لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 53 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Booking.com
US$ 139
طالع العرض
PricelineUS$ 173
eDreamsUS$ 139
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.com
طالع 11 عرض متاح
* الأسعار مُقدمة من شركائنا وتعكس متوسط أسعار الغرفة في الليلة، وتشمل الضرائب والرسوم الثابتة، المعلومة لشركائنا، والمستحقة في وقت الحجز. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (3,669)
تصفية التعليقات
3,669 نتائج
تقييم المسافر
2,398
666
325
133
147
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,398
666
325
133
147
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
133 - 138 من 3,669 تعليق
تمت كتابة التعليق في 23 مايو 2016 عبر الأجهزة المحمولة

فندق بسعر جيد وغرف نضيفه ورائعه وطاقم عمل جيد ومنضم بحر رملى لكن بعيد على خليج نعمه . مسبح نضيف وفيه بار . الغرفه ٤١٣٧ كانت غرفه ارضيه مطله على المسبح رائعه .المطعم كذلك مطل على مسبح تانى . نوعيه ونضافه وجوده الامل وتنوعه احطه خاصه اهم وبالاخص لشيف الحلويات . الفندق كان اقريبا مغلق فقط جزء منه مفتوح المطل على المسبح نضرا لقله السواح فى هذا الموسم .جربت ٣فنادق بشرم الشيخ كان هذا الافضل من حيث السعر والنوعيه . وشكرا لجميع طاقم العمل وبالاخص لصونيه التونسيه . وحتى المحل الموجود بالفندق اسعاره جيده ومتنوع المنتوجات شكرا للصعيدى محمد . شكر للجميع

تاريخ الإقامة: مايو 2016
نوع الرحلة: سافرت كأزواج
3  أشكر OnAir646673
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations D, Guest Relations في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 25 مايو 2016
ترجمة Google

Dear Valued Guest,

We would like to thank you very much for taking the time to write a review regarding your stay at the Aurora Oriental Resort. Your time and comments are truly appreciated.

We are delighted to hear you enjoyed your stay here with us.

We hope you visit us again in the future. Feel free to contact us if we can be of any further assistance.

Thank you & Best Regards
Claire Marie
Guest Relations

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 4 مايو 2016

الفندق جيد كفندق افضل ما في الفندق العاملون علي قدر كبير من الاحترام ويساعدون قدر المستطاع اما اسؤ ما في الفندق المطعم سيئ جداً جداً جداً لايوجد اي تنوع ما تاكلة اليوم يشبه ما ستاكلة غدا وبعد غدا العاملين بالمطعم يحاولون مساعدة النزلاء واخص بالذكر الشيف هشام من المنوفية اما كبير الطهاة يسمع للشكاوي وكانة لم يسمع اما ادارة الفندق فتبحث عن التوفير ولا تبحث عن راحة النزيل ففي اول 4 ايام من اقامتي كان لا يوجد تكييف في الرسبشن وبعد ذلك قامو بتشغيلة وحمامات السباحة كان 2 منهم معطلين بالكامل وبعد اسبوع قامو بتشغيل واحد ولا يوجد ترفية نظرا الي ان عدد النزلاء كان قليل جدا فهذا ليس سبب لعدم ادخال السرور علي الموجودين بالفندق ولكي اكون صريح بعد وصول اعداد كبيرة من النزلاء المصريين قامت ادارة الفندق بتشغيل الأنيميشن اي الترفية اخص بالذكر الاستاذ عبد الرحمن والأستاذ مصطفي فى الريسبشن والاستاذ كرم فى البار الموجود علي البحر والاستاذ محمد (alex) في البار الموجود علي حمام السباحة الكبير بالنسبة لموقع الفندق بالنسبة لي فهو ممتاز فترة الاقامة من 18/04/2016

نصيحة حول الغرف: الغرف المطلة علي حمامات السباحة جيدة
تاريخ الإقامة: أبريل 2016
  • نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
    • القيمة
    • النظافة
    • الخدمة
9  أشكر rayanne1970
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 29 أبريل 2016 عبر الأجهزة المحمولة

سبق لى الإقامة ثلاث مرات وكل سنة اعرف واقتنع بأنه من أفضل المنتجعات بشرم الشيخ ولا أرضى بالإقامة في غيره بسبب طاقم خدمة ودود يعطيك إحساس بأنك ببيتك والاستقبال يجهز استلام الغرفة في فترة وجيزة وعمال خدمة الغرف والصيانة على أتم استعداد لتقديم الخدمة في أقل وقت والمطاعم وجباته متنوعة ووجود موقف خاص للسيارات بالفندق والنظافة داخل الغرف والحدائق والشاطيء لا غبار عليها وأخيرا شكرآ لكل العاملين بالفندق أحمد فتحى غرفة4111

تاريخ الإقامة: أبريل 2016
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
1  أشكر ah127195
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations D, guest relations في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 1 مايو 2016
ترجمة Google

Dear Mr. Ahmed Fathi,

Thank you for taking the time to review our property, your comments are truly appreciated. It is our pleasure to know that you had an amazing stay with us again here at Aurora Oriental Resort.

We are looking forward to welcoming you again in the near future. Feel free to contact me at the guest relations desk upon return.

Kind Regards
Claire Marie

Guest Relations

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 3 يناير 2016

الغرف واسعه ومريحة المكان فخم جدا.البول تحفه.النضافة مستواها عالى جدااهم حاجا الاستاف رااااااااااااااااائع ممتاز .ودودين جدا اهم حاجة عندهم ارضاءك
.الشاطئ جميل اووووووووووووى
.بس العيب الوحيد الاكل سيئ .الواي فاي مش مجانى

تاريخ الإقامة: ديسمبر 2015
  • نوع الرحلة: سافرت كأزواج
    • الغرف
    • النظافة
    • الخدمة
6  أشكر 810ghada
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations D, Guest relation في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 4 يناير 2016
ترجمة Google

Greetings 810ghada
Thank you for taking the time to review our property. your time and comments are really appreciated.
it is our pleasure to know that you have enjoyed your stay with us, and we want you to know that we are working on to improve the quality/variety of food to be suitable for all tastes.
we are looking forward to welcoming you again in the future. feel free to contact me at the guest relations desk when you come back.
with much appreciation.
Amira Ayari
Guest relation

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 26 سبتمبر 2015

السلام عليكم
احب احكي لكم تجربتي مع فندق
Aurora Oriental Resort Sharm El Sheikh
رحت فندق أوروا ريزولت شرم الشيخ مع جروب يوم ١٤أغسطس ثلاث ليالي اربع ايام
وكانت اول مشكله قابلتنا وهي استلام الغرف اتأخرو جدا في تسليمها لينا المفروض نستلمها الساعه ٢ ،،،ولكن استلمت الغرفه ٣ ونص وكمان لما اخدت المفتاح ورحت الغرفه وفتحت الباب لقيت فيها نزيل وطبعا رجعت الريسبشن واستنيت يشوفولي غرفه تاتيه
وفي الغرفه اتفاجئت ان الفوط مقطوعه وشكلها سيئ جدا والتكيف كان بيتم فصله بليل ده غير ان الاستاف اللي هناك مش كويسين اصلا بيتعاملوا بقلة ذوق مع المصريين والاجانب
تاني مشكله ودي كارثه ،،،،من تاني يوم المياه انقطعت واستمرت ليوم المغادره وطبعا معايا اطفال راجعين من البسين او البحر الاقي مفيش ميه وان جت تكون ضعيييييفه جدا ونتصل بالريسبشن يقولنا تحت الصيانه لدرجه ان اخر يوم المياه مجتش خالص والرسيبشن بيستهبل ويقول ازاي يا فندم مبلغتيش ليه ؟؟؟( امال انا كنت بتصل بمين )
ثالث مشكله كانت عند المغادره لما اتهمونا اننا اخدنا علبه بيره من الميني بار اللي احنا اصلا ماخدناش منه حاجه ده غير كان جوزي شاري سناكس لاولادي علشان الطريق وكان معاهم علبه سجاير مقفوله ملقنهاش ونقولهم اننا اللي اتسرقنا واننا ماخدناش البيره مفيش فايده ويردوا ببرود ووقاحه غير طبيعيه وطبعا الموضوع ده كان لما الباص وصل والفوج اللي معانا طلع الباص.
الموضوع كان هيطول ودفعنا الفلوس ومشينا لان الناس بذأت تضايق فاضطرينا نلم الموضوع مع ان جوزي كان عايز الشرطه وكده ولما رجعت بيتي فوجئت ان الهاندفري الاصليه بتاعه تليفوني اتسرقت هناك وكانت مقفوله مستعملتهاش للاسف ،،
هي اه اتسرقت حاجات يمكن بسيطه بس حركه دون المستوى انها تحصل في فندق المفروض انه خمس نجوم واللي مضايقني برضه اننا لمارجعنا من شرم كل الفوج اشتكى الفندق للشركه علشان متطلعش حد تاني هناك ويغيرو الحجوزات الجديده لاي فندق تاني بس برضه استعبطوا وعادي وفضلو ينزلوا اعلانات لنفس الفندق ولما دخلت صفحتهم اقولهم الفتدق وحش مسحوا الكومنت بتاعي وده بعتبره غش

تاريخ الإقامة: سبتمبر 2015
  • نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
    • الموقع
    • الغرف
    • الخدمة
11  أشكر drzmbs
يعبر هذا التعليق عن رأي شخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
استجاب Guest Relations D, Guest relations في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 6 أكتوبر 2015
ترجمة Google

Greetings drzmbs
Thank you for taking the time to review our hotel. We truly value the opinions of our customers and we apologize that we did not meet your expectations.
Providing our guests with the best possible hospitality and service has always been our mission. we have addressed the issues and spoken with the employee in question. we want you to know that we truly enjoy sharing our passion for our destination with visitors and want you to walk out the door feeling refreshed.
Per your comments, we have updated our website to ensure that future travelers know that while remarkable hospitality, service and cleanliness are our top priorities. the water cut problem was just temporary and the engineering team fixed. the hotel will have renovation in the few next months.
If you come back to our hotel, i would love to have the opportunity to speak with you directly, so please ask for me. we hope to see you again in the future and wish you the very best.
thank you and best regards
Amira Guest Relation.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات