لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
أقل الأسعار لإقامتك
Booking.com
US$ 202
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 22‏/08‏/22
Expedia.com
US$ 210
طالع العرض
الإلغاء مجانًا حتى 25‏/08‏/22
Destinia.com
US$ 87
طالع العرض
Hotels.comUS$ 210
PricelineUS$ 213
TravelocityUS$ 210
طالع 12 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (2,337)
تصفية التعليقات
2,337 نتائج
تقييم المسافر
1,692
302
130
82
131
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
1,692
302
130
82
131
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
70 - 75 من 2,337 تعليق
تمت كتابة التعليق في 31 يوليو 2021

فندق جميل وخدمة ممتازة وافضل معاملة والغرف جيدة هذا فندق ممتاز جدا جدا واكوا بارك من أقوى بارك فى شرم الشيخ كلها العروض ممتازه و فريق الانميشين قوى من أقوى فريق فى شرم الشيخ فريق بلاك ستار كل شكر لهذا فريق

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Gdjjebdj
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Other في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أغسطس 2021
ترجمة Google

Dear Guest,

We are grateful to you for leaving such positive feedback about your stay with us. Thank you for warm words about our animatiom team performance- they really try hard to do their best. Your review will encourage us to grow and try to do even better. If you decide to spend your next vacation with us, we promise it to be unforgettable.
Wishing you all the best,
Team of Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 يوليو 2021

تجربه مروعه بجد
اسوء الفنادق إللي شوفتها
معامله غير محترمه عدم التنظيم عدم المهنيه عدم احتراف
ولو عرفتهم العيوب يقولو اصله سيزون نعمل ايه مش عاجبك الفنادق كتير
غرف وحشه جدا
الإستقبال صعب
التسكين اخدت ساعتين

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mr_mego
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 5 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Guest !

We appreciate your effort taking time to share your impressions with us .If you faced inappropriate service during your stay in our resort, your immediate reference to our management would help to clarify the situation and help in solving any issue arising. Taking care of guest is our priority and we are always working for guest satisfaction.
Thank you for taking time to share your opinion with us .
We would appreciate getting your phone number at our email 'Operations Manager' (o.mgr@seabeachaquaparkssh.com)
Wishing you all the best ,
Regards ,Team of Sea Beach Resort


الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 يوليو 2021

هذه كانت أول مرة لنا في فندق سي بيتش استقبلنا موظفي الريسبشن بطريقة جيدة ولما هناك تعقيب علي خدمة الغرف لا يوجد مشروبات بالغرفة و المطاعم منظمة و الاكل مقبول نوعا ما و حمامات السباحة ممتازة و فريق الانيميشن ممتاز جدا جدا

تاريخ الإقامة: يوليو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Morateb125
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يوليو 2021
ترجمة Google

Dear Guest !
On behalf of the management and the entire hotel team, we would like to thank you for taking the time to write a review about your recent stay in our hotel.
Your comments and suggestions were conveyed to the hotel management. Feedback from guests is very important for the management of the hotel, thank you. We hope you can see even more positive moments if you decide to come to us again.
Wish you all the best
Regards, Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 27 يونيو 2021

الحقيقه احنا اسمتعنا ف الفندق وقضينا اجازه حلوه بس فيه بعض العيوب ف الفندق
١- خدمه الغرف : محدش بيجي بيعقم الحمام ولا ينضف الاوضه طول فتره الاقامه واما زهقنا علقنا ع الباب يجو ينضفو جه حط ازازتين مايه وخرج حرفيا لا عقم حمام ولا حط صابون ولا نضف الاوضه
٢- الاكل : طول فتره الاجازه نفسسسس الاكل مش بيتغير
٣ - فريق الانيمشن : ضعيييف جدااااا لابعد حد ومهتم بالاجانب بس مشغلوش حرفيا اغنيه واحده مصريه نفهمها غير ان البنت بتاع الانيمشن مش بتتكلم عربي فمش فاهمين منها حاحه لازم فريق الانميشن يكون بيتكلم كذا لغه وبيرضي جميع الجنسيات
٤ - الشط غير ممهد للنزول
٥- الاكوا فيها مش شغال لازمتها ايه طيب
٦- الطابور ع الاكل كانت حاجه مزعجه جدا هوا فعلا منظمه بحيث الكل يعرف ياخد وياكل لكن مزعجه
________________
الناس اللي ع البسين مفتحين عينهم كويس واسلوب جميل جداااا ف التعامل
الناس اللي ف المطعم اللي بيلمو الاكل ف منتهي الذوق والابتسامه والتعاون

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
أشكر Rawdagamal
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 27 يونيو 2021

شكرا لوقت حضرتك في كتابة التعليق
نعتذر جدا عن الموقف وسوف يتم التحقيق فيه بشكل كامل
إدارة فندق سي بيتش أكوا بارك تسعى دائماً لإرضاء النزلاء
برجاء التواصل مع الإدارة عن طريق إرسال الاسم ورقم الغرفة على رقم
+201116937222 واتساب
شكراً جزيلاً

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 23 يونيو 2021

الفندق كويس جدا والتيم نفسه ف الفندق عل اعلي مستوي فقط السيرفيس ف ايهمال شويه وتقصير ف نضافه الغرفه بالنسبه للاكل كويس برضو وعل اعلي مستوي ومن اهم الحاجات هنابجد فريق ال animation بجد عل اعلي مستوووي وبيعمل جوو ظريف ف المكان وبيجمل القعده ف الفندق

تاريخ الإقامة: يونيو 2021
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر 49heshami
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Guest Services / Front Office في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 24 يونيو 2021
ترجمة Google

Dear Guest ,
Thank you for positive feedback about your stay with us . Our staff try hard to do their best . This is great you gave high appreciation to their job . All your positive remarks as well as drawbacks you noticed with us will be passed to hotel management . It would be great to see your again at our hotel .
Wishing you all the best ,
Team of Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات