لقد لاحظنا أنك تستخدم مستعرضًا غير معتمد. لذا، قد لا يتم عرض موقع ويب Tripadvisor بشكل صحيح.نحن ندعم المستعرضات التالية:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
يستعرض 34 شخص هذا الفندق
ثبّت أقل سعر من هذه المواقع
Expedia.com‪US$ ‎68‬
Hotels.com‪US$ ‎68‬
Travelocity‪US$ ‎68‬
Priceline‪US$ ‎60‬
Trip.com‪US$ ‎57‬
Orbitz.com‪US$ ‎68‬
طالع 14 عرض متاح
الأسعار الواردة هي متوسط سعر الليلة المقدم من شركائنا وقد لا تشمل جميع الضرائب والرسوم. الضرائب والرسوم المعروضة تقديرات تقريبية فقط. يرجى مراجعة شركائنا للحصول على مزيد من التفاصيل.
الفنادق القريبة
التعليقات (4,259)
تصفية التعليقات
4,259 نتائج
تقييم المسافر
2,738
747
384
178
212
تصنيف المسافر
الموسم
اللغةكل اللغات
المزيد من اللغات
تقييم المسافر
2,738
747
384
178
212
طالع آراء المسافرين:
عوامل التصفية المحددة
تصفية
جارٍ تحديث القائمة..
124 - 129 من 4,259 تعليق
تمت كتابة التعليق في 22 يوليو 2017 عبر الأجهزة المحمولة

الفندق ممتاز والانيميشن هايل كاترين من احسن الناس ايلى قبلناها والناس فية جميل اوى انا مبسوط اوى بالفندق والاكل جميل اوى كل حاجة جميلة اوى اوى اوى اوى بصراحة كل حاجة جميلة جدا جدا جدا وخصوصا كاترين انا مبسوط شكرافندق ارورا اورينتال شرم الشيخ

تاريخ الإقامة: يوليو 2017
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر moody15051
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed El sayed, Guest Services / Front Office في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يونيو 2022
ترجمة Google

"Dear guest,
We are happy to know that you enjoyed your stay with us and that our service met up your expectations.
We also appreciate your kind words toward our staff and would like to thank you back for being our guest and for encouraging us with your review!
Hope to welcome you back again soon!
Best regards!"

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 22 يوليو 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انا كتبت تعليق على الفندق ولكن للاسف شالوه، بس النتس لازم تعرف ان دا مش فندق يتنول فيه ابدا.
1.بالنسبه للغرفه الملايات مبقعه ،التلفزيون قديم، الحمام جبت السبك 3 مرات غير ان كل الحمام عايز تجديد
2. العامليين فى الفندق غير مدربييين تماما، صوتهم عالى و بيتخانقوا مع بعض امام النزلاء
3 الاكل غير طبيعى، لايوصف من السوء، غير ان الاكواب بلاستيك و مزيته و غير نظيفه بالمره

4 كنت احاول ان اشرب كوب من القهوه فى الكافتريا فى كوب سيراميك قابلت رجل ادعى انه مدير الفندق و اكتشفت انه مدير الامن قالى "عادى نشرب قهوه فى كوبيات بلاستيك ، دى اكريلك ووخدين عليها الiso"

مدير الفندق الحقيقى رجل مهذب ا/احمد نصر بس التغيير اللى لازم يحصل فوق طاقته
اكيد مش هنزل هنا تانى

تاريخ الإقامة: يوليو 2017
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
10  أشكر AmiraS899
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
تمت كتابة التعليق في 22 يوليو 2017 عبر الأجهزة المحمولة

كانت رحله ممتعه جدا مع الاصدقاء والفندق كويس جدا وكمان العاملين فيه محترمين جدا واحب اشكر كل العاملين علي الاجازه السعيده وبالاخص الانيميشين كانوا بجد ممتازين مليين المكان حيويه وروح حلوه وخصوصا كاتيا صاحبه الابتسامه الجميله وفي النهايه بتمني النجاح المستمر للفندق وجميع العاملين واكيد هكرر الزياره تاني انا والاصدقاء

تاريخ الإقامة: يوليو 2017
نوع الرحلة: سافرت مع الأصدقاء
أشكر Ahmed S
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed El sayed, Guest Services / Front Office في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يونيو 2022
ترجمة Google

"Dear guest,
We are happy to know that you enjoyed your stay with us and that our service met up your expectations.
We also appreciate your kind words toward our staff and would like to thank you back for being our guest and for encouraging us with your review!
Hope to welcome you back again soon!
Best regards!"

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 16 يوليو 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انامن أشد المعجبين بالفندق وسعيد بكل طاقم الخدمة بالفندق ﻷلتزامهم بتقديم الخدمة على أكمل وجه واخص بالشكر جميع فريق آنيمشن وباﻷخص كاترين وبادو و برون داشا وجميع بروجراماتهم شيقة ويحاولون بكل طاقتهم أن يسعدوا النزلاء وأشكر جميع العاملين وذلك لتفانيهم في أرضاء العمﻻء ولكن لي عتاب على المطبخ بالرغم من أن اكلهم جميل جدآ ولكنني قصيت 5 أيام لم ارى أسماك أو لحوم مشوية ولكن في المجمل كل شئ علي ممتاز وأتمني ان أعود بإذن الله في العام القادم .

تاريخ الإقامة: يوليو 2017
نوع الرحلة: سافرت مع العائلة
أشكر yarotchy
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Mohamed El sayed, Guest Services / Front Office في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 29 يونيو 2022
ترجمة Google

"Dear guest,
We are happy to know that you enjoyed your stay with us and that our service met up your expectations.
We also appreciate your kind words toward our staff and would like to thank you back for being our guest and for encouraging us with your review!
Hope to welcome you back again soon!
Best regards!"

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
تمت كتابة التعليق في 20 أبريل 2017 عبر الأجهزة المحمولة

انا كالعادة دايما فى نفس المكان الجميل دة واللى انا بعتبره بيتى التانى فى شرم الشيخ بشكر كل العاملين فى فندق اوروا اورينتال ريزوت شرم الشيخ على الاستضافة اللى دايما احسن من قبلها وتقريبا انا مبقتش أعد انا كام مرة نزلت الفندق دة فى خلال سنة تقريبا... وبشكر موظف الريسبشن الجميل (محمود) وكل العاملين فى المطعم الرئيسى & خدمة الغرف كانت ممتازة جدا & وشكر خاص جدا لأصحابى الأعزاء هناك (بادو & داشا) اللى بحبهم جدا جدا جدا وبشكرهم لرعايتهم وخدمتهم وتفانيهم فى عملهم جدا.. see you soon
محمود عادل #MA

تاريخ الإقامة: أبريل 2017
نوع الرحلة: سافرت بمفردي
2  أشكر 666666h
يعبر هذا التعليق عن الرأي الشخصي لأحد أعضاء Tripadvisor ولا يعبر عن رأي شركة Tripadvisor LLC. يجري Tripadvisor عمليات تحقق حول التعليقات.
استجاب Sanaa W, General Manager Office في أورورا أورينتال ريزورت شرم الشيخ, لهذا التعليقتم الرد بتاريخ 26 أبريل 2017

عزيزى النزيل

تتفضل ادارة الفندق بتقديم جزيل الشكر لشخصكم الكريم على توفير بعض الوقت لكتابة هذا التعليق الرائع الذى يعطينا دفعة ايجابية لعمل المزيد من الابداعات بالفندق وذلك لاسعاد جميع نزلائنا الكرام ، ونحن فى انتظار تشريفكم القادم باذن الله.

الإبلاغ عن عدم ملاءمة الرد
يعبر هذا الرد عن رأي شخصي لممثل الإدارة ولا يعبر عن رأي شركة TripAdvisor LLC.
عرض المزيد من التعليقات