فندق جيد من حيث مساحة الغرف والنظافة وفريق الانيميشن ممتاز جدا وبينفذ حفلات يومية فى الفندق وكمان الريسيبشن محترمين جدا .
ارشحه بالنسبة للفئة السعرية بالاضافة لمكان الاقامة هادئ وقريب من عرب سات .......المزيد
شكرا لتقيمك لفندق ومنتجع شرم برايد
في البدايا احب اشكر جميع العاملين في الفندق و شكر خاص للادارة المحترمة بالنسبة للخدمة فوق الممتاز
الاكل في منتهي الروعة و الاستف في قمة الاخلاق
و في فريق انيمشن بيعمل كل حاجة في فندق عامل بهجة في المكان
شكرا لتقيمك لفندق ومنتجع شرم برايد
فندق شرم برايد بصراحه كلنا اتبسطنا فيه انا و اصحابي كلنا كل يوم علي البسين مع فريق الانميشن اللي كانو مولعينها في الفندق كاو بيعملوا جو جامد للمكان و الحفلات بتاع بليل كل يوم بعد العشاء دا كمان غير الألعاب و المسابقات و الفوم بارتي بصراحه انا مكنتش عاوز امشي عاما بس خلال شهر راجع الفندق تاني احب اشكر كل الموظفين المحترمين في الريسبشن و عمال النظافه و المطعم و البار و شكر خاص للاداره المحترمه
شكرا لتقيمك لفندق ومنتجع شرم برايد
انصح بزياره فندق شرم برايد حسينا فعلا انه بيتنا التاني و اجمل حاجه بقي كانت الانميشن اللي كانو دايما بيبسطونا ة يلعبو معانا لعبه النشان و تمارين المياه و كره المياه و الاسترتشات الصبح بجد ناس نشيطه اوي و احب كمان اشكر جميع العمال علي زوقهم و احترامهم و مساعدتهم لينا
اجازة عائلية ممتازة فى فندق شارم برايك اكوا وبارك
الاستقبال كان ممتاز عم طريق مستر عمرو ، الف فى واسعة ومريحة على حمام السباحة والاكوا بارك علشان أطفالي؛ فريق الترفيه ممتازين ومليانين نشاط طول اليوم العاب ومسابقات بجد باشكرهم جدا جدا ؛ وان شاء الله كل سنة فى شرم برايد٣
شكرا لتقيمك لفندق ومنتجع شرم برايد
بصراحه اوتيل تحفه تحفه تحفه والخدمه مفيش بعد كده انا بنصح اي حد عاوز يتفسح يروح فندق شرم برايد والمطعم جميل جدا وفريق الاينميشين انبسطنا معاه جدا وحفلات الاطفال اللي بيعملوها جميله جدا والاكتفتي حلوه جدا انشاء الله نيجي تاني
عزيزى الضيف
شكرا على تقييمك للفندق