الفندق يعتبر جيد جدا مقابل اللي مدفوع ..انا لسه راجع امبارح وكنت قاعد ٤ ليالي وهقول رأيي بصراحه ..اولا الإيجابيات.. الناس في الرسبشن متعاونين وخصوصا مستر وليد لاني كنت في الفندق حوالي ١١صباحا كنت جاي طيران وحاجز تبع شركه سياحه وسكنت بسرعه وغرفه كويسه قريبه من كل حاجه.نفس الشئ في المطعم ناس متعاونه جدا وخصوصا مستر احمد مدير المطعم والاكل يعتبر كويس وكتير وفي حريه كمان انك ممكن تاخد حاجه معاك الغرفه للأطفال لو نايمين أو حاجه الناس مش بتتكلم في أي حاجه والمشويات بالليل حلوه والحلويات كتير ومتنوعه..الاكوا في مكان منفصل عن الغرف وده حاجه كويسه وتعتبر حلوه حوالي ١٥ لعبه للكبار و٦ للاطفال وفي المجمل حلوه وفي جمبها حمام كبير عشان الشاور وفي بار طبعا هناك برضو مشروبات من شاي وخلافه..حمامات السباحه حوالي ٤ كويسه ومناسبه للأطفال وتعتبر أغلب الغرف قريبه جدا ليها .البحر جزء كبير منه صخري وجزء صغير رملي بتنزله من الممشي بسلالم ومناسب برضو للأطفال .الحفلات بالليل حلوه ومتنوعه بتبدأ من ٩ وتنتهي حوالي ١١ بس يوم الخميس بس بتيكت فلوس يعني . الروم سيرفس كويسين وجابولي كاتيل لما طلبته وغيروا الخزنه لما كانت بايظه وجابولي مايه معدنية كتير برضو وخليك انت كويس معاهم وراضيهم لانهم محترمين ...بالنسبه السلبيات...الغرف ممكن تكون محتاجه تغيير لدهانات الحائط لأن الفندق يعتبر جيد جدا مقابل اللي مدفوع ..انا لسه راجع امبارح وكنت قاعد ٤ ليالي وهقول رأيي بصراحه ..اولا الإيجابيات.. الناس في الرسبشن متعاونين وخصوصا مستر وليد لاني كنت في الفندق حوالي ١١صباحا كنت جاي طيران وحاجز تبع شركه سياحه وسكنت بسرعه وغرفه كويسه قريبه من كل حاجه.نفس الشئ في المطعم ناس متعاونه جدا وخصوصا مستر احمد مدير المطعم والاكل يعتبر كويس وكتير وفي حريه كمان انك ممكن تاخد حاجه معاك الغرفه للأطفال لو نايمين أو حاجه الناس مش بتتكلم في أي حاجه والمشويات بالليل حلوه والحلويات كتير ومتنوعه..الاكوا في مكان منفصل عن الغرف وده حاجه كويسه وتعتبر حلوه حوالي ١٥ لعبه للكبار و٦ للاطفال وفي المجمل حلوه وفي جمبها حمام كبير عشان الشاور وفي بار طبعا هناك برضو مشروبات من شاي وخلافه..حمامات السباحه حوالي ٤ كويسه ومناسبه للأطفال وتعتبر أغلب الغرف قريبه جدا ليها .البحر جزء كبير منه صخري وجزء صغير رملي بتنزله من الممشي بسلالم ومناسب برضو للأطفال .الحفلات بالليل حلوه ومتنوعه بتبدأ من ٩ وتنتهي حوالي ١١ بس يوم الخميس بس بتيكت فلوس يعني . الروم سيرفس كويسين وجابولي كاتيل لما طلبته وغيروا الخزنه لما كانت بايظه وجابولي مايه معدنية كتير برضو وخليك انت كويس معاهم وراضيهم لانهم محترمين ...بالنسبه السلبيات...الغرف ممكن تكون محتاجه تغيير لدهانات الحائط لأن في جزء مقشر فيها والحمام يعتبر صغير هو والبانيو .البحر روحته مره واحده بس ومعجبنيش قوي ومشفتش أنشطه عليه بالنهار الانشطه بالليل فقط ..الغدا مش حلو ومش متنوع الاهتمام الأكبر علي الفطار وساعات برضو يقولك الطعميه خلصت مثلا .والعشا كويس جدا وخصوصا يوم الجمعه كان ممتاز وفيه مشويات كتير وكان في open air ..في فقره في الحفله بالليل بتاعه مستر ايجيبت وحشه جدا والناس محبتهاش ياريت تتلغي في المستقبل لأن دمها تقيل ومش انا لوحدي علي فكره اللي شايف كده . المشروبات تعتبر كويسه ماعدا الشاي معجبنيش يا ريت تغيروا الشركه والقهوه بفلوس اضافيه ..في المجمل الفندق الجو بتاعه حلو ومريح واتبسطنا فيه والناس متعاونه وعايزين يعملوا احسن حاجه ..وأسف علي الاطاله بس كنت حابب افيد الناس بصراحه في جزء مقشر فيها والحمام يعتبر صغير هو والبانيو .البحر روحته مره واحده بس ومعجبنيش قوي ومشفتش أنشطه عليه بالنهار الانشطه بالليل فقط ..الغدا مش حلو ومش متنوع الاهتمام الأكبر علي الفطار وساعات برضو يقولك الطعميه خلصت مثلا .والعشا كويس جدا وخصوصا يوم الجمعه كان ممتاز وفيه مشويات كتير وكان في open air ..في فقره في الحفله بالليل بتاعه مستر ايجيبت وحشه جدا والناس محبتهاش ياريت تتلغي في المستقبل لأن دمها تقيل ومش انا لوحدي علي فكره اللي شايف كده . المشروبات تعتبر كويسه ماعدا الشاي معجبنيش يا ريت تغيروا الشركه والقهوه بفلوس اضافيه ..في المجمل الفندق الجو بتاعه حلو ومريح واتبسطنا فيه والناس متعاونه وعايزين يعملوا احسن حاجه ..وأسف علي الاطاله بس كنت