لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 23 شخص هذا الفندق
Booking.com
‪د.إ.‏ ‎521‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الأربعاء، 24 أبريل
Hotels.com
‪د.إ.‏ ‎514‬
يمكن استرداد المبلغ المدفوع كاملاً قبل الخميس، 25 أبريل
شامل الإفطار
احصل على مكافآت مع One Key
StayForLong
‪د.إ.‏ ‎333‬
الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,741)
تصفية التعليقات
3,741 نتائج
تقييم المسافر
2,694
490
209
121
227
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,694
490
209
121
227
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
117 - 122 من 3,741 تعليق
تمت كتابة التعليق في 22 سبتمبر 2022

تاريخ الزياره ٩/١٦ وكنت واخد اربع ليالي ودي تاني سنه في الفندق والصراحه في تطور عن السنه اللي فاتت وفي انشاءات تانيه بتتعمل والفندق بشكل عام كويس ومتطور بقياده الاونر مستر محمد الحجري وباقي طاقم العمل..ولكن ليا رجاء وملحوظه انهم يوفروا عربيه جولف تبقي مثلا بمواعيد محدده تنقل الناس من مدخل الفندق الي الرسبشن لان المسافه كبيره وخصوصا بالنهار في الشمس بتبقي صعبه جدا يعني لو عاوز تخرج تجيب علاج مثلا لابنك زي ما حصل معايا او خارج بالليل لو معاك حد كبير او اطفال بتتعب جدا لحد ماتخرج علي الطريق .ارجو الملحوظه دي تروح لمستر حجري مباشره لاني عارف انه هيهتم لانه بيحب يطور الفندق وارجو ايضا الاهتمام بالغرف اكتر من حيث البياض بتاع الجدران وكدا..وعلي العموم استمتعت انا والاسره بالاقامه السنه دي رغم الزحمه الرهيبه اللي موجوده ورشحت الفندق لناس هما موجودين هناك دلوقت ومبسوطين..وبحب اشكر فريق الانيميشن بابلو وميكي اللي كان مفاجأه ليا السنه دي والاولاد حبوه جدا وكانوا بينادوا عليه بالبرنس لانه شبه محمد رمضان شويه وشكرا لشيفات المطعم اللي بيتعبوا جدا وارجو توفير شماسي اكتر بره عند المشويات لان الشمس صعبه جدا الطابور كبير والروم سيرفس تحيه ليهم وارجو منهم الاستجابه اكتر لاني طلبتهم كذا مره واتاخروا ولكني اعذرهم برضو بسبب الزحمه..وارجو من الافراد اللي واقفين علي باب المطعم لمنع اللي داخل من غير اسوره انهم ميبصوش بالحده دي للناس اللي داخله كأنهم حراميه مثلا ويبقي في ابتسامه وطريقه حلوه للتوجيه لاني شوفت كذا موقف معجبنيش بالنسبه للي مش لابس الاسوره والتعامل معاه..وشكرا جزيلا لسعه صدركم واراكم العام القادم ان شاء الله

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Jumanji14me
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Other في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 23 سبتمبر 2022
ترجمة Google

Dear Guest ,
On behalf of the management and the whole team of the hotel, we would like to thank you for choosing Sea Beach Aqua Park hotel for your holiday and for taking the time to write feedback about your recent vacation.
Our goal is always to provide high quality services and we sincerely hope that you have enjoyed the service provided to you. We promise that we will do our best to make your next visit to us more enjoyable and memorable.
Sincerely, Management of Sea Beach Aqua Park Blue Resorts

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 سبتمبر 2022 عبر الأجهزة المحمولة

الاستف كلهم متعاونين وذوق في التعامل . والاكل مش أحسن حاجة بس مش سئ خالص زيه زي فنادق كتير في شرم الشيخ واسوء حاجة في الاكل الطابور و الوقفة الكتيير عشان تاخد الاكل وبحس إنهم متعمدين البطئ في التحضير والتقديم. استلمت غرفة رقم ٢٣٢٨ الغرفة سيئة جدا لدرجة إني طلبت تغيير الغرفة عشان التكييف والتليفزيون و الإضاءة نصها مش شغالة وهما فعلا استجابوا فورا ونقلونا لغرفة رقم ١١٢٠ بس بنفس السوء بس كانت علي الاقل التكييف شغال المرة ده ولكن التلفيزيون والتليفون والكاتل مش شغالين والرطوبة موجودة في كل حوائط الغرفة لدرجة إن البياض واقع من تحت ومن سقف الغرفة وطبعا بلغت الريسبشن ولكن خفت من تجربة إني انقل إلي غرفة تانية لأني كده ايقنت إن الغرف بالفندق كلها كده. بالنسبة للبسين والاكوا بارك ممتعة جدا جدا جدا وديه آكتر حاجة هونت عليا. وفريق الانيمشن ممتاز جدا

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر Mohammed S
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Other في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 سبتمبر 2022
ترجمة Google

Dear Mohammed ,
We really appreciate your time taken to share such a detailed review about your vacation spent in our resort . It is upsetting that lots of issues during your stay were not up to your expectation . We hope that with positive things you mentioned and improving the drawbacks we will go on to work and upgrade to provide better and better service to our guests which is our priority . Your are welcome to our resort anytime as a repeater guest .
Wishing you all the best ,
Hotel team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 15 أغسطس 2022

للاسف الانطباع الاول سىئ جدا فيه تأخير في التسكين فوق الميعاد المحدد بكتير و الاكل مش افضل حاجة مكان الاستقبال بجد بشع ولا يليق بفندق 3 stars حتي تجربة لن تتكرر بالتأكيد المواعيد مروعة في التسكين مستوي النظافة في الفندق غير جيد بالمرة the worest experience ever !!

تاريخ الإقامة: أغسطس 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر DOAABORHAM
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Other في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 16 أغسطس 2022
ترجمة Google

Dear Doaa
If you faced inappropriate service during your stay in our resort, your immediate reference to our management would help to clarify the situation and help in solving any issue arising. If you still at the hotel please come to Guest Relation to arrange a meeting with Hotel management.
Regards
Team of Sea Beach Aqua Park

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 13 أغسطس 2022

الاقامة من 3/8/2022 الى 6/8/2022 تم التسكين فى الميعاد المحدد دون مشاكل و تعتبر الزيارة الثانية للمنتجع تغير شامل رغم ان المنتجع ممتلاء بالنزلاء لكنك لا تشعر بذلك خدماتك كاملة الكل فى خدمتك ببشاشة وترحاب تتمتع بحمامات السباحة واكوا بارك كبيرة وممتعة وشاطي خاص وخصوصا فى نهاية المشاية تتمتع بسنوركلنج مميز جدا والاكل جميل ومشويات وفاكهة وحلويات وانميشن مميز وحفلات تغنيك عن الخروج الملاحظة الوحيدة هى ان ليست جميع الغرف مجددة لان الغرف قديمة وتحتاج للتجديد ولكنها لن تفسد متعة الاقامة الخلاصة تجربة مميزة من جميع النواحى لن تندم وسوف تكرر شكرا لجميع القائمين على المنتجع مستر فادى ومستر احمد ومستر ايمن وجميع الاصطاف

تاريخ الإقامة: أغسطس 2022
أشكر sammonty74
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Other في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 14 أغسطس 2022
ترجمة Google

Dear Guest ,
Thank you for choosing Sea Beach Aqua Park as a holiday destination .
We really appreciate your time taken to share the feedback about your vacation spent in our resort .
We hope that with positive things you mentioned and improving the drawbacks we will go on to work and upgrade to
provide better and better service to our guests which is our priority . Your are welcome to our resort anytime as a
repeater guest .
Wishing you all the best ,
Hotel team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 1 أغسطس 2022 عبر الأجهزة المحمولة

فندق جميل والعاملين بيحاولوا مساعدة اى نزيل في اى حاجه يحتاجها. والأكل متنوع والنظافة ممتازة وفريق الانيميشن جميل واخص الشكر لمستر ايمن مسؤل التسكين💐وان شاء الله نكرر الزيارة واتمنى يكون بمستوى داءما متجدد

تاريخ الإقامة: يوليو 2022
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر ahmodee
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Guest Relation, Other في فندق سى بيتش اكوا بارك, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 أغسطس 2022
ترجمة Google

Dear Ahmodee!
We thank you for your feedback and such a high rating for our staff perfomance. Your words motivate us more and more every day. We sincerely hope that we will bring you even more pleasure and positive impressions when you return to us again.
All the best!
Sincerely,
Sea Beach Aqua Park Blue Resorts Team

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات