الف عيني خلاص

5) شباب الفوتو سيشن للعرسان و العريس ( Alex, ibrahim ) أكثر من رائعيين, و تسعيرت السيشن مش غاليه بالنسبه للجوده و كمية الصور اللي بيصوروها و الوقت اللي بيقضوه معاكوا في التصوير

6) الأكوا: مكان كبييييييييييييييير جدا للأكوا و الألعاب المائيه مع متابعه من طاقم رائعه مفيش سبهلاله في المكان لأن المكان منظم جدااا مع وجود اسعافات اوليه لو حصل لا قدر الله أي خدش

7) شيشه علي العصاري عند محمد الراجل الخلوق علي البحر علطوووول مع أحلي الأغاني ( شعبي, منير, عمرو دياب, طرب أم كلثوم, عبدالحليم, فريد, الللللخ )

8) غرفتي كانت رائعه مع أحلي أطلاله علي البحر علي طول و شامله كل حاجه لحد السشوار في الحمام و هاتف داخل الحمام كمان ههههه انا عارف ان ده اللي المفروض يكون موجود بس الطبيعي في مصر بيكون يا مش شغال يا في مشكله و بتعيش معاها بس في فندق Sea beach Aqua blue khalig nabaa مفيش وجع الدماغ ده

9) هاوس كييبينج منظمين و غرفتك هتتنضف هتتنضف مفيش خليها مهو مواعيدنا كده و خلاص لأنهم شغلين 2 shifts صباحي و مسائي و البشاشه مبتفرقش وشهم زي عبدو و أ. تامر

10 ) في جمل أو اتنين و بيتش بجي داخل الفندق لو أحتجت تركبهم علي البحر في وقت الغروب او اي وقت

11) صيدلية و بها جميع الأدويه و الكريمات المرطبه للبحر sun block

12) محلات داخليه لبيع أدوات البحر و ملابس للتذكار و بأسعار جيده مشابها للأسعار اللي بره الفندق عند محمد جمال البني سويفي الجدع

13) الليموزين متوفر بوفره و لأي مكان و بأسعر سياحيه رمزيه مقدريين أننا مصريين مش سواااح هههههه

14) سر نجاح أي فندق هو
-) الخدمه المتنوعه و الجيده
-) طاقم عمل متعاون يوصلك النقطه الاولي بتميز

و هذا يأتي من إداره قويه و تسعي للوصول للقمه مثل الأستاذ المدير الموقر أ. شاحاته الذي يسعي دائما لصالح راحة السائح و توفير له كل شئ

Inshaallah My anniversary after a year will be there in Sea Beach Aqua

نصيحة حول الغرف: كل الغرف جيده بأمانه تامه
تاريخ الإقامة: سبتمبر 2017
  • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    • الموقع
    • النظافة
    • الخدمة
1  أشكر AbdelazizE138
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب seabeachaquapark2017, General Manager في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 19 سبتمبر 2017
ترجمة Google

Dear Guest.
On behalf of the management and the whole team of the hotel, we would like to thank you for choosing Sea Beach Aqua Park hotel for your holidays and for taking the time to write such a positive feedback about your recent vacation.
Our goal is always to provide high quality services and we sincerely hope that you have enjoyed the service provided to you. We promise that we will do our best to make your next visit to us as enjoyable and memorable as the previous one.

Sincerely, Management of Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 8 سبتمبر 2017 عبر الأجهزة المحمولة

اول مرة لية في شرم الشيخ في فندق السي بيتش موقع الفندق قريب من المطار والخدمة ممتازة والغرف نظيفة و الاكوبارك كبيرة للكبار والصغار وكمان 3 حمام سباحة والبيتش كبير ونظيف وفريق الانميشان ممتاز كل يوم في تمارين الصباح و لعبة البوتشة و كرة القدم و كرة الطائرة ورقص الزومبا و اليوجا وكل يوم في المسرح عروض مختالفة فريق محترم جدا شكران لفرق الانيمشان

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2017
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
3  أشكر HiyamM6
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء TripAdvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب seabeachaquapark2017, Front Office Manager في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 10 سبتمبر 2017
ترجمة Google

Dear Guest.
On behalf of the management and the whole team of the hotel, we would like to thank you for choosing Sea Beach Aqua Park hotel for your holidays and for taking the time to write such a positive feedback about your recent vacation.
Our goal is always to provide high quality services and we sincerely hope that you have enjoyed the service provided to you. We promise that we will do our best to make your next visit to us as enjoyable and memorable as the previous one.

Sincerely, Management of Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات